Polski

Macie jakieś śmieszne wspomnienia z Amigą??

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
biegu
scorpeus wrote:Zgadza sie ale nie znaczy ze musi sie znizac do poziomu pracy jej pracownikow ;]

Czyli nigdy nie zostaniesz mistrzem skoro chcesz przeskoczyć na wyższy level, nie zaczynając od zera ;] może Ci się wydawać, że jesteś dobry ale to już zweryfikuje życie i dalsza wymiana zdań :) Ciekawi mnie co to byłby za prezes firmy o której nie miałby pojęcia ... Ale schodzimy tu już nie potrzebnie z tematu, fakt Ciastek wydaję mi się lekko coś kręci, no ale walić to, jak chcę niech sobie kręci. Zresztą kto wie może te wszystkie zbiegi okoliczności się przydarzyły? AAA przypomniało mi się Scorpik, miałeś przejść tam jakąś grę w dobrym czasie rysując ku*asa na ścianie, czekamy z Szunim na screena ;] Może zostaniesz mistrzem szybkiego ku*asa :D
Page 4 of 4 4 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/macie-jakies-smieszne-wspomnienia-amiga-t109.html
2010-11-16T18:30:39+01:00

Re: Macie jakieś śmieszne wspomnienia z Amigą??

scorpeus wrote:Zgadza sie ale nie znaczy ze musi sie znizac do poziomu pracy jej pracownikow ;]

Czyli nigdy nie zostaniesz mistrzem skoro chcesz przeskoczyć na wyższy level, nie zaczynając od zera ;] może Ci się wydawać, że jesteś dobry ale to już zweryfikuje życie i dalsza wymiana zdań :) Ciekawi mnie co to byłby za prezes firmy o której nie miałby pojęcia ... Ale schodzimy tu już nie potrzebnie z tematu, fakt Ciastek wydaję mi się lekko coś kręci, no ale walić to, jak chcę niech sobie kręci. Zresztą kto wie może te wszystkie zbiegi okoliczności się przydarzyły? AAA przypomniało mi się Scorpik, miałeś przejść tam jakąś grę w dobrym czasie rysując ku*asa na ścianie, czekamy z Szunim na screena ;] Może zostaniesz mistrzem szybkiego ku*asa :D

2010-11-16T20:23:14+01:00

hehehehehehe skad wiesz ze juz nie mam szybkiego ku*asa ? ^^ a owa gierka to najnowszy MOH i zaniechalem w niego gry na rzecz Two Worlds 2 ktore dzis skonczylem wiec moge sie brac za MOH chociaz nowy NFS kusi bo wlasnie tylko co od niego odszedlem ^^ Co do ciastkowego kreci na bank zwlaszcza ze sie juz przestal udzielac :P co do zaczynania jako boss firmy nie zaczynajac od zera mamy doskonaly tego przyklad w postaci naszego obecnego prezydenta i premiera :P jak sie dorwe do tej firmy piekarskiej to zrobie ci piekarniana irlandie ^^

2010-11-17T14:44:47+01:00

scorpeus wrote:hehehehehehe skad wiesz ze juz nie mam szybkiego ku*asa ? ^^ a owa gierka to najnowszy MOH i zaniechalem w niego gry na rzecz Two Worlds 2 ktore dzis skonczylem wiec moge sie brac za MOH chociaz nowy NFS kusi bo wlasnie tylko co od niego odszedlem ^^ Co do ciastkowego kreci na bank zwlaszcza ze sie juz przestal udzielac :P co do zaczynania jako boss firmy nie zaczynajac od zera mamy doskonaly tego przyklad w postaci naszego obecnego prezydenta i premiera :P jak sie dorwe do tej firmy piekarskiej to zrobie ci piekarniana irlandie ^^

hehe no tak i masz świetny przykład jak się owi Panowie znają na rzeczy ;] ale nie politykujmy tutaj. HEHEHE no nareszcie pokazałeś że masz poczucie humoru :) ps. jak za szybki ku*as to też nie dobrze :D

2010-11-18T12:35:59+01:00

Ta, nie udzielam się bo dostępu do neta nie mam ... A piszę z zajebiście wolnego neta szkolnego :D Nie można zniknąć na kilka dni bo już zaczną coś podejrzewać :-E

2010-11-18T13:22:40+01:00

Tylko ze te podejrzenia pojawily sie na dlugo przed twoim zniknieciem :P W domu neta nie posiadasz ?

