Koszulki The Company [seria 2018]
Dla mnie zielona,czarna,niebieska i biała, wszystkie w 4XL
Re: Koszulki The Company [seria 2018]
Podbijam temat 

z lotusem nie będzie?
Może być wszystko. Tylko podaj rozmiar. itp. Antek to zapisze, zbierze się zamówienie. Wyśle do nich oni się cenowo i czasowo określą.
L - obrazek z grafiką posty wyżej 
Z tego co mi napisał Elmek prawdopodobnie koszulki z wliczonymi kosztami wysyłki będą kosztowały około 60 zł.
Piszę prawdopodobnie, bo Elmek ma mi przesłać wycenę
@xittam - wskaż konkretnie o jaką grafikę Lotusa Ci chodzi, żebyś się nie rozczarował.
Najlepiej w jak największej rozdzielczości.
Piszę prawdopodobnie, bo Elmek ma mi przesłać wycenę

@xittam - wskaż konkretnie o jaką grafikę Lotusa Ci chodzi, żebyś się nie rozczarował.
Najlepiej w jak największej rozdzielczości.
taką, ale nie znalazłem rozdziałki 4k ;/
/spoiler ucina obrazki
[/quote]
Ukryta treść:
/spoiler ucina obrazki

Antek pozbieraj to jakoś w sensowną całość.
Ja biorę 1 Białą XXL oraz Czarną XXL z Logiem 10 lecie. Sam sobie wyślę.
Ja biorę 1 Białą XXL oraz Czarną XXL z Logiem 10 lecie. Sam sobie wyślę.

Myślę, że logo spokojnie mogło by być mniejsze, coś takiego:

Duże logo rozprasza i mocno określa koszulkę jako styl swobodny. Mniejsze logo wygląda schludnie i nie rzuca się w oczy (a nie musi).
-- 20 Kwi 2018, 11:37 --
Propozycja logo (nie patrzcie na tło, bo może być dowolne), takie podstarzone.

Oczywiście może to wyglądać dużo lepiej, ale nie mam obecnie dostępu do sensownego programu graficznego.

Duże logo rozprasza i mocno określa koszulkę jako styl swobodny. Mniejsze logo wygląda schludnie i nie rzuca się w oczy (a nie musi).
-- 20 Kwi 2018, 11:37 --
Propozycja logo (nie patrzcie na tło, bo może być dowolne), takie podstarzone.

Oczywiście może to wyglądać dużo lepiej, ale nie mam obecnie dostępu do sensownego programu graficznego.
Ja akurat, wolę odwrotnie, jak logo jest duże, nie uważam, aby było... nieschludne. Ale to kwestia gustu, z resztą z małym logiem też bym wziął. 

Zadecydujcie się. Antek zrób ankietę.
Ten kto chce może wziąć z małym logo i z dużym. Pomysł z małym też jest ok 

Ja bym wzial z malym 

A grafika własna = statek Dreams?
Oszaleję z wami.
Napisałem wyżej. MOŻNA ZROBIĆ WSZYSTKO TYLKO KWESTIA GRAFIKI I WIELKOŚCI. POZA TYM MIAŁY TO BYĆ KOSZULKI NA 10 LECIE A NIE WASZE POMYSŁY.

Dobrze, to ja poproszę o duże logo, tak jak na pierwszej stronie zostało zilustrowane. 

Ja biorę żółtą XL z dużym logiem 

Antek qwa jego mać. Zapisuj wszystko na 1 stronie pod koszulkami. Kto co i jakie. (dotyczy logo 10 lecia) inne koszulki płatne są osobno. Czyli Xittam ( du potruj) chce jedną z Lotusem czyli piszesz (albo nie) Xittam 1+1 (dodatkowo). Pamiętajcie, to nie ode mnie zależy.Czyli na ludzki tłumacząc: 1 (koszulka z logo na 10-lecie TC) a drugie + 1 dodatkowe dla niego z Lotusem. Ale to już płatne osobno. To tyle na chwile.
Elmek13 wrote:Antek qwa jego mać. Zapisuj wszystko na 1 stronie pod koszulkami. Kto co i jakie. (dotyczy logo 10 lecia) inne koszulki płatne są osobno. Czyli Xittam ( du potruj) chce jedną z Lotusem czyli piszesz (albo nie) Xittam 1+1 (dodatkowo). Pamiętajcie, to nie ode mnie zależy.Czyli na ludzki tłumacząc: 1 (koszulka z logo na 10-lecie TC) a drugie + 1 dodatkowe dla niego z Lotusem. Ale to już płatne osobno. To tyle na chwile.
no i polać mu. ament.
W sumie chyba przydałby się jeden zbiorczy post, do którego by się dodawało konkretnie kto, ile i czego chce, bo teraz to z tego wątku zrobiła się "Moda na sukces" odc 5643 i naprawdę ciężko to wszystko ogarnąc, nie dziwię się Emolakowi, że się wkurza.