Koszulki The Company [seria 2018]
124 zł z wysyłką. Project mam zapisany a kolor koszulki dowolny. No chyba że wybierasz droższy materiał to kolorów jest mniej do wyboru.
Re: Chwalipiętka
Ufff, sporo jak dla mnie. Tym bardziej, że koszulki u mnie nie mają zbyt długiego żywota.
Roni pogadamy o tej koszulce dla mnie. Ale ta panienka jest z nią razem rozumiem.
Ciekawe jak ją wyślą. 

Elmek13 wrote:Ciekawe jak ją wyślą
Wiem coś o tym, jestem sprzątaczem.
Polecam ćwiartowanie...
folia malarska mile widziana
SARTAM wrote:Wiem coś o tym, jestem sprzątaczem.
Polecam ćwiartowanie...
folia malarska mile widziana
Ale wtedy nie będzie z niej pożytku...

... zależy gdzie będą cięcia ...
Ładna ta pandka, tylko za 5 lat będzie ważyła 2x tyle co obecnie. Wtedy wieksza koszulka będzie potrzebna 

RoniWorlds wrote:124 zł z wysyłką. Project mam zapisany a kolor koszulki dowolny. No chyba że wybierasz droższy materiał to kolorów jest mniej do wyboru.
Coś sporo ta Twoja firma sobie liczy.
Zapraszam do tematu, gdzie @nox696 poleciła sprawdzoną firmę koszulkową:
nox696 wrote:Ja osobiście polecam tą drukarnię https://tdruk.pl/druk-dtg
Oferują różnego rodzaju nadruki, również haft.
Moja koszulka ma już ponad 2 lata i nadruk (choć nie pamiętam jaką metodę wybrałam, ale nie haft) nadal wygląda dobrze.
Nadruk ze zwykłej pracy ołówkowo-cienkopisowej wyszedł całkiem zadowalająco
pogaduszki/koszulki-the-company-seria-2018-t4752-100.html#p71839
Osoby zainteresowane, które we własnym zakresie chcą sobie sprawić koszulkę TC mogą do mnie napisać PW z prośbą o logo w wysokiej rozdzielczości, które zresztą otrzymał @RoniWorlds

Patrząc na zdjęcia mam wrażenie, że jakość oferowana przez firmę polecanej przez @nox696 nie odbiega od firmy oferty zaproponowanej przez Roniego.
A cena za koszulkę w tej samej jakości co proponujesz to ~65 zł. Ja tu widzę sporą różnicę cenową.
@RoniWorlds - zrób mi przyjemność i przedstaw dane tej firmy koszulkowej, bo jak tego nie zrobisz ludzie mogą pomyśleć, że próbowałeś kręcić lody ze 100% marżą dla siebie, a to mogłoby zostać źle odebrane -- tymczasem mamy do czynienia z najlepszą jakością i stąd ta cena, tak?

Ukryta treść: