Dzisiaj mam dziwny problem z tą wersją Firefirefoxa. Mianowicie kiedy odpalam za kazdym przeglądarkę i pokazuje się goole to natychmiast firefox się wiesza i pokazuje się okienko ze zgłoszeniem awarii i możliwością wysłania do tej firmy. Tak się dzisiaj dzieje za każdym razem. Z Firefoxem 4 tego problemu nie ma.
Problem z Firefoxem 14.
Witam
Dzisiaj mam dziwny problem z tą wersją Firefirefoxa. Mianowicie kiedy odpalam za kazdym przeglądarkę i pokazuje się goole to natychmiast firefox się wiesza i pokazuje się okienko ze zgłoszeniem awarii i możliwością wysłania do tej firmy. Tak się dzisiaj dzieje za każdym razem. Z Firefoxem 4 tego problemu nie ma.
Re: Problem z Firefoxem 14.
Czy jesteś w stanie pokazać nam LOGa tego błędu?
Bo bez tego to jak wróżenie z fusów - np. przyczyną może być Adobe Flash Player.
Bo bez tego to jak wróżenie z fusów - np. przyczyną może być Adobe Flash Player.
Jaka była ostatnia wersja która Ci działała?
Rozumiem że zachowałeś wszystkie wtyczki/dodatki/rozszerzenia przy updejcie? Warto więc założyć dodatkowy profil i odpalić gołego FF.
Ja stawiam na akceleracje sprzętową, wyłącz (lub jeśli się mylę i jest wyłączona - włącz).
Rozumiem że zachowałeś wszystkie wtyczki/dodatki/rozszerzenia przy updejcie? Warto więc założyć dodatkowy profil i odpalić gołego FF.
Ja stawiam na akceleracje sprzętową, wyłącz (lub jeśli się mylę i jest wyłączona - włącz).
Nie wiem czy to o to chodziło ?
Wrzuciłem na mediafire.
http://www.mediafire.com/?af0lzni1wmmjwax
-- 08 Sie 2012, 02:23 --
Dwa dni temu działa mi 14. Teraz mam bodajże 14.0.1 Raz jak włączę to działa, za drugim razem zwiecha sekundę po starcie.
Tak zachowałem. Odpalałem gołego i tez się wiesza sekundę po starcie.
-- 08 Sie 2012, 02:28 --
Włączyłem tryb 2D, ale też bardzo często się wiesza przy starcie, chyba poczekam na następną wersje przeglądarki.
Wrzuciłem na mediafire.
http://www.mediafire.com/?af0lzni1wmmjwax
-- 08 Sie 2012, 02:23 --
Shoonay wrote:Jaka była ostatnia wersja która Ci działała?
Dwa dni temu działa mi 14. Teraz mam bodajże 14.0.1 Raz jak włączę to działa, za drugim razem zwiecha sekundę po starcie.
Shoonay wrote:Rozumiem że zachowałeś wszystkie wtyczki/dodatki/rozszerzenia przy updejcie? Warto więc założyć dodatkowy profil i odpalić gołego FF.
Tak zachowałem. Odpalałem gołego i tez się wiesza sekundę po starcie.
-- 08 Sie 2012, 02:28 --
Shoonay wrote:Ja stawiam na akceleracje sprzętową, wyłącz (lub jeśli się mylę i jest wyłączona - włącz).
Włączyłem tryb 2D, ale też bardzo często się wiesza przy starcie, chyba poczekam na następną wersje przeglądarki.
Przed chwilą miałem dziwny problem z Firefoxem. Mianowicie po odpaleniu go nie chciała mi się otworzyć strona startowe google, ponieważ nie przeszła zgodności certyfikatu czy coś takiego
!! Musiałem ja dopuścić ręcznie i ponownie pobrać certyfikat, takie coś zdarzało mi się pierwszy raz z tą stroną w życiu.
Dodatkowo z autostartu wyparował mi program Paint. Stało się to wszystko jak google zrobiło sobie update Chrome bez mojej wiedzy. Dodatkowo w Firefoxie przycisk szukaj w wyszukiwarce google się skopał.

Dodatkowo z autostartu wyparował mi program Paint. Stało się to wszystko jak google zrobiło sobie update Chrome bez mojej wiedzy. Dodatkowo w Firefoxie przycisk szukaj w wyszukiwarce google się skopał.

ihtius wrote:Dodatkowo z autostartu wyparował mi program Paint.

może to nie tyle wina ognistego lisa tylko antywira 

A certyfikaty przerabialiśmy już tu: viewtopic.php?f=23&t=2036&start=0
Już wróciłeś Tauri z urlopu i jak było ? 

tak, już wróciłem 
było fanie, jak to na urlopie
ciesze się że pogoda była 

było fanie, jak to na urlopie

Problem z certyfikatami już został przeze mnie rozwiązany. Miałem ustawiony zły miesiąc w windowsie, nie wiem jak to się stało