Ja po fakcie to czytając myślałem, że Shoonay podaje zajęte miejsca, a nie kolejność emisji. No coż, o gustach się nie dyskutuje. Mnie osobiście Smoke & Mirrors by Ghostown + Loonies nie zachwyciło, w przeciwieństwie do glosujących. Najbardziej podobało mi się Fracture, fajna muza i synchro, jak pisał Janusz, na drugim miejscu dałbym Eastet Egga, bo jajcowate, chociaż poza sucharami był dobry motyw z gadającymi do siebie zającami z których drugi nic już nie usłyszał

Na pewno Machinista bym źle ocenił, za co? Otóż wywala się on pod WinUAE, mimo moich kombinacji. Poza tym nawet oldskool to tylko w nazwie, bo większosć dem do odpalenia wymaga partycji DeathMieszka (pod AIAB nie chciało mi się montować podkatalogu gdzie wrzuciłem dema, a pod ClassicWB zadziałalo tylko jedno). Poza tym ogromną ilośc Z3 Fastu trzeba zapodać. No ale kto wie, na bigscreenie, oglądając to live ma się inne wrażenia. Popytam jak w koncu wyciągnę na piwo araba (admina scenemusic.net) jakie były Jego wrażenia. Żebym wiedzial, że się On wybiera to może i ja bym to rozważył. Chociaż święta wolę spędzać w domu, a tam piwo drogie pewnie było i musiał bym postawić StingRayowi za jego realny wkład w projekt WHDLoad

Poza tym zima i się szlajać - brrr

No nic, może innym razem. Zawsze sami możemy zrobić party u nas w kraju, wystawimy wlasne osoby w chlanie kompo, tylko że znow będą trzy osoby, no może w porywach pięć i Ci sami. Obym się jednak mylił. Pora teraz zapodać sobie intra i spać

P.S.: oczywiście oldskool to nie koniecznie dla wszystkich dem, ale kodersi powinni się starać aby dema btykały też i na gołych 1200

Nie każdy ma tyle wypasionych kart turbo, jak były papież, żeby poza handlem nimi, włożyć jeszcze w swoją Amigę kolejne kilka na raz