Polski

Pochwal się wygraną na loterii!

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Anthrox Ten temat powstał dla chwalipięt, które wygrały chociaż "trójkę" w Dużym Lotku lub innej loterii. :tuptup1: Page 1 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/pochwal-sie-wygrana-na-loterii-t3174.html
2013-12-12T20:53:54+01:00
Ten temat powstał dla chwalipięt, które wygrały chociaż "trójkę" w Dużym Lotku lub innej loterii. :tuptup1:

2013-12-13T01:06:55+01:00

Re: INFERIOR POLSKA GRA

chrumcio wrote:Sam bym to kupił,ale w totka nie wygrałem :(

A zakład puściłeś?

! Posty przeniesiono z innego tematu

2013-12-13T01:14:32+01:00

Nie jeden :P
Moja ostatnia wygrana to była w wieku 8 lat :P [22 lata temu :mur: ]
Wtedy wygrałem stare 7tyś :D

2013-12-13T01:18:18+01:00

U mnie kilka lat temu wygrała babcia 5 tysiaków. Oraz wiele razy trojkę miała. :-)

2013-12-13T02:21:01+01:00

Fajnie, że o tym napisaliście - pozwólcie, że połączę Wasze posty w osobny temat ;)

[EDIT]
Gotowe - teraz ja!
Moją największą życiową wygraną było wygranie dzikim fuksem skuterka Piaggo w Loteriadzie.
Więcej szczegółów:
pogaduszki/odblokowujemy-skutera-piaggo-vespa-lx50-2012-t2212.html

Jak się z tym czuję?
W sumie największą korzyścią jest satysfakcja, że wreszcie coś wygrałem.
Jednak w dniu odbierania wygranej walczyłem z pazernymi myślami: tyle czekałem na wygraną - dlaczego Alfy Mito za 50k nie wygrałem?!
Zwłaszcza, że od dawna już mam motor i to całkiem niezły (Yamaha Virago XV535)

Niemniej z samego skuterka cieszę się i przez chwilę wahałem się, czy sprzedać go za ~10k skoro mam już motocykl i...
... nie zrobiłem tego - chciałem mieć pamiątkę.

Filmik z tego wydarzenia:

Do wygrania wystarczył mi kupon o wartości 5zł...
I powiem Wam - to była wspaniała przygoda. We Warszawce w loży VIP czułem się jak ryba w wodzie :tuptup1:

Pozostaje mi Wam i sobie życzyć, żebyśmy, przy potencjalnych wygranych nie musieli się nią dzielić (każdy wygrywa osobno :mrgreen: )

PS
Przez krótką chwilę widać mnie wśród zwycięzców na powyższym filmiku, ale nie chcę pokazywać palcem kim jestem na publicznym forum - więc osoby, które wiedzą jak wyglądam proszone są o zachowanie poufności!
Nie chcę, żeby jakiś pechowy zawistnik zrobił laleczkę hoodoo z moim zdjęciem i wbijał w nią szpilki.

Nie łudźcie się jednak - skuterkiem się pochwaliłem, bo jego wartość nie przekracza 100k.
Powyżej tej kwoty chociaż bardzo bym chciał, to się nie pochwalę wygraną, bo komuś pikawa z nerwów by wysiadła :gatorlove:

A na poważnie - ryzykownie byłoby się tym chwalić, bo znam conajmniej 20 osób, którzy wiedzą kim jest Anthrox z TC w realu i gdyby one puściły w eter informacje o mojej wygranej, to nie wiadomo do jakich uszu by to trafiło.

Wam jednak nie bronię się chwalenia wygraną powyżej 100k, ale ostrzegam, że lepiej nie szaleć z chwaleniem.
Czasami niektóre informacje powinny pozostać prywatną, słodką tajemnicą. Ja nie wytrzymałem jak widać. :tuptup1:

2013-12-13T02:32:42+01:00

Re: Pochwal się wygraną na loterii!

Ja tam nic nigdy nie wygrałem. No chyba, że bilet na galerę, aby tam zapie...ać. :haha:

2013-12-13T02:34:27+01:00

ihtius wrote:Ja tam nic nigdy nie wygrałem. No chyba, że bilet na galerę, aby tam zapie...ać. :haha:

A zakład puściłeś? :hee:

2013-12-13T03:08:01+01:00

Anthrox wrote:
ihtius wrote:Ja tam nic nigdy nie wygrałem. No chyba, że bilet na galerę, aby tam zapie...ać. :haha:

A zakład puściłeś? :hee:

