Polski

Jak oczyścić klawiaturę

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
xittam Wątpię, zeby pamiętał. Podejrzenie uzasadniam tym, że kilkanaście baniek amisia kosztowała, więc na pewno nie oddał, ani nie wyrzucił. Napiszę więcej: myślę (mam pewność), że byłem doskonałym pretekstem do upgradu, czyt: żeby matka nie wrzeszczała na starego. Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/jak-oczyscic-klawiature-t3204.html
2014-01-06T17:21:39+01:00

Re: Jak oczyścić klawiaturę

Wątpię, zeby pamiętał. Podejrzenie uzasadniam tym, że kilkanaście baniek amisia kosztowała, więc na pewno nie oddał, ani nie wyrzucił. Napiszę więcej: myślę (mam pewność), że byłem doskonałym pretekstem do upgradu, czyt: żeby matka nie wrzeszczała na starego.

2014-01-06T23:18:21+01:00

Kilkanaśnie? Jak myślę o cenie to pamięć podsuwa mi cyfrę 4 i wydaje mi się, że jakoś tyle stały pięścetki, chyba że ją dostałeś dużo wcześniej.

Swoją drogą moja też przeminęła z wiatrem. Kiedyś tak się podjarałem pierwszym blaszakiem, że wspaniałomyślnie oddałem za darmo Amigę rodzince bo po co mi taki złom ma zagracać mieszkanie :mur: Tymczasem niedawno dowiedziałem się, że podobno to "za darmo" wcale nie było za darmo. Po prostu do mnie wtedy kasa nie dotarła, choć nie wiem o jaką kwotę chodziło :mrgreen:

2014-01-07T08:31:41+01:00

adiq22 wrote:Tymczasem niedawno dowiedziałem się, że podobno to "za darmo" wcale nie było za darmo. Po prostu do mnie wtedy kasa nie dotarła, choć nie wiem o jaką kwotę chodziło :mrgreen:

Czyli jak zawsze, z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach.
Amiga kosztowała wtedy kilkanaście baniek, bo miała modulator jakiś wypasiony (standardowy nie chciał działać z naszym tv goldstara), zasilacz siakiś lepszy oraz dodatkowy 0,5MB, bo handlarz powiedział, że i tak się przyda.

2014-01-07T10:52:26+01:00

Czyszczenie klawiatury proste. Wystarczy odwrócić pi***olnąć z 5 razy o biurko i klawiaturka czysta jak nowa heeheheh.

2014-01-07T13:22:23+01:00

RoniWorlds wrote:Czyszczenie klawiatury proste. Wystarczy odwrócić pi***olnąć z 5 razy o biurko i klawiaturka czysta jak nowa heeheheh.

Dla niektórych zapewne podczas takiego czyszczenia szok i niedowierzanie, bo odnajdują nową cywilizację :lol2: Mieli ją tuż pod nosem a naukowcy szukają gdzieś w kosmosie przez radioteleskopy :-D

2014-01-07T13:25:57+01:00

RoniWorlds wrote:Czyszczenie klawiatury proste. Wystarczy odwrócić pi***olnąć z 5 razy o biurko i klawiaturka czysta jak nowa heeheheh.

Po ostatnim takim czyszczeniu okazało się, że żyjątka w mojej klawiaturze wynalazły już elektryczność.

2014-02-10T09:50:16+01:00

Apropo klawiatury podłączę się tak jak ihtius z prośbą ;> Doradziłby mi ktoś dobrą bezprzewodową klawiaturę z klawiszami w starym stylu, czyli wysokie, głośne, na których się dobrze pisze i gdzie klawisze insert, home itd. są normalnie ułożone (6 kwadratowych standardowych przycisków)? Dodatkowo czy może ktoś do tego polecić dobrą bezprzewodową myszkę, dobrą = dobrze leży w dłoni, jest laserowa i ma niminum 2500dpi
Do tego wszystkiego jakby jeszcze cena była przyzwoita, czyli do 100zł za klawę i do 150 za myszkę to byłoby już miodzio. Oczywiście jak ktoś ma nieco droższe propozycje to niech się nie krępuje i też poleca :D

2014-02-10T12:20:04+01:00

Ja mogę polecić tego, co używam:
Logitech K800 oraz Razer Imperator Expert - druga generacja (2012)

2014-02-10T14:40:33+01:00

Akurat w tym Logitech K800 są jeszcze za płaskie klawisze :P bardziej by mnie interesowało coś na wzór Logitech K260. A mycha o której mówisz jest przewodowa, więc odpada. Wyraźnie napisałem, że szukam wirelessów ;> a od prau lat jadę na Logitech G3 i nie narzekam tylko chcę drugi komplet klawiatura + mysz BEZPRZEWODOWY żebym sobie mógł z łózka sterować wszystkim :P

Return to Pogaduszki wszelakie