Polski

stare e-gry.net

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
tauri5 Jak zapewne niektórzy z Was wiedzą moje pojawienie się na TC było związane z funkcją przedstawiciela/kontaktu z w/w serwisu, tym samym mogliście do mnie kierować zapytania, skargi odnośnie starych e-gier. Odpowiadałem również za pojawianie się oraz aktualizację exeków na starych grach.
Niestety wszystko co ma swój początek ma i swój koniec, tak więc i czas mojego moderowania w serwisie stare e-gry net dobiega końca, obecnie admin poszukuje mojego zastępcy, więc w niedługim czasie ogłosi tę informacje oficjalnie.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/stare-gry-net-t3252.html
2014-01-14T16:22:17+01:00
Jak zapewne niektórzy z Was wiedzą moje pojawienie się na TC było związane z funkcją przedstawiciela/kontaktu z w/w serwisu, tym samym mogliście do mnie kierować zapytania, skargