Polski

Koszulki The Company [seria 2018]

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Elmek13 Ja, ale ja sam zapłacę za siebie na miejscu. :D :mrgreen: Page 4 of 7 7 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/koszulki-the-company-seria-2018-t4752.html
2018-05-29T17:03:40+01:00

Re: Koszulki The Company [seria 2018]

Ja, ale ja sam zapłacę za siebie na miejscu. :D :mrgreen:

2018-06-05T21:23:16+01:00

Loozik.
Czekamy jeszcze na odpowiedź @Miko_, czy wpłaca czy ma zostać wykreślony.
Jak tylko wyjaśnimy sprawę - ruszamy ;)

2018-06-06T17:59:38+01:00

A to długo potrwa? ;>

Nie dopisałeś dziecka do listy zakupów.

Szablon: 10 lecie TC
Rozmiar koszulki: XXL
Rozmiar logo: duże na środku
Kolor koszulki: Biały, czarny, niebieski, szary
Własna grafika: Nie
Dodatkowe uwagi: Płacę sam przy odbiorze koszulek.

2018-06-07T19:40:27+01:00

Myślę, że zrobimy inaczej - poinformowałem go, ale nie będę go brał pod uwagę dopóki nie zdecyduje się wpłacić pieniędzy. Jak uporam się z wysyłką organizerów, to skupię się na koszulkach w międzyczasie i będziemy dłubać nad grafikami co każdy z Was sobie zażyczył.
Z Tobą @Elmek13 jest specyficzna sprawa, ale dogramy :)

-- 07 Cze 2018, 20:40 --

ketyow dopisac:
Logo duże, koszulka czarna, rozmiar L.

2018-06-10T12:30:09+01:00

Informuję, że @ketyow wchodzi do grona osób, które faktycznie chcą pozyskać koszulkę - dopisuję. :tuptup1:

-- 10 Cze 2018, 13:30 --

W dniu dzisiejszym do chętnych dołącza @roki76.

2018-06-10T13:17:14+01:00

A to długo potrwa? ;> chce mieć koszulkę przed zlotem w tym roku.

2018-06-10T13:18:25+01:00

Przecież możesz sobie zamówić we własnym zakresie już teraz, tym bardziej, że cały czas jest mowa, że Twoje i moje zamówienia nie będą łączne oO

2018-06-10T15:09:16+01:00

Ale ja chce, żeby wszystko było w porządku. :roll:

2018-06-10T16:28:03+01:00

Elmek13 wrote:Ale ja chce, żeby wszystko było w porządku. :roll:

A co ma jedno z drugim, ponownie: przecież nie musisz czekać - namiary na firmę sam mi dałeś.
A u mnie się przedłuży ze względu na ogarnianie grafik, których Ty nie będziesz miał.

2018-06-11T08:08:06+01:00

Ok. Wszystko jasne. :mrgreen:

2018-06-11T17:40:46+01:00

Roki został potwierdzony - już mamy 8 osób.
Powoli zaczynam przygotowania - będę się z poszczególnymi osobami kontaktował jeszcze (Ci którzy grafiki sobie zamówili).

2018-06-22T07:04:42+01:00

Poprawka. Biorę czarną XL z dużym logiem, bez własnej grafy.

2018-07-03T10:35:19+01:00

Dzień dobry,
informuję, że właśnie rzeźbię e-mail do firmy.
E-mail został wysłany.
Szacunki przedstawiają się następująco:

+ 14 koszulek
+ 10 osób zamawiających

Niestety z przykrością piętnuję użytkownika @Miko_, który zostaje zablokowany na forum za żałosne i dziecinne zachowanie. Najpierw się określił, że chce koszulkę, gdy przyszło do wpłacenia kaucji - przestał reagować na prośby o wpłatę pomimo odczytania wiadomości, których otrzymał kilka.
Nikt do kupna koszulki nie namawia - ale jak już ktoś się określa, to niech nie zachowuje się jak przepraszam za kolokwializm - przysłowiowa pi***. Żyjemy w świecie dorosłych, traktujmy się z szacunkiem - jak deklarujesz się, że coś chcesz - to masz prawo się wycofać, ale KURDE - jak nie napiszesz ani be ani me, a wysyłane do Ciebie prośby odczytujesz i nie odpisujesz - to jak to o Tobie ma świadczyć? ;]

Poproszę o przygotowanie wspólnego podglądu przed zatwierdzeniem zamówienia, obrazek wrzucę tutaj.

