Polski

Mortal Kombat - Nowy film

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Rekkimaru Info pojawiło się na oficjalnym kanale Mortal Kombat.
Warner Bros. Entertainment

The Mortal Kombat universe can rejoice that Kevin Tancharoen, director of Mortal Kombat: Legacy, will be helming another live-action MK adventure. This time, it's a feature film for Warner Bros.' New Line Cinema.

Czyli krótko mówiąc, New Line Cinema poszło w końcu na ugodę z Warner Bros. i razem zajmą się produkcją.
Scenariuszem zajmie się Oren Uziel, czyli pomocnik Kevina Tancharoen, który współpracował z nim przy MK Legacy oraz krótkim filmie MK Rebirth.
Premiera jest oczekiwana na 2013 rok, która ma się skrzyżować z nową grą Netherrealm Studios.
Image
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/mortal-kombat-nowy-film-t1518.html
2011-10-04T10:44:25+01:00
Info pojawiło się na oficjalnym kanale Mortal Kombat.
Warner Bros. Entertainment

The Mortal Kombat universe can rejoice that Kevin Tancharoen, director of Mortal Kombat: Legacy, will be helming another live-action MK adventure. This time, it's a feature film for Warner Bros.' New Line Cinema.

Czyli krótko mówiąc, New Line Cinema poszło w końcu na ugodę z Warner Bros. i razem zajmą się produkcją.
Scenariuszem zajmie się Oren Uziel, czyli pomocnik Kevina Tancharoen, który współpracował z nim przy MK Legacy oraz krótkim filmie MK Rebirth.
Premiera jest oczekiwana na 2013 rok, która ma się skrzyżować z nową grą Netherrealm Studios.
Image

2011-10-04T14:04:58+01:00

Re: Mortal Kombat - Nowy film

Świetnie, byle by nie zapomnieli odpowiednich aktorów zatrudnić którzy znają się na rzeczy.

2011-10-04T17:07:40+01:00

Przeca oni już robią jakiś film MK. :mysli:

2011-10-04T19:17:04+01:00

Elmek się obudził i znowu mąci w temacie.
Ale żeby nie być chamem to wyjaśnię.
Zapewne mówisz tu o tych ciągłych pogłoskach w internecie. Z roku na rok ciągle dochodziły nas jakieś plotki o rzekomym rozpoczynaniu zdjęć a w istocie nic z tego nie wynikało. Tak naprawdę od paru lat Warner Bros. walczyło o prawa do ekranizacji filmu z New Line Cinema ,którzy mimo, że nic z serią nie robili, nie chcieli ich oddać. Teraz doszło do porozumienia obydwu stron, a starania reżysera Kevina Tancharoen dały mu zielone światło do nakręcenia obrazu.

2011-10-04T20:35:44+01:00

No i widzisz też miałem rację. Bo sam już pogubiłem. Więc + za wyjaśnienie. :-D

2012-06-28T14:45:32+01:00

Yep. It's coming.
Kevin Tancharoen nie mówiąc zbyt wiele pokazał dziś jedynie parę linijek tekstu ze scenariusza nowego filmu.

Image
Image

2012-06-28T15:54:55+01:00

no ciekawe kiedy nowy mk zawita do kin, ja osobiście dodaje go już do pozycji które muszę obejrzeć :tuptup1:

2012-06-28T17:53:38+01:00

Jeśli miałby klimat z pierwszych dwóch części i byłoby gore to film był by zajebisty, ale jak znam życie to będzie nowoczesna łupanka gdzie więcej będzie efektów specjalnych niż aktorstwa i dobrej walki.

2012-06-28T19:55:06+01:00

Jedynka byłą dla mnie najlepsza oddawała klimat gry, ale 2 część to już pojechane na maxa sceny animality...

2012-06-28T20:10:15+01:00

To było w 3. I było śmieszne :) Mortal Kombat the movie był trochę lepszy niż Street Fighter z Van Damme, o drugiej części nie ma nawet co pisać...zmiana aktorów, Rayden wygląda jak Billy Idol, Shao Kahn grany przez "mistrza" Briana Thompsona, sceny walk nie imponują. Można tak jeszcze długo.

Także jest sens dalej robić filmy na podstawie gier?

2012-06-28T20:22:40+01:00

Jedynka była przezajebiaszcza, jak dla mnie najlepszy film na podstawie gry w historii, zaraz obok Resident Evil i Silent Hill.

Kolejne części to dla odmiany kompletne badziewia.
Może jeszcze serial się dało oglądać, chociaż miejscami był dość nudnawy, ale gra aktorska i - na co nie zwróciłem uwagi jako dzieciak, a co się okazało po latach - gigantyczne niezgodności z oryginalną historią, również umiejscowiły go na liście tych złych.

Co innego ten serial webowy kilka lat temu. Świetny reboot. Jeśli to będzie coś takiego to proszę o więcej.

2012-06-28T22:11:34+01:00

Hardy wrote:eśli miałby klimat z pierwszych dwóch części i byłoby gore to film był by zajebisty, ale jak znam życie to będzie nowoczesna łupanka gdzie więcej będzie efektów specjalnych niż aktorstwa i dobrej walki.

Miejmy nadzieję że nie będzie miał takiego klimatu bo o ile pierwsza część była cool ,to druga z leksza..ciągnęła wajchę :-E
Mamy tego samego reżysera od webowego serialu. Ten sam skład aktorów oraz choreografów walk. Więc spodziewajmy się krwawej i widowiskowej rozwałki. Zwłaszcza że Tancharoen już zapowiedział dla swojego filmu kategorię wiekową R.
Elmek13 wrote:Jedynka byłą dla mnie najlepsza oddawała klimat gry, ale 2 część to już pojechane na maxa sceny animality...

bebokus wrote:To było w 3. I było śmieszne

Nie przypominam sobie trzeciej części filmu.

2012-06-28T22:23:10+01:00

Miałem na myśli 2 pierwsze części gry. :)

2012-06-28T22:57:06+01:00

Ot tego nie wspomniałeś ;)

2012-06-28T23:01:02+01:00

pożyjemy - zobaczymy ;)

2013-01-24T20:55:23+01:00

mortal kobat legacy - mini serial, całkiem znośny.

2013-02-12T03:05:45+01:00

Serial niczego sobie,takie luźne podejście do historii postaci (Odcinek z Raydenem wymiata :haha: )
Ponoć to miało być wprowadzenie do wersji kinowej,ale jak widać cosik ucichło,a szkoda ;-(

2013-02-20T14:42:48+01:00

Nowy sezon już wkrótce:

BTW: zajumali dżołk tego gościa...

:lol2:

Return to Pogaduszki wszelakie