Ptakus94A ja byłem w kinie pierwszy raz na sali VIP. Dostałem 2 wejściówki na urodziny które musiałem wykorzystać do 8 sierpnia ale patrząc na filmy wybrałem barbie. Cola nachosy popcorn bez limitu i rozkładające się siedzenia, bardzo wygodne. Nawpieprzalem się 3 zestawy nachosow dopijając dietetyczna Cola i po 20 minutach ostrych mocnych kolorów myślałem że wyrzygam tęcze.
20230808_150430.jpg
20230808_150339.jpg
Zapisałem się na bieg "Polska Dycha"
Zasada polegała na tym że miałem zrobić min. 10 km. Dowolna trasa. Zrobiłem 11 km w 1:34 . Szybko przyszedł. A 24.09 zapisałem się na bieg 3 kopcow w Krakowie 13 km. Trochę przewyższenia mnie przerażają i trzeba się zmieścić w 2 godzinach. Podjąłem wyzwanie.Ptakus94Page 34 of 3434https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/hwalipientka-t2559-660.htmlhttps://forum.thecompany.pl/pogaduszki/hwalipientka-t2559.html
A ja byłem w kinie pierwszy raz na sali VIP. Dostałem 2 wejściówki na urodziny które musiałem wykorzystać do 8 sierpnia ale patrząc na filmy wybrałem barbie. Cola nachosy popcorn bez limitu i rozkładające się siedzenia, bardzo wygodne. Nawpieprzalem się 3 zestawy nachosow dopijając dietetyczna Cola i po 20 minutach ostrych mocnych kolorów myślałem że wyrzygam tęcze.
20230808_150430.jpg
20230808_150339.jpg
Zapisałem się na bieg "Polska Dycha"
Zasada polegała na tym że miałem zrobić min. 10 km. Dowolna trasa. Zrobiłem 11 km w 1:34 . Szybko przyszedł. A 24.09 zapisałem się na bieg 3 kopcow w Krakowie 13 km. Trochę przewyższenia mnie przerażają i trzeba się zmieścić w 2 godzinach. Podjąłem wyzwanie.
Gratki. Ja odkładam pieniądze na 6 zastrzyków w kolana, po 3 w każde kolano i 300zł każdy. Jeśli w ogóle pomogą to najkrócej co trzy miesiące trzeba będzie powtarzać. Może wtedy zacznę w miarę funkcjonować i może biegać. P.S. Fajna mordeczka kóndelka.
A ja wczoraj zamówiłem nową ładowarkę do telefonu i dzisiaj już mi kurier podrzucił przed 14. Spoko kabel jakiś płaski, ale działa chyba tak samo szybko jak ten gruby splot. Włączyłem tylko sprawdzić czy pokaże się Dart i działa. Wieczorem testy czy też w pół godziny zdąży naładować baterię telefonu ?
Projekt Czarny Charakter trwa. Właśnie skończyłem samodzielny zabieg lakierowania felg od moto. Zdjęcia różnych felg ale pierwsza już była gotowa a druga się dopiero suszy.
Na początku roku jeszcze bym nie pomyślał, że spodoba mi się bieganie. To jest mój pierwszy Małopolski bieg i pierwszy w ciężkich warunkach, pogoda nie dopisała. Po obejrzeniu mapy trasy troche mnie wniesienia przerażały, ale okazały się dla mnie prostsze niż sądziłem. Niby 13 km a zegarek zapisał 14.80 km. To był mój najdłuższy bieg jaki zrobiłem od Czerwca. Limit był 2 godziny zrobiłem go w 1h.53 min. Jestem z siebie dumny. 👊🔥 PGE Energia Ciepła 16. Bieg Trzech Kopców ZROBIŁEM TO