Pamiętajcie, że w wiadomości #1 macie spis zamawianych koszulek - UPEWNIJCIE SIĘ, ŻE WPROWADZONE DANE ODNOŚNIE SWOJEJ KOSZULKI SĄ PRAWDIŁOWE - żeby nie było potem pretensji, że ktoś zamówił koszulkę L, a dostał XXXXL.

PS
Jeszcze jest małe okienko, w których mogę kogoś dopisać - oczywiście o ile wpłaci kaucję, żeby nie było takiego przykrego przypadku jak z @Miko_.

-- 02 Lip 2018, 12:39 --

Hmmm, może bluzę TC sobie wziąłbym ;d
Image

-- 03 Lip 2018, 11:35 --

Bluza bez kaptura 100 zł.
Z kapturem 120 zł.

Przy zamówieniu samej bluzy bez koszulki dopłata 10 zł za wysyłkę.

2018-07-03T11:22:05+01:00

Zamawiaj koszulki, bo do zlotu tego nie zrobisz...a już bym chciał mieć. :P

2018-07-03T14:10:45+01:00

Damy radę, Pancio jeszcze zgłasza chęć kupna czterech sztuk i bluz.
Ja też jestem bluzą zainteresowany i xandra.

2018-07-03T16:53:48+01:00

Jaka firma i w jakiej technologii wykonuje dla TC te koszulki/bluzy? :mysli:

2018-07-03T18:31:06+01:00

Koszulki Promostars, nadruki wykonane są metodą DTG (bezpośredniego cyfrowego nakładania farby na tkaninę).
Nazwy firmy nie podam. Jest z polecenia (sprawdzona), dopóki mi nie płacą za lokowanie/promowanie wstrzymam się z podawaniem nazwy. Co innego jakby mnie, a tym samym Was oszukali albo odwalili manianę - wtedy zmienia to postać rzeczy.
Generalnie wybrałem NAJLEPSZĄ możliwą jakość.
Jest to firma jakich wiele możecie znaleźć na Allegro/W sieci - każda ma zbliżoną jakość produktu :)

2018-07-03T19:20:41+01:00

Anthrox wrote:Koszulki Promostars, nadruki wykonane są metodą DTG (bezpośredniego cyfrowego nakładania farby na tkaninę).
Nazwy firmy nie podam. Jest z polecenia (sprawdzona), dopóki mi nie płacą za lokowanie/promowanie wstrzymam się z podawaniem nazwy. Co innego jakby mnie, a tym samym Was oszukali albo odwalili manianę - wtedy zmienia to postać rzeczy.
Generalnie wybrałem NAJLEPSZĄ możliwą jakość.
Jest to firma jakich wiele możecie znaleźć na Allegro/W sieci - każda ma zbliżoną jakość produktu :)

No tak tylko piszę, bo mam niedaleko siebie firmę w Katowicach (mieszkam na Tysiącleciu) http://www.biart.pl/ która też wykonuje takie rzeczy, a coś dosyć drogo ta wasza wychodzi i jak tak zerkłem to nieco taniej robią, może warto tam zerknąć. Goła koszulka coś ok 8 zł a bluza z kapturem podobna ok 40zł :
http://www.biart.pl/koszulki
http://www.biart.pl/bluzy
a tu cennik nadruków:
http://www.biart.pl/media/Cennik_nadrukow_sitodrukowych_2018.pdf
więc koszulka wg wymagań wyszła by między 20-30zł a bluza z kapturem ok 60zł.
Także myślę, że wyszło by trochę taniej nawet z wysyłką, ale to już tam zrobicie jak będziecie chcieli, jak można taniej to po co przepłacać. :tak: Zresztą od groma jest tych firm i ostro konkurują także można coś okazyjnie znaleźć.

