Ja tez lubię oglądać NRGeeka, którego oglądam już od jakiegoś czasu. Ci, którzy nie oglądają będą za karę zapi...ać na galerze.

-- 22 Lip 2013, 02:30 --
bebokus wrote:Kolo doskonale poamięta czasy lat 80's i 90's a co za tym idzie zna się na rzeczy.
Ja też oglądając go czuje się z nim jakoś duchowo związany szczególnie jak opowiada o tych starych grach, czy o Amidze albo grach na Commodore.
bebokus wrote:Nie ma tu miliona przekleństw jak w innych programach.
Niestety muszę Cię zmartwić bo w niektórych filmikach szczególnie tych o crapach gostek trochę przegina. Dlaczego ? Bo uważam, że takiego wykształconego i obytego w tych tematach kolesia powinno stać na inne słownictwo bo chyba jest profesjonalistą w tematyce gier. Wiem, że te gry to istne gówno jednakże nie jest kolesiem spod sklepu monopolowego ani Lubartowskiej i powinien okiełznać swoje wkurwienie po zagrania w danego crapa

Ostatnio jest chyba na youtbe jakaś moda na bluzgi w filmikach. Nie żebym miał wrażliwe uszy. Ja też używam bluzgów jednakże w sytuacjach, które szczególnie tego wymagają.

-- 22 Lip 2013, 02:37 --
Bananowy Janek też ma moim zadaniem fajne filmiki o crapach:
http://www.youtube.com/user/MegaNeverhoodI zajebiście denerwuje się jak recenzuje. Bluzgi oczywiście idą jednakże to mi nie przeszkadza.

Najlepsze powiedzenie: "Co za debil to zaprojektował"