2010-11-18T16:42:43+01:00

Numer postu:#20 Postprzez Ciastex » 07 Lis 2010, 19:38

Musiał posiadać bo wcześniejszych postów chyba o tej godzinie w szkole nie mógł pisać ,prawda? :-E
A może kolejna mistyfikacja :niepowiem:

2010-11-18T17:07:47+01:00

A moze przyszedl do niego zajebisty ziom co robi w holiłudzie i mu urwal od internetu :P

2010-11-18T20:50:33+01:00

Może Ciastek to wtyka PPA :D wiecie co? Mam to w dupie, jak dla mnie ciastek może być zmutowanym kosmitą i niech sobie będzie. Może ściemnia, może nie, jego sprawa ;] Jak ściemnia to zastanawia mnie tylko po co...

2010-11-19T09:28:30+01:00

Jakto po co? Jest malolatem wiec po to zeby zaszpanowac i sie popisac :P Patrze dawno obcowales z takimi jak on a ja mam takich prawie na codzien wiec znam te schematy zachowan i debilizmy jakie potrafia odwalac takie osobniki :) A zmutowanym kosmita moze byc spojrz tylko na jego avatar :P

2010-11-30T19:13:25+01:00

Tak pamiętam sporo zabawnych sytuacji, w których takowa amisia była w centrum uwagi.

1.Najdziwniejsza i może najzabawniejsza opowiastka będzie jak, podczas grania w Jungle Strike z A600 z pomiędzy klawiatury zaczęły wyłazić maluśkie maluśkie biedronki :-| . Po ogromnym zdziwieniu okazało się ze jakaś biedroneczka upodobała sobie klawisz Shift i tam zniosła jajeczka dokładniej tio pod klawiszem takie ani żółte ani pomarańczowe.

cdn.....

2010-11-30T19:40:00+01:00

Powiało prawdziwym dreszczowcem :haha:

2011-02-18T07:35:50+01:00

Mój syn mając około 9 lat ( teraz już ma 18 ) zaprosił na partyjkę "GALAGI AGA" swojego kuzynka - dzieciaki tak się wczuły w grę że rozwaliły mi jedynego dżojstika jaki miałem w domu :haha:

2011-03-28T22:37:46+01:00

Chyba już gdzieś o tym pisałem.
Jak grałem w grę Death Mask to rozleciało mi się biurko tak że z dwóch podpórek ostała się ino jedna na szczęście Amiga z monitorem nie spady bo zdążyłem złapać jedną ręka Amigę i drugą monitor i zaraz zawołałem jednego z rodziców. :-)
Druga dotyczy gry Goal. Bramkarz poszedł sobie z boiska i chodził po całym ekranie monitora po czym wrócił i zaczął stały fragment gry. Ja ze śmiechu leżałem przez 15 minut na podłodze. Sąsiad był tak zdziwiony, ze nie potrafił wydobyć z siebie żadnego dźwięku. Te dwie sytuacje pozostaną mi w pamięci chyba do końca życia.

2011-06-04T05:53:31+01:00

Kiedy dostałem swoją pierwszą A1200 z dyskiem 540MB. Kolega który wszystko mi przygotował , chyba przez przypadek wrzucił do tools program transformer . Ja niewiele myśląc kliknąłem i uruchomiłem aplikację ( efektem był szary ekran i ciągła praca dysku sygnalizowana przez kontrolkę ) . Będąc nowicjuszem wpadłem w panikę i odłączyłem zasilanie. Była to najgorsza możliwość jaką wybrałem, ponieważ spowodowała że dysk stracił swoje dane "tak dobrze" że następnego dnia zaraz po pracy zawitałem do kolegi z prośbą o ratunek .

2011-07-02T21:46:27+01:00

Kiedyś jak miałem około 8lat, uwielbiałem grę Parasol Stars, pewnego pięknego a raczej szkaradnego dnia chciałem zagrać w nią ale nie znalazłem dyskietki, zaczalem szukac tej gry na płytkach ale też nie znalazłem, zdesperowany zacząłem szukać w toolbarze :haha: i znalazłem opcję formatuj, na logikę 8 latka pomyślałem że jeśli sformatuje partycję wpisując nazwę gry to będę miał tą gre, a żeby było jeszcze bardziej logicznie to wybrałem specjalnie partycję na której miałem same gry, zaznaczyłem ją -> formatuj -> wpisałem nazwę Parasol Stars.... i dalej był płacz matki nad usranym dzieckiem jak zobaczyłem że nie dość że nie mam mojej ukochanej gierki bo partycja okazała się pusta to na dodatek całe moje dotychczasowe zbiory gier poszły w pi*** do amigowego nieba :lol2:

Return to Pogaduszki wszelakie