Z tej strony wasz ulóbiony (tak celowo napisałem) dowód Kasztanów czyli ja.

Ostatnio wspólnie z naszym nowym Kasztanem setkiem (Sethurial) czy tam inny serial. Wpadliśmy na pomysł (czyli znowu Ja) żeby podjąć próbę reanimacji zlotów/spotów/libacji alkoholowych/ grania do upadłego*
*Niepotrzebne skreślić mazakiem na kompie/monitorze/laptopie...w dupie mam po prostu skreślcie i tyle.
Pierwsze nieoficjalne spotkanie odbędzie się u mnie na kwadracie. Goście mile widziani z załącznikiem 0,7 lub co lepsi 1L (z pustymi rękami sie nie przychodzi podobno)
Jak by ktoś miał ochotę się pokazać nowy (stare mordy znam) na spotkaniu było by miło.
Z mojej strony jest kwadrat i spanie (za free) chyba, że będzie więcej mord to wtedy hotel. Gwarancja prysznica (posiadam na stanie, miskę z zimną wodą też, jak by ktoś coś, morsowanie itp.) lub ciepły prysznić (woda ciepła bieżąca, zapłacona, można się myć ale bez przesady)
Żarcie składane, zakupy z Lidla/Bierdonki/Stokrotki/Bociania, Żabki lub innego pierdolnika. czyli ile masz tyle dasz to tyle żresz.

A tak na poważnie, na 3 dni czyli wg mnie 3-5 luty do idealna data na zapoznanie się. 14 luty odpada nie będę was wszystkich zabierał do kina (brak miejsc)

Poza tym zapewniam dobry sprzęt do grania, oraz duuuuuży ekran do grania oraz doborowe towarzystwo. (Żona i pies się liczą?) A jest jeszcze jeden gracz mały Hubik (synek mój) ale on to ogra nas wszystkich w każdą grę, więc nie ma sensu z nim grać. Antek był może zareklamować norę (teraz nowa bardziej odlotowa)
Jak byś ktoś chciał piszcie w temacie i dobrze się zastanówcie, więcej takiej szansy nie będzie.