Anthrox wrote:Koszulki Promostars, nadruki wykonane są metodą DTG
Z kolei bluza ma być firmy Upperdeck (lepsza). Jest o 10 zł tańsza - Fruit of the loom
Co do obecnej oferty z pierwszej wiadomości - jak komuś byłoby za drogo, to w tej firmie co dogaduję, najtańsza wersja na bazie koszulki Fruit wyjdzie 36 zł + 10 zł wysyłka.Pominąłem tą propozycję, bo wyszedłem z założenia, że lepiej wziąć najlepszą jakość na lata, a nie najtańszą, w sprawdzonej firmie - co ma zminimalizować ryzyko, że wyjdzie lipa -- do zera.
Zainteresowanych tańszą wersją proszę o kontakt, a wpiszę, żeby wersja "ECO" była zrobiona.
Ja większego sensu nie widzę - różnica to 14 zł -- i to jest na plus, ale kosztem jakości

. Nie ma też problemu, żeby osoba zainteresowana koszulką TC zrobiła ją sobie we własnym zakresie w swojej lokalnej firmie - logo TC jest publicznie dostępne.
Pokażę za chwilę jak wygląda moja koszulka ekonomiczna po dwóch praniach na lewej stronie i dosłownie trzech założeniach.
[edit: patrz niżej]Kiv_Master wrote:Także myślę, że wyszło by trochę taniej nawet z wysyłką, ale to już tam zrobicie jak będziecie chcieli, jak można taniej to po co przepłacać.
Byłoby pięknie, ale z życiowego doświadczenia -- często pojawiają się mikroopłaty - za lepszą koszulkę, za trwalszy nadruk, a nawet za dodatkowy nadruk z tyłu i osobno na boki. Co nie znaczy, że nie wysłucham rekomendacji.
Czy korzystałeś z usług firmy Biart?? Gwarantujesz, że jak zrobią taniej szybko nie wyjdzie "jakość" jak na mojej koszulce? Jakieś zdjęcia po dłuższym okresie użytkowania? Czy na pewno mają niższą marżę, a nie tną koszta dając gorszą jakość?:

Z tej droższej firmy widziałem na żywo efekt na zlocie i jakość była super.
Też nie lubię przepłacać i wybrałbym jak najtańszą firmę, bo pomijając koszt koszulek, to nawet miło byłoby, żebym dorzucił "MARŻĘ" na utrzymanie strony - 5, 10 zł - i to nie byłoby dużo, bo zagraniczne portale za "swoje" koszulki liczą sobie i po 100 zł i więcej
Postanowiłem jednak z tego zrezygnować i moja marża wynosi 0 zł, w zamian za najlepszą jakość.
Interesuje mnie najniższa cena do momentu jak zaczyna się spadek jakości.
Każdą firmę rozważę, jeśli ktoś da gwarancję mnie i pozostałym zamawiającym, że jakość i trwałość będzie emejzing nawet po paru latach i kilku praniach.
Na pewno cena za bluzy brzmi ciekawie -- chciałbym poznać wszystkie koszty, bo jak sama bluza najtańsza kosztuje 40zł, lepsza 80 zł, a nadruk 20 zł (ceny z dupy podaję, bo nie rozkładałem kwot na czynniki pierwsze) to nadal wychodzi 100 zł za najlepszą wersję.
[edit]
Widzę ceny za nadruk i że największą rolę odgrywa rozmiar i ilość kolorów - zacytuję Twój link:
http://www.biart.pl/media/Cennik_nadruk ... h_2018.pdfI ważna informacja:
Podane ceny są cenami netto
Mimo tego niewiele mi to mówi - ale że mnie zainteresowałeś -- poproszę o wycenę tę firmę z ciekawości. Już wysłałem e-mail