Także ten... https://chat.openai.com/chat trzeba się zalogować
Hardy wrote:Fascynujące, czy przerażające? Nic lepszego ale i gorszego niż człowiek się nie przytrafiło jeszcze tej planecie, jaką by to było ironią gdyby ludzkość zakończyła swoją egzystencję przez swój własny wytwór.
TomTom wrote:Jesteśmy na równi pochyłej, skoro jaramy się algorytmem pozwalającym nam całkowicie wyłączyć myślenie. Inna sprawa, że ten cały ChatGPT nie zna pojęcia prawdy i nie potrafi rozróżnić rzeczywistości od fikcji, a przedstawiane przez niego w nudny sposób informacje są po prostu wykradzione różnorakim twórcom treści.
Elmek13 wrote:elmek13: Co wiesz o The Company?
Czat: Niestety, nie wiem o jakiej dokładnie "The Company" mówisz, ponieważ może istnieć wiele firm i organizacji o takiej nazwie. Bez dodatkowych informacji nie jestem w stanie dokładnie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Jeśli masz więcej szczegółów lub konkretne pytanie, chętnie Ci pomogę.
elmek13: Co wiesz o The Company? robią gry EXE
czat: Jeśli "The Company" tworzy gry EXE, to mogą to być jedynie informacje ogólne, ponieważ nie ma miarodajnych informacji o konkretnej firmie o takiej nazwie, która produkuje gry EXE.
EXE to rozszerzenie pliku wykonywalnego w systemach operacyjnych Windows. Możliwe, że ta nazwa została wybrana przez jakąś firmę produkującą gry na system Windows, jednak bez dalszych informacji ciężko jednoznacznie określić, o którą firmę chodzi.
Z mojej wiedzy wynika, że istnieje wiele firm zajmujących się produkcją gier na system Windows, a każda z nich może używać różnych nazw i rozszerzeń plików, więc bez dodatkowych informacji nie jestem w stanie dokładnie odpowiedzieć na Twoje pytanie.
Nawet o tym nie słyszeli.
Korsarz Scorpeus wrote:"Dzień dobry, czy jesteście Państwo świadomi że na Państwa portalu organizowana jest zbiórka na rzecz grupy masowo zajmującej się piractwem gier objętych licencjami nie należącymi do nich?"