2018-07-03T22:02:36+01:00

Anthrox wrote:Koszulki Promostars, nadruki wykonane są metodą DTG

Z kolei bluza ma być firmy Upperdeck (lepsza). Jest o 10 zł tańsza - Fruit of the loom

Co do obecnej oferty z pierwszej wiadomości - jak komuś byłoby za drogo, to w tej firmie co dogaduję, najtańsza wersja na bazie koszulki Fruit wyjdzie 36 zł + 10 zł wysyłka.Pominąłem tą propozycję, bo wyszedłem z założenia, że lepiej wziąć najlepszą jakość na lata, a nie najtańszą, w sprawdzonej firmie - co ma zminimalizować ryzyko, że wyjdzie lipa -- do zera.
Zainteresowanych tańszą wersją proszę o kontakt, a wpiszę, żeby wersja "ECO" była zrobiona.
Ja większego sensu nie widzę - różnica to 14 zł -- i to jest na plus, ale kosztem jakości :(. Nie ma też problemu, żeby osoba zainteresowana koszulką TC zrobiła ją sobie we własnym zakresie w swojej lokalnej firmie - logo TC jest publicznie dostępne.

Pokażę za chwilę jak wygląda moja koszulka ekonomiczna po dwóch praniach na lewej stronie i dosłownie trzech założeniach. [edit: patrz niżej]

Kiv_Master wrote:Także myślę, że wyszło by trochę taniej nawet z wysyłką, ale to już tam zrobicie jak będziecie chcieli, jak można taniej to po co przepłacać. :tak:

Byłoby pięknie, ale z życiowego doświadczenia -- często pojawiają się mikroopłaty - za lepszą koszulkę, za trwalszy nadruk, a nawet za dodatkowy nadruk z tyłu i osobno na boki. Co nie znaczy, że nie wysłucham rekomendacji.

Czy korzystałeś z usług firmy Biart?? Gwarantujesz, że jak zrobią taniej szybko nie wyjdzie "jakość" jak na mojej koszulce? Jakieś zdjęcia po dłuższym okresie użytkowania? Czy na pewno mają niższą marżę, a nie tną koszta dając gorszą jakość?:
Image

Z tej droższej firmy widziałem na żywo efekt na zlocie i jakość była super.
Też nie lubię przepłacać i wybrałbym jak najtańszą firmę, bo pomijając koszt koszulek, to nawet miło byłoby, żebym dorzucił "MARŻĘ" na utrzymanie strony - 5, 10 zł - i to nie byłoby dużo, bo zagraniczne portale za "swoje" koszulki liczą sobie i po 100 zł i więcej :tuptup1:
Postanowiłem jednak z tego zrezygnować i moja marża wynosi 0 zł, w zamian za najlepszą jakość.
Interesuje mnie najniższa cena do momentu jak zaczyna się spadek jakości.

Każdą firmę rozważę, jeśli ktoś da gwarancję mnie i pozostałym zamawiającym, że jakość i trwałość będzie emejzing nawet po paru latach i kilku praniach.

Na pewno cena za bluzy brzmi ciekawie -- chciałbym poznać wszystkie koszty, bo jak sama bluza najtańsza kosztuje 40zł, lepsza 80 zł, a nadruk 20 zł (ceny z dupy podaję, bo nie rozkładałem kwot na czynniki pierwsze) to nadal wychodzi 100 zł za najlepszą wersję.

[edit]
Widzę ceny za nadruk i że największą rolę odgrywa rozmiar i ilość kolorów - zacytuję Twój link:
http://www.biart.pl/media/Cennik_nadruk ... h_2018.pdf
I ważna informacja:
Podane ceny są cenami netto

Mimo tego niewiele mi to mówi - ale że mnie zainteresowałeś -- poproszę o wycenę tę firmę z ciekawości. Już wysłałem e-mail :)

2018-07-03T22:36:41+01:00

Proponuję pierw ogarnąć temat podkoszulek, wszelki bluzy, ręczniki, czapki itp. dla zainteresowanych może trochę później ??

Return to Pogaduszki wszelakie