Szanse pocelowania przysłowiowej szóstki są makabrycznie małe. No tak, ale zaraz ktoś powie, że ludzie trafiają. Owszem, ale jak pójdzie do kolektur z kilkanaście milionów to ktoś wreszcie wygra bo wtedy szans trochę rosną. Jednak ludzie nie zdają sobie sprawę jak makabrycznie małe są to szanse. Ludzie z własnej woli dotują złodziejskie państwo w ten sposób. Nabijają politykom kieszenie. Kolega matematyk zrobił test, wysłał wirtualnie kuponów na 150 złotych (czy 150 kuponów - nie pamiętam bo to dawno zrobił) i program, który sam napisał, po losowaniu sprawdził mu czy wygrał szóstkę i jakie inne trafienia miał. Miał trochę trójek jednak w ogólnym rozrachunku nie pokryły one wydatku na puszczenie tych wszystkich kuponów. Jeden do ośmiu czy siedmiu milionów masz szanse, że trafisz. Więc szkoda marnować kasę ! Lepiej już na coś odkładać.

2013-12-13T03:20:29+01:00

Człowiek modlił się się do Boga:
"Boże - spraw żebym wygrał w Dużego Lotka".
Modlił się i modli, upłynął jeden miesiąc, drugi, dwa lata, trzy lata, a człowiek modlił się i modlił. W końcu nie wytrzymał i krzyczy do Boga:
"Boże modlę się i modlę, a ciągle jeszcze nie wygrałem, co z ciebie za Bóg?"
Bóg na to odpowiedział:
"Pomóż mi i wyślij wreszcie kupon"

2013-12-13T11:30:35+01:00

Pamiętacie, że dzisiaj 13 go w piątek? Urodziłem się właśnie w taki dzień w maju, ale niestety Duży lotek czyli Lotto dzisiaj nie gra :(

2013-12-13T22:03:18+01:00

santa13 wrote:Pamiętacie, że dzisiaj 13 go w piątek? Urodziłem się właśnie w taki dzień w maju, ale niestety Duży lotek czyli Lotto dzisiaj nie gra :(

Może całe szczęścicie bo byś wygrał i miał same problemy z tego powodu. :haha:

2013-12-13T23:10:19+01:00

ihtius wrote:Może całe szczęścicie bo byś wygrał i miał same problemy z tego powodu. :haha:

Problemy czy nie problemy - przygodę życia miały :tuptup1:

Chociaż będąc bogaczem trzeba uważać, żeby łatwo kasy nie wtopić, np. kupując Nissana GTR:
http://4wheels4life.wordpress.com/2009/ ... ki-klopot/

Ukryta treść:

2014-01-06T12:45:27+01:00

Do tej pory w totka wygrałem: dwie 4, dwie 5, kilkanaście 3. Rzadko gram, bo szkoda mi pieniędzy na tak niepewny interes :)

2014-01-06T16:36:42+01:00

xittam wrote:dwie 5

:tamtam:

Jak się czułeś, gdy je wygrałeś? Satysfakcja czy przygnębienie?
6 liczba była blisko do trafienia czy daleko? :mrgreen:

2014-01-06T16:52:27+01:00

Szósta cyfra była odległa. Nie żałowałem, bo strasznie bym zgrzeszył - mimo, że nie wierzę w takie głupoty. Poza tym w każdym przypadku wygrywałem "grosze" w porównaniu z tym co zazwyczaj ludzie wygrywają. Przeważnie kasa za 5 zaczyna się od 5-6 tysięcy, a ja maksymalnie wygrałem 2900. Pierwszy raz jak wygrałem 4 to spać nie mogłem :lol2: Na drugi dzień sie okazało, ze wygrałem 49zł.

2014-01-06T17:02:06+01:00

Wreszcie spotykam osobę, która wygrała piątkę i to nie jeden raz!! :tuptup1:

2014-01-06T17:24:45+01:00

Wielka kasa nie jest mi pisana. Ot ,w zdrapkę ugram 100zl, mini lotka 30. Każdą wygraną oddaję żonie, bo za wygraną się nie gra dalej ;)

2014-01-18T20:40:05+01:00

Nie wiem czy dobrze liczę ale 54 000 na czysto w załączniku kupony .

Ps. wklejam to za prośbą Antka .
54 000.rar

2014-01-18T20:41:01+01:00

Najs, w takim układzie wygrałeś najwięcej kasy i jesteś w TOP1.
Musiałeś od tego odprowadzać podatek?

2015-04-11T23:05:20+01:00

Z racji mega kumulacji zagrałem.
Niestety, nie znalazłem się w zaszczytnym gronie 3-ch zwycięzców, który zgarnęli główną nagrodę i muszę się zadowolić trójeczką :pustostan:

Nie narzekam, bo pieniądze wyłożone na kupon się zwróciły z bonusem. Na szczęście nie podkusiło mnie brać plusa i zysk mam symbolicznie większy :tuptup1:
Do zobaczenia przy następnej kumulacji...

Return to Pogaduszki wszelakie