Polski

Polski zagrajmer co gada do siebie i wrzuca filmiki na YT

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Shoonay http://www.youtube.com/user/robikz

Ma już parę bardzo ciekawych let's playów amisiowych roleplayów, Dungeon Master 2, Eye of the Beholder, Syndicate czy piecowych fpstrzelanek na koncie, teraz się wziął za kultowego Franko. :-D

Podoba mi się jego optymizm :haha:

Końcówka z Klocem coś nawaliła ;)
Page 1 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/polski-zagrajmer-gada-siebie-wrzuca-filmiki-t927.html
2011-02-20T12:34:00+01:00
http://www.youtube.com/user/robikz

Ma już parę bardzo ciekawych let's playów amisiowych roleplayów, Dungeon Master 2, Eye of the Beholder, Syndicate czy piecowych fpstrzelanek na koncie, teraz się wziął za kultowego Franko. :-D

Podoba mi się jego optymizm :haha:

Końcówka z Klocem coś nawaliła ;)

2011-02-22T05:46:51+01:00

Re: Polski zagrajmer co gada do siebie i wrzuca filmiki na Y

Takie filmiki to wg mnie lipy, lubię te od AVGN czy Spoonego, to coś innego. A tak kolo gra i coś smuci :) Ciekawie czy pojawi się polski AVGN, wystarczy tylko kamera.

http://www.gryplanszowe.net/videocast/g ... asion.html jest taki kolo co robi planszówki, ale moim zdaniem jest nieudolny i wypada amatorsko.

2011-02-22T11:13:56+01:00

bebokus wrote:Takie filmiki to wg mnie lipy
A czego oczekiwałeś, sosny czy modrzewia? :-E

bebokus wrote:A tak kolo gra i coś smuci :)
Gratulacje, właśnie odkryłeś nowy rodzaj filmików, tzw LET'S PLAYe czyli po polsku ZAGRAJMY, w których pokazuje się jak PRZECHODZI się grę jednocześnie to komentując.
I jakoś nikt kto wie co to LET'S PLAY nie oczekuje od autora cyrkowych wygłupów typu AVGN.

bebokus wrote:Ciekawie czy pojawi się polski AVGN, wystarczy tylko kamera.
Nie uważasz że gdyby to była tylko kwestia kamery już by ich było z dwudziestu? ;>

2011-03-02T08:29:12+01:00

Po prostu nie przepadam za takimi rzeczami, Let's play znam od dawna :)

A w sumie to oczekiwałem bartka! To ten wielki dąb :hee:

2011-03-24T22:50:37+01:00

Jeśli mogę coś dodać od siebie o tej grze, która w pewny sensie była fenomenem. Pamiętam, ze ta gra podzieliła trochę środowisko graczy. Jedni uważali że jest to super gra wręcz przysłowiowym fenomenem, odjazdem a ci drudzy mówili, że jest strasznym kiczem. Dla mnie to najlepsza bijatyka na Amigę lepsza nawet od Mortal Kombat.
Dla mnie ten let's play jest spoko, dlatego, ze koleś jest naturalny i nie udaje tego co czuje podczas grania. Z chęcią zobaczę kolejne jego let's play'e.

2011-03-25T01:03:33+01:00

Zaciekawi Cię pewnie setny exek - gra której przypadnie ten zaszczyt czerpie garściami z Franko ]:->

2011-03-25T02:45:04+01:00

100 exec w postaci Franko to naprawdę wspaniała wiadomość. :-)

2011-03-25T07:54:27+01:00

Pudło,Franko już dawno dostępny,ale nie będę psuł niespodziewanki :D

2011-03-25T11:16:07+01:00

ihtius wrote:Z chęcią zobaczę kolejne jego let's play'e.
Dawno nie robił nic ciekawego na amigę, teraz jakieś porty Dóóma obrabia.
Subskrybnij jego kanał to będziesz na bieżąco.

2011-03-25T20:50:34+01:00

roki76 wrote:Pudło,Franko już dawno dostępny,ale nie będę psuł niespodziewanki :D

Jak widać nie jestem w temacie :-) Natomiast forum sledze od kilku dni dopiero więc nie dziwne, że mam braki. Zresztą przyznam szczerze, że to forum bardziej mnie zaczęło interesować niż execki, które traktuje jako dodatek z których często nie korzystam. No chyba, że są to takie perełki jak Franko to wtedy zmienia to postać rzeczy kompletnie :-) .

