Polski

"Śmieszne" promocje

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Anthrox Witajcie, dzisiaj dostałem kolejną "atrakcyjną" promocję:

grono.net wrote:Przygotowaliśmy dla Ciebie specjalny upominek.

Serwis DownloadNow.net - oferujący jeden wspólny dostęp premium do ponad 15 serwisów typu file sharing, takich jak hotfile.com, megaupload.com, filesonic.com - przygotował specjalną ofertę dla użytkowników Grono.net. Wystarczy, że i wykupisz miesięczne konto Premium, a voucher na kolejne 30 dni otrzymasz gratis. Voucher otrzymasz pocztą e-mail po wykupieniu konta - należy go wykorzystać na stronie .

Marny miesiąc - żeby chociaż bez zbędnych warunków to dostać, aby zapoznać się z ofertą, ale nie.
Może Wy też znaleźliście podobne "promocje" na swoich skrzynkach?
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/smieszne-promocje-t1390.html
2011-08-18T17:20:14+01:00
Witajcie, dzisiaj dostałem kolejną "atrakcyjną" promocję:

grono.net wrote:Przygotowaliśmy dla Ciebie specjalny upominek.

Serwis DownloadNow.net - oferujący jeden wspólny dostęp premium do ponad 15 serwisów typu file sharing, takich jak hotfile.com, megaupload.com, filesonic.com - przygotował specjalną ofertę dla użytkowników Grono.net. Wystarczy, że i wykupisz miesięczne konto Premium, a voucher na kolejne 30 dni otrzymasz gratis. Voucher otrzymasz pocztą e-mail po wykupieniu konta - należy go wykorzystać na stronie .

Marny miesiąc - żeby chociaż bez zbędnych warunków to dostać, aby zapoznać się z ofertą, ale nie.
Może Wy też znaleźliście podobne "promocje" na swoich skrzynkach?

2011-08-18T17:48:11+01:00

Re: "Śmieszne" promocje

Ja tam tylko wygrałem kilka miliardów dolców u Nigeryjczyków, nic specjalnego... :-E

2013-01-14T11:33:32+01:00

Re: "Śmieszne" promocje

a ja w kulki wygrałem dwa kontenery telewizorów, cztery szafy trzydrzwiowe pełna ipodów i siedemnaście plecaków 120litrowych pełnych zawiniątek po 100sztuk banknotów dwustuzłotowych. Czekam z niecierpliwością na przesyłki - zamierzam wynająć magazyn lotniczy.

Return to Pogaduszki wszelakie