Pokaż swój Pulpit :D
Re: Pokaż swój Pulpit :D
U mnie raczej standardowy 

U mnie czyściutko na pulpicie, wszystkie najważniejsze programy wczytują się już na starcie systemu lub grzecznie czekają w taskbarze.
A wszystko inne odpalam z ręcznie dorobionych toolbarów koło trayu, nienawidzę syfu w START.
Pulpit służy mi za to jako Centrum Dowodzenia i Zarządzania Okolicznymi Anomaliami Pogodowymi (do tego jeszcze gdziejestburza.pl w przeglądarce).

A wszystko inne odpalam z ręcznie dorobionych toolbarów koło trayu, nienawidzę syfu w START.
Pulpit służy mi za to jako Centrum Dowodzenia i Zarządzania Okolicznymi Anomaliami Pogodowymi (do tego jeszcze gdziejestburza.pl w przeglądarce).

bez zbędnego syfu

Mój pulpit zawsze taki. No i oczywiście tapety MADE BY JaSam 
Ten zegarek dostałem w prezencie. Fajny coooo ??

Ten zegarek dostałem w prezencie. Fajny coooo ??
Klasyk, ale musze jeszcze ikonki lepiej posprzątać 

Ja jak widzę jako jeden chyba z nielicznych ze względu na stary komp siedzę pod XP. U mnie może i na pulpicie nie ma bajzlu aż takiego, ale prawda jest taka,
że ja większośc czynności jak otwieranie programów czy plików wykonuję pod Total Commanderem, rzadko więc korzystam z Pulpitu jak i Menu Start, dlatego i
na pulpicie zostaly z przyzwyczajenia także nieużywane czasem programy. Co do ikonek obok zegarka to poza antywirusem i standardowymi mam uruchomiony
exe skrypt od AutoHotKey zmieniający dzialanie klawisza V na klawiaturze a ten zielony kwadrat to mój program, ktory co określony czas, pinguje określony IP
lub host dzięki temu mimo rutera jak padnie internet to wiem o tym w przeciągu maksymalnie 30 sekund, dodatkowo program zapisuje mi logi tekstowe. No to
tyle opisu, bo mam w zwyczaju się rozpisac, ale na pewno nie mam w zwyczaju używać pulpitu jako tymczasowego miejsca na pobrane z Internetu rózne pliki

że ja większośc czynności jak otwieranie programów czy plików wykonuję pod Total Commanderem, rzadko więc korzystam z Pulpitu jak i Menu Start, dlatego i
na pulpicie zostaly z przyzwyczajenia także nieużywane czasem programy. Co do ikonek obok zegarka to poza antywirusem i standardowymi mam uruchomiony
exe skrypt od AutoHotKey zmieniający dzialanie klawisza V na klawiaturze a ten zielony kwadrat to mój program, ktory co określony czas, pinguje określony IP
lub host dzięki temu mimo rutera jak padnie internet to wiem o tym w przeciągu maksymalnie 30 sekund, dodatkowo program zapisuje mi logi tekstowe. No to
tyle opisu, bo mam w zwyczaju się rozpisac, ale na pewno nie mam w zwyczaju używać pulpitu jako tymczasowego miejsca na pobrane z Internetu rózne pliki

[DILIT]
Czytaj, co niżej Pan SARTAM pisze - poprawiam //Anthrox

Czytaj, co niżej Pan SARTAM pisze - poprawiam //Anthrox

phl22 wrote:http://zapodaj.net/087f2feaa6f8.jpg.html
Zopodaj skrin tak by był widoczny od razu.
Na forum jest instrukcja jak się robi. Czas na trening z szukania....

co za problem kliknąć ?
może ja wole tak?
! | Niestety zostałeś przegłosowany //Anthrox |
No to kolejna osoba która korzysta z XP 
Nie lubię bajzlu na pulpicie chyba że akurat przy czymś pracuję - wtedy jest cały zawalony plikami
ale na co dzień mój pulpit wygląda tak :

Jak pewnie wielu z Was wzbudzi kontrowersje mój antywirus - tak jest to microsoft security
i o dziwo całkiem nieźle się sprawuje
przynajmniej nie muszę szukać kluczy do NODa
obok ikona zasilania mojego juz wiekowego lapka,no i ikona internetu. Tapeta przejżysta miła dla oka, pasek startu upożądkowany mniej więcej kategoriami programu. Całość jest jak Ubuntu (pasek startu), MAC (ikony na dole oraz tapeta), Windows - do wszystkiego (... i do niczego
)Celowo nie instalowałem żadnych themów ani programów jak np rockdock 
czyli w skrócie - Bez bajerów ale praktyczne rozwiązanie.

Nie lubię bajzlu na pulpicie chyba że akurat przy czymś pracuję - wtedy jest cały zawalony plikami

Jak pewnie wielu z Was wzbudzi kontrowersje mój antywirus - tak jest to microsoft security

czyli w skrócie - Bez bajerów ale praktyczne rozwiązanie.

Z racji tego, ze jestem fanem LH postanowiłem se go tak zrobić

Kto pisał że chodzi o pulpit pecetowy?
Jeżeli mowa o pecetowym to proszę:

Bawiłem się w lesie aparatem i stąd taka tapeta.
Chyba wszyscy przyznacie mi rację że na ten powiedzmy Amigowy patrzy się znacznie lepiej. Piszę powiedzmy ponieważ to jest system zainstalowany pod winuae, a nie na prawdziwej amidze.

Kto pisał że chodzi o pulpit pecetowy?

Jeżeli mowa o pecetowym to proszę:

Bawiłem się w lesie aparatem i stąd taka tapeta.
Chyba wszyscy przyznacie mi rację że na ten powiedzmy Amigowy patrzy się znacznie lepiej. Piszę powiedzmy ponieważ to jest system zainstalowany pod winuae, a nie na prawdziwej amidze.
Tak wygląda mój obecny pulpit po formacie dysków
Kot made by Demonic specjalnie dla mnie

Czyli CATMAN ![;] ;]](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/krzywy.gif)
![;] ;]](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Mój aktualny po "ciężkich" porządkach

@piwcio: Czy to jest wersja Windows XP Special Edition By Symilion?
Tak dodatkowo odchudziłem ją troche 

A to mój:

No cóż. U mnie pulpit jak pulpit.Nic specjalnego