Polski

O bi, o ba: Koniec cywilizacji

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
adfmiga czesc niema ktos ten film http://www.csfd.cz/film/40719-o-bi-o-ba ... ivilizace/ ? :-) Chcial bym go pojrzec ;) Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/koniec-cywilizacji-t1994.html
2012-05-13T21:19:14+01:00
czesc niema ktos ten film http://www.csfd.cz/film/40719-o-bi-o-ba ... ivilizace/ ? :-) Chcial bym go pojrzec ;)

2012-05-14T11:28:03+01:00

Re: O bi, o ba: Koniec cywilizacji

raczej nie, ale bez problemu można go znaleźć na necie :)

2012-05-14T17:19:48+01:00

@tauri: Tja, tylko 100% popularnych/ogólnodostępnych linków z google jest:
a). martwa (warezy)
b). nieseedowana (torrenty)
c). płatna (chomikuj, torrenty.org)
d). idzie jak krew z nosa (tnt)
e). wymaga rejestracji (chomikuj, torrenty.org, tnt) co biorąc pod uwagę powyższe punkty nie gwarantuje że pójdzie

@adfamiga: chyba znalazłem, 9 seedów i powiedzmy że w miarę szybko idzie ---> http://cinemageddon.net/details.php?id=102563 (1.5gb, pl audio, eng napisy)
Cinemageddon wymaga rejestracji ale warto, nigdzie indziej nie znajdziesz niektórych z tych filmów które tamtejsza społeczność wrzuca. Niestety, trza trzymać ratio.

EDIT: yup, torrent pewny, jedzie maks i zaraz będe miał na hd.

----- garść screenów -----
Ukryta treść:

2012-05-14T20:05:03+01:00

shoonay o ile chomik faktycznie jest płatny, to na torenty.org rejestrujesz się raz i raz sypiesz sms'em :) co do tnt, też się nie zgodzę, ja nie narzekałem ;)

2012-05-14T20:31:36+01:00

tauri5 wrote:na torenty.org rejestrujesz się raz i raz sypiesz sms'em :)
Zapomniałeś dodać że potem w ramach promocji wyrzucają za brak logowania przez x-miesięcy i musisz sypać sms ponownie.

tauri5 wrote:co do tnt, też się nie zgodzę, ja nie narzekałem ;)
Znaczy z czym się nie zgodzisz?

Ja nie oceniałem tych serwisów jako całość, tylko DOSTĘPNOŚĆ TEGO JEDNEGO FILMU O KTÓRYM JEST TEMAT, lol. :-E

Pamiętasz że napisałeś, cytuję
tauri5 wrote:raczej nie, ale bez problemu można go znaleźć na necie :)
? ;)
Otóż nie można go bez problemu znaleźć na necie, i o tym jest powyższy post.

Sam korzystam z tnt, na ten czas najlepszy polski serwis.

2012-05-14T21:36:01+01:00

Wyjątkowo mogę ściągnąć z chomikuj na TC bo mam transfer.

2012-05-15T00:59:05+01:00

Shoonay bez problemu nie znaczy przecież że za darmo/bez rejestracji :) mówiąc bez problemu miałem namyśli że film jest i można go pobrać.

ad/2 ) jeżeli nie oceniasz tych serwisów jako całość to ok, nie zrozumieliśmy się :)

2012-05-15T10:02:33+01:00

Szukalem na cz servrech na ktorych mam zakupene acc a nic :) proto pisze tutaj :)

viem ze po czase bych kdies go znalezlem ale jesto to stary polski film a to jest polske forum ;) Najprostszy sposob pro me zapytac a napisat sem :-)

2012-05-15T11:16:38+01:00

tauri5 wrote:bez problemu nie znaczy przecież że za darmo/bez rejestracji :)
Od kiedy? :-E
W takim razie kiedy JEST problem ze ściągnięciem pliku bo według tego równie dobrze można mu polecić zakup na Allegro, też się trza zarejestrować i nie jest za darmo. ;)

Ajem dissapoint son, duch piractwa zanikł w narodzie i ludziom się już w rzyciach poprzewracało z tego dobrobytu, jak chcą KUPOWAĆ nielegalne pliki. :-|

Tak na poważnie, to ciągle zapominasz że on jest czechem.
Coś mi mówi że rejestracja czy nabijanie transferu przez SMS na polskich stronach działa tylko w naszych sieciach.

2012-05-15T16:50:43+01:00

Shoonay wrote:
tauri5 wrote:bez problemu nie znaczy przecież że za darmo/bez rejestracji :)

Ajem dissapoint son, duch piractwa zanikł w narodzie i ludziom się już w rzyciach poprzewracało z tego dobrobytu, jak chcą KUPOWAĆ nielegalne pliki. :-|

Tak na poważnie, to ciągle zapominasz że on jest czechem.
Coś mi mówi że rejestracja czy nabijanie transferu przez SMS na polskich stronach działa tylko w naszych sieciach.

Tak i tak :D tu się zgadzam :)

Return to Pogaduszki wszelakie