Polski

NRGeek00 czyli o grach

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
bebokus NRGeek00 to kolejny koleżka, który tworzy filmiki (jak ja nie lubię tej nazwy) o grach. Mnie najbardziej zaintreresował program oi grach z lat 90's czyli "To było grane". Mamy jeszcze inne serie np Zagrajmy w Crapa gdzie recenzowane są różnej maści naprawdę słabe gry, tzw budżetówki.

Co do różnia NRGeek00'a od reszty ludzi recenzujących gry? Fajny montaż, doza przekleństw jest ok, no i najważniejsze czyli rocznik użytkownika. Kolo doskonale poamięta czasy lat 80's i 90's a co za tym idzie zna się na rzeczy. Nie ma tu miliona przekleństw jak w innych programach.

Przykładowy odcinek o grze w jaką nigdy nie zagrałem, ale śliniłem się nieraz widząc recenzję i screeny dawnoo temu czyli Ecstatica.

Polecam!
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/nrgeek00-czyli-o-grach-t2749.html
2013-07-20T19:24:47+01:00
NRGeek00 to kolejny koleżka, który tworzy filmiki (jak ja nie lubię tej nazwy) o grach. Mnie najbardziej zaintreresował program oi grach z lat 90's czyli "To było grane". Mamy jeszcze inne serie np Zagrajmy w Crapa gdzie recenzowane są różnej maści naprawdę słabe gry, tzw budżetówki.

Co do różnia NRGeek00'a od reszty ludzi recenzujących gry? Fajny montaż, doza przekleństw jest ok, no i najważniejsze czyli rocznik użytkownika. Kolo doskonale poamięta czasy lat 80's i 90's a co za tym idzie zna się na rzeczy. Nie ma tu miliona przekleństw jak w innych programach.

Przykładowy odcinek o grze w jaką nigdy nie zagrałem, ale śliniłem się nieraz widząc recenzję i screeny dawnoo temu czyli Ecstatica.

Polecam!

2013-07-20T21:16:13+01:00

Re: NRGeek00 czyli o grach

Bebok do filmików z YT używaj tagu [youtube]
A sam filmik chętnie obejrzę ;)

2013-07-21T17:55:50+01:00

Polecam serie "Zagrajmy w crapa" niektóre tytuły miażdzą. Dla kogo skierowane są takie gry?

2013-07-22T01:37:24+01:00

Ja tez lubię oglądać NRGeeka, którego oglądam już od jakiegoś czasu. Ci, którzy nie oglądają będą za karę zapi...ać na galerze. :haha:

-- 22 Lip 2013, 02:30 --

bebokus wrote:Kolo doskonale poamięta czasy lat 80's i 90's a co za tym idzie zna się na rzeczy.

Ja też oglądając go czuje się z nim jakoś duchowo związany szczególnie jak opowiada o tych starych grach, czy o Amidze albo grach na Commodore.

bebokus wrote:Nie ma tu miliona przekleństw jak w innych programach.

Niestety muszę Cię zmartwić bo w niektórych filmikach szczególnie tych o crapach gostek trochę przegina. Dlaczego ? Bo uważam, że takiego wykształconego i obytego w tych tematach kolesia powinno stać na inne słownictwo bo chyba jest profesjonalistą w tematyce gier. Wiem, że te gry to istne gówno jednakże nie jest kolesiem spod sklepu monopolowego ani Lubartowskiej i powinien okiełznać swoje wkurwienie po zagrania w danego crapa :-)

Ostatnio jest chyba na youtbe jakaś moda na bluzgi w filmikach. Nie żebym miał wrażliwe uszy. Ja też używam bluzgów jednakże w sytuacjach, które szczególnie tego wymagają. :-) :haha:

-- 22 Lip 2013, 02:37 --

Bananowy Janek też ma moim zadaniem fajne filmiki o crapach:
http://www.youtube.com/user/MegaNeverhood
I zajebiście denerwuje się jak recenzuje. Bluzgi oczywiście idą jednakże to mi nie przeszkadza. :-)
Najlepsze powiedzenie: "Co za debil to zaprojektował" :haha:

2013-07-22T01:37:38+01:00

Ja NRGeek'a oglądam też od dawna. Mam nadziej, że uda Mu się przybyć na zlot i wtedy z naszym gronem KurfaGościLubiącychIntegracje w przeciwienstwie do niestety większości BucówNieZlotowych tutaj, poznamy Go osobiście. A i mnie Jego bluzganie w filmikach nie przeszkadza. Równie umiejętnie robił to VViczejwen, niestety po włamie na Jego konto z dawnych filmików nic mu nie pozostało. Wiadomo, można wysławiać się tak jak w crapie, której alternatywną wersję ze słownictwem fanek justina bibera zaprezentował jakiś czas temu na swoim kanale, ale jak się widzi jakiś crap to czasem nie można inaczej. Szkoda niestety tylko, że NRGeek mimo iż jest na naszym forum nie ma chyba za bardzo czasu na aktywne uczestniczenie w dyskusjach.

2013-07-22T21:00:22+01:00

Moim zdaniem rantowanie o crapach musi zawierać bluzgi. Inaczej wychodzi jakoś sucho. Jak nie przeklinać grając w takie gry?

Co prawda polskie przeklęństw brzmią wieśniacko, ale w tym przypadku takie zastosowanie odpowiada mi.

2013-07-23T15:05:09+01:00

Wydaje mi się trochę śmieszne zarzucanie komuś kto gra w takie crapy za dużo przekleństw, jestem ciekaw kto z nas grając nawet w dobre gry choćby przechodząc ostatni level Lotusa 3 nie użył przekleństw. ]:-> Wiadomo że videa byłyby mniej ciekawe gdyby zamiast przecinka leciały "ku***,ch*je" itp. ale co do filmików NRGeeka nie widzę sensu czepiania się.

PS: Twórca Samurai Showdown Classiek powinien dożywotnio za***rdalać na galerze. :hee:

2013-07-24T00:54:33+01:00

Mnie się po prostu polskie przekleństwa nie podobają. Amerykańskie też. :-)

2013-07-24T01:48:06+01:00

A jakie Ci się podobają? Miękkie?

2013-07-25T09:09:30+01:00

O kurczuniu ,ale ta gra to taki krapiś jest. No normalnie trudniutka taka. Jak bonie dydy. A niech to gąska..,że tak powiem. ;)

Return to Pogaduszki wszelakie