2011-03-25T21:01:07+01:00

Bardzo dobrze,potrzeba nam świeżego spojrzenia na forum.
A jak już pobrałeś kompilację World Soft to i masz niebywała okazję pociorać w niecenzuralną wersję Franka :mrgreen:

2011-03-25T21:21:14+01:00

roki76 wrote:Bardzo dobrze,potrzeba nam świeżego spojrzenia na forum.
A jak już pobrałeś kompilację World Soft to i masz niebywała okazję pociorać w niecenzuralną wersję Franka :mrgreen:

Tylko muszę wytrzeźwieć lekko :haha: Co do kompilacji World Softu to powiem, ze kiedyś ściągnąłem gotową zainstalowaną wersje tych gier pod emulator WinUae jako HDF i powiem szczerze, że też daj radę. Kocham niecenzuralne wersje gier i... teledysków szczególnie grupy Rammstein :-)

2011-03-27T06:54:25+01:00

Ja ukonczyłem uncensored Franko, zresztą co roku kończę Franko hehe, jakieś takie dziwne zboczenie. Co do wersji to różnice są tu:
http://youtube.com/watch?v=hvhdFe0D5_w

Generalnie ma tego niestety zbyt wiele, szkoda bo się nieźle pamiętam napaliłem.

2013-02-09T01:10:23+01:00

2013-02-10T07:17:52+01:00

Ten kolo, który komentuje i gre we Frakno powinien wziąć rozpęd i $%##$% barana o najbliższą ścianę.

2013-02-10T15:07:27+01:00

@xittam: a możesz uzadadnić? Akurat mi się spodobały kiedyś jego zagrajmy po polecenniu przez Shoonaya i dałem mu sba, regularnie też oglądam to co wrzuca. To jedna z nielicznych osób w Polsce, która na YT wrzuca zagrajmy z gier z Amigi i Dosowych, ogólnie klasycznych. Niestety jednak, pozostał głuchy na moje sugestie oraz prośby i osatnio tylko zagrajmy albo z nowszych badziewnych gier. Ostatnio po fajnym zagrajmy z Dooma 2D, w którym rozbrajał mnie jego śmiec po usłyszeniu sampla w setupie "ty mienia słyszysz? a słyszysz!", zrobił zagrajmy z beznadziejnego Doom rugietke. Ja nie trawie poza Moonstone (do którego zagrajmy z Amigi też robikz zrobił) gatunku RGP i nudzą mnie takiego gry do oglądania. Ogólnie lubie oglądać letsplaye z ciekawych gier, które mi podeszły. Ponieważ sam w nic w ogółe nie gram, bo mi się nie chce, a lubie popatrzeć jak grę katują inni. A robikz ma w miarę dobrą dykcję, montuje materiały jak trzeba. No ale oczywiście każdy ma prawo do swojej opini.

2013-02-10T15:50:38+01:00

Co do gameplaya to jak dla mnie beznadziejnie się to ogląda, wolę zagrać sam we Franko. :) Po za tym w jego video nie działa mu dobrze dźwięk, 60% odgłosów postaci nie słychać (np. rzygania). A sam głos i śmiechy hihy tego kolesia mnie irytują zamiast śmieszyć. Za to obejrzałem też "Pogadajmy" o polskich starych grach część pierwszą, i mimo że trwa ponad 40 minut to całkiem przyjemnie się to oglądało. Mógłby tylko bardziej się przyłożyć i po przypominać sobie więcej tytułów i szczegółów z tych gier. ;) A jeszcze co do gier, to jedyna seria jaką oglądam regularnie to Najgorsze Gry Wszechczasów, pewnie wielu osobom się nie spodoba że gość nagrywa Ivoną, ale dla mnie to ma klimat i przyjemnie się ogląda i słucha jego bluzgania na badziewne gry (często mam podobnie :-D ). To niejaki BartekGM, polecałem mu kilka tytułów z Amigi ale nie odpisywał i ponoć ma zaplanowane do 100 odcinka. Nie mniej starsze gry również czasem recenzuje, to kilka moich ulubionych. :)

2013-02-10T16:25:00+01:00

Hardy: jak wspomniałem rzecz gustu. Ja lubie zagrajmy @robikza - po prostu grając we Franko podchodził do tego na luzie i bardzo emocjonalnie wyrażał swoje opinie o tym co w danej chwili zobaczył. Ma u mnie właśnie tylko minusy, za to że idzie w stronę tych badziewnych rpgów zamiast nagrywać gry, gdzie wiele się dzieje. No i smiał się, że "olesio pfff kto to?" jak zobaczył mój nick w save'ie do TeenAgenta. Nawet ja zapomnialem, że gdzieś wrzucałem tak przygotowanego TeenAgenta. Powinien powiedzieć "a to ten olesio pr0 lama co się rozgaduje i exeki dla thecompany.pl zajebiste współtworzy". No coż, człowiek nie robi to dla sławy :) Natomiast popieram. "Najgorsze gry wszechczasów" od początku jak je odkryłem - też oglądam i subskrybuje kanał tego Bartka. Gościu posiłkuje się Ivonom i głosem Jacka, pewnie dlatego że tak łatwiej niż nagrywać wielokrotnie jakieś kwestie. A dykcje ma taką sobie. A jego prawdziwy głos pojawił sie w omówieniach przy filmikach z nowych, niszowych gier. Filmy takie też można znaleźć na jego kanale.

2013-02-10T16:44:34+01:00

@HARDY całkiem niezłe te filmiki, dziwne ale po ich obejrzeniu na mej twarzy pojawił się uśmiech :D

Return to Pogaduszki wszelakie