Polski

Nowy rok nowe możliwości.

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Elmek13 Siema ! (tak mówi Owsiak)

Z tej strony wasz ulóbiony (tak celowo napisałem) dowód Kasztanów czyli ja. :mrgreen:

Ostatnio wspólnie z naszym nowym Kasztanem setkiem (Sethurial) czy tam inny serial. Wpadliśmy na pomysł (czyli znowu Ja) żeby podjąć próbę reanimacji zlotów/spotów/libacji alkoholowych/ grania do upadłego*
*Niepotrzebne skreślić mazakiem na kompie/monitorze/laptopie...w dupie mam po prostu skreślcie i tyle.

Pierwsze nieoficjalne spotkanie odbędzie się u mnie na kwadracie. Goście mile widziani z załącznikiem 0,7 lub co lepsi 1L (z pustymi rękami sie nie przychodzi podobno)

Jak by ktoś miał ochotę się pokazać nowy (stare mordy znam) na spotkaniu było by miło.

Z mojej strony jest kwadrat i spanie (za free) chyba, że będzie więcej mord to wtedy hotel. Gwarancja prysznica (posiadam na stanie, miskę z zimną wodą też, jak by ktoś coś, morsowanie itp.) lub ciepły prysznić (woda ciepła bieżąca, zapłacona, można się myć ale bez przesady)

Żarcie składane, zakupy z Lidla/Bierdonki/Stokrotki/Bociania, Żabki lub innego pierdolnika. czyli ile masz tyle dasz to tyle żresz. :haha: :haha:

A tak na poważnie, na 3 dni czyli wg mnie 3-5 luty do idealna data na zapoznanie się. 14 luty odpada nie będę was wszystkich zabierał do kina (brak miejsc) :-P

Poza tym zapewniam dobry sprzęt do grania, oraz duuuuuży ekran do grania oraz doborowe towarzystwo. (Żona i pies się liczą?) A jest jeszcze jeden gracz mały Hubik (synek mój) ale on to ogra nas wszystkich w każdą grę, więc nie ma sensu z nim grać. Antek był może zareklamować norę (teraz nowa bardziej odlotowa)
Jak byś ktoś chciał piszcie w temacie i dobrze się zastanówcie, więcej takiej szansy nie będzie. :-P
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/nowy-rok-nowe-mozliwosci-t7668.html
2023-01-15T00:58:02+01:00
Siema ! (tak mówi Owsiak)

Z tej strony wasz ulóbiony (tak celowo napisałem) dowód Kasztanów czyli ja. :mrgreen:

Ostatnio wspólnie z naszym nowym Kasztanem setkiem (Sethurial) czy tam inny serial. Wpadliśmy na pomysł (czyli znowu Ja) żeby podjąć próbę reanimacji zlotów/spotów/libacji alkoholowych/ grania do upadłego*
*Niepotrzebne skreślić mazakiem na kompie/monitorze/laptopie...w dupie mam po prostu skreślcie i tyle.

Pierwsze nieoficjalne spotkanie odbędzie się u mnie na kwadracie. Goście mile widziani z załącznikiem 0,7 lub co lepsi 1L (z pustymi rękami sie nie przychodzi podobno)

Jak by ktoś miał ochotę się pokazać nowy (stare mordy znam) na spotkaniu było by miło.

Z mojej strony jest kwadrat i spanie (za free) chyba, że będzie więcej mord to wtedy hotel. Gwarancja prysznica (posiadam na stanie, miskę z zimną wodą też, jak by ktoś coś, morsowanie itp.) lub ciepły prysznić (woda ciepła bieżąca, zapłacona, można się myć ale bez przesady)

Żarcie składane, zakupy z Lidla/Bierdonki/Stokrotki/Bociania, Żabki lub innego pierdolnika. czyli ile masz tyle dasz to tyle żresz. :haha: :haha:

A tak na poważnie, na 3 dni czyli wg mnie 3-5 luty do idealna data na zapoznanie się. 14 luty odpada nie będę was wszystkich zabierał do kina (brak miejsc) :-P

Poza tym zapewniam dobry sprzęt do grania, oraz duuuuuży ekran do grania oraz doborowe towarzystwo. (Żona i pies się liczą?) A jest jeszcze jeden gracz mały Hubik (synek mój) ale on to ogra nas wszystkich w każdą grę, więc nie ma sensu z nim grać. Antek był może zareklamować norę (teraz nowa bardziej odlotowa)
Jak byś ktoś chciał piszcie w temacie i dobrze się zastanówcie, więcej takiej szansy nie będzie. :-P

2023-01-15T02:25:32+01:00

Re: Nowy rok nowe możliwości.

Ja bardzo chętnie :) Na pogranie i to jeszcze w rodzinnym mieście to zawsze :)

Dodam tylko, że w Łodzi w Pauzie można takie rzeczy dostać:

Zapiek Anka.webp

:tuptup1: :tuptup1: :tuptup1: :tuptup1:

2023-01-15T02:29:21+01:00

Jak wpadniecie kiedyś do UK to u mnei zlot zrobimy, Ja z pewnych przyczyn nie przylecę na razie do Polski.

2023-01-20T21:27:14+01:00

Ktoś może jeszcze chętny na pogranie w gry amigowe ? :) :tuptup1:

Kto-jeszcze-chce-pograc-w-exeki.webp

2023-01-20T22:33:26+01:00

Zapytałem żonę czy nie chce się wybrać na odwiedzenie Łodzi. Myślałem żeby wynająć pokój w okolicy, ale niestety obecnie chyba jest na nie, a samej jej nie zostawię :ok1: Podobnie zresztą było kilkukrotnie jak był zlot, a my mamy urlop, żona woli jechać w ciepłe kraje :roll: No cóż zrobisz... Ale jeszcze jej przypomnę ;)

2023-01-21T10:57:49+01:00

Santa to może się spotkamy którego razu w Egipcie, tam wszyscy trafią. I nie będzie nikomu daleko. Bufet i tak mamy za free więc nie będzie nic kosztować. Co ty na to? Spać też jest gdzie jak padniesz na plaży tam, leżysz a jaki opalny wrócisz z jeden strony... :haha: :haha: :haha:

To jak następne spotkanie w Egipcie a Hurgadzie? (mam tam znajomą przewodniczkę, taniej załatwia wszystkie atrakcje niż hotel)

2023-01-21T19:53:40+01:00

Nowe możliwości, nowy urlop na żądanie :lol2:

2023-01-21T20:02:27+01:00

My w tym roku raczej do Tunezji na Djerbę, w Hurghadzie byliśmy w styczniu 2019 ;) Nawet ciekawe miejsce :ok1:

2023-01-22T10:57:54+01:00

3 luty - Fame MMA w Krakowie
4 luty - urodziny siostry
5 luty - urodziny mamuśki

14 Luty - Moje urodziny :D

Chętnie bym was poznał, może będzie okazja w innym terminie :)

2023-01-22T19:00:30+01:00

No to masz bogato...3 dni imprezy... :mysli:

2023-02-06T22:36:46+01:00

3 dniowy mini zlocik w Łodzi u Dowódcy Elmka udany bardzo :)
Nie piłem za dużo więc nie wstawałem jak Łazarz (po 3 dniach).

Cieszę się, że można było się na luzie spotkać, pogadać o obecnej rzeczywistości, o tym co w niej prawdziwe a co tylko udawane :hee: no i pograć wspólnie w różne części Mortal Kombat, nawet te najnowsze :-) W tym moją ulubioną Mortal Kombat 2 :tuptup1:

No i jeszcze w inne gry amigowe na dużym ekranie :-)

GOLDEN AXE.webp

(zdjęcie tuż przed oberwaniem mieczem w ramach "friendly fire" :lol2: )

A nawet jakieś Soul Blade wleciało z nieśmiertelnym intro :)

Jak za dawnych czasów :-) :tuptup1:

Dziękuję za bardzo fajnie spędzony czas, gościnę no i super było pogadać o wszystkim :)

Mam nadzieję, że uda się kiedyś zebrać jeszcze ludzi z The Company na jakieś większe spotkanie na wspólne pogranie, popicie i pooglądanie nieśmiertelnych klasyków takich jak Mortal Kombat z 1995 roku w dobrej jakości :-) albo takich komedii akcji jak Mortal Kombat z 2021 roku, w której bohaterowie przypominali każdego tylko nie postacie jakie odgrywali, a fabuła przypominała film dla dorosłych tylko pozbawiony scen rozbieranych:

Dziękuję jeszcze raz za spotkanie i mam nadzieję, że do zobaczenie wkrótce :)

:polewa:

Teraz oglądać będę polecony świetny serial Lilyhammer :)

Cieszę się bardzo ze spotkania. :thankyou:

2023-02-07T10:59:03+01:00

Dziękuję za opinię i odwiedziny. Cieszę, się, że się podobało. Zwłaszcza Mortal Kombat 2021 który bardziej przypomniał nam komedię niż film. Ale co się pośmialiśmy to nasze. Ważne, że się udało. Może latem w większym gronie...kto wie.

Ps. Na którym odcinku Lilyhammer jesteś? ;>

Return to Pogaduszki wszelakie