Polski

KMPlayer (Program do filmów)

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Hardy Witam, czy ktoś z was również używa KMPlayer i zainstalował najnowszą wersję 3.5.0.77 KMP Plus? Na szczęście na wszelki wypadek zostawiłem starszą wersję, ponieważ nowa wersja działa dobrze ale... nie odtwarza dźwięku w słuchawkach. :-E Grzebać w ustawieniach na własną rękę wole nie, bo kiedyś tak pomajstrowałem że nie było słychać kwestii aktorów i lektora. :lol2: Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/kmplayer-program-do-filmow-t2503.html
2013-02-11T19:57:59+01:00
Witam, czy ktoś z was również używa KMPlayer i zainstalował najnowszą wersję 3.5.0.77 KMP Plus? Na szczęście na wszelki wypadek zostawiłem starszą wersję, ponieważ nowa wersja działa dobrze ale... nie odtwarza dźwięku w słuchawkach. :-E Grzebać w ustawieniach na własną rękę wole nie, bo kiedyś tak pomajstrowałem że nie było słychać kwestii aktorów i lektora. :lol2:

2013-02-11T20:51:13+01:00

Re: KMPlayer (Program do filmów)

Jedyny słuszny program do odtwarzania filmów to Media Player Classic (HC).

2013-02-11T21:25:31+01:00

polecam nowy projekt pana od kmplayera

http://www.potplayer.pl/

wszystko to co kmp plus wiecej, no i z wlasnego doswiadczenia powiem, ze jakis taki stabilniejszy sie wydaje. uzywam juz ponad pol roku i z aktualizacji na aktualizacje zadnych problemow.

2013-02-11T21:43:28+01:00

Jedyny słuszny program do odtwarzania filmów to Media Player Classic (HC).

2013-02-11T21:51:02+01:00

esial wrote:Jedyny słuszny program do odtwarzania filmów to Media Player Classic (HC).

Używałem również, ale KMPlayer bardziej mi spasował, ale już nie nowa wersja. :/

2013-02-12T00:25:37+01:00

KMP kiedyś używałem w ramach testu,ale wolę subedit player i gom player :P <- jedyna słuszność :tuptup1:

2013-02-17T13:24:23+01:00

A ja od kilku lat używam allplayera i pewnie go nie zmienię - głupoty wyłączam i ładnie działa.

2013-02-17T14:39:25+01:00

Kiedyś używałem AllPlayer ale od kiedy się pokazał GomPlayer innego nie używam i jest bardzo dobry.

2013-02-17T18:43:08+01:00

@RoniWorlds +1 :) Też używam GomPlayera. Tylko wadę jest jego support, co "olał" moje pytanie czy mogą wprowadzić jakieś pluginy, które odbierały by jakoś aktualny tekst wyświetlanego napisu. Potrzebne mi to po to aby - na przykład - móc ten tekst przekazać mechanizmem DDE w pluginie do IVONY i miec lektora. No nic, jeżeli mi się trafi film tylko z zewnętrznymi napisami i nie oglądam tego na Tablecie w pracy, to posiłkuję się pod Windows BestPlayerem, ale ma on imo ciut dziwną klawiszologię.

2013-02-17T19:35:00+01:00

Support ?? on mi odpala wszystkie formaty. A co do IVONKI już tego nie używałem chyba z 5 lat więc nie wypowiem się na temat obsługi IVONKI przez GomPlayer.

2013-02-19T04:48:28+01:00

me hate ivonka. odkąd się toto pojawiło banda niezrównoważonych emocjonalnie gimbusiarzy i dzieci neo psuje filmy podkładając własną ivonkową ścieżkę dźwiękową. Najgorsze jest to, że w/w dzieciarnia jest przekonana, że to co zrobili jest śmieszne zamiast żałosne.

2013-07-15T08:03:41+01:00

PotPlayer jest bezkonkurencyjny. To darmowy koreański playerek, który radzi sobie bardzo dobrze z napisami. Można sobie je też zsynchronizować podczas oglądania jeśli są przestrzały czasowe :P Poza tym ma jakieś wbudowane podbicie dźwięku przez co suwak głośności nie musi być na maksa żeby cokolwiek usłyszeć.

Esial wypchaj się ze swoim media playerem! To najbardziej okrojone gówno jakiego tylko można używać!

2013-07-15T11:12:54+01:00

scorpeus wrote:Esial wypchaj się ze swoim media playerem! To najbardziej okrojone gówno jakiego tylko można używać!

Ja używam MPC Home Edition ponieważ:
- VLC rwie mi obraz
- ArcSoft TotalMedia - na BD9 nie była idealna płynność
- MPC Home Edition wspiera wszystkie elementy PVR (wszystkie ścieżki audio, napisy, telegazetę i EPG) - nie znalazłem lepszego

2013-07-15T11:15:17+01:00

ja używam KMPlayera od 3 miechów jestem bardzo zadowolony :)
mnóstwo filtrów, możliwości konfiguracji i wersja PL od jakiegoś czasu :)

2013-07-15T12:37:23+01:00

Ja również używam MPC-HC, Lepszego programiku nie znalazłem dla siebie. :)

2013-07-15T13:13:26+01:00

Aż wezmę wypróbuję ale PotPlayer ma to wszystko o czym piszecie i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł :P

2013-07-15T13:17:13+01:00

PotPlayer jest najlepszy. ;)

tauri5 wrote:ja używam KMPlayera od 3 miechów jestem bardzo zadowolony :)

tez uzywalem kmplayer ale przesiadlem sie na potplayer z prostego powodu. potplayer jest robiony przez tworce kmplayera. z tego co pamietam to autor chwalil ze to ulepszona wersja kmplayera. a i sie zgadzam, nie wyobrazam sobie poki co przesiadki na cos innego

2013-07-15T13:41:00+01:00

Pancio wrote:PotPlayer jest najlepszy. ;)

Odczytuje wszystkie gówna PVR ?

2013-07-15T13:51:02+01:00

Pancio wrote:PotPlayer jest najlepszy. ;)

tauri5 wrote:ja używam KMPlayera od 3 miechów jestem bardzo zadowolony :)

tez uzywalem kmplayer ale przesiadlem sie na potplayer z prostego powodu. potplayer jest robiony przez tworce kmplayera. z tego co pamietam to autor chwalil ze to ulepszona wersja kmplayera. a i sie zgadzam, nie wyobrazam sobie poki co przesiadki na cos innego

ja narzazie nie narzekam :) ale skoro tak zachwalasz potplayer;a to wypróbuje ;)

roki76 wrote:Ja również używam MPC-HC, Lepszego programiku nie znalazłem dla siebie. :)

ja używałem dopóki nie natrafiłem na format napisów do anime którego nie mógł ugryźć :) chociaż w razie W do tej pory trzymam go na dysku :)

Return to Pogaduszki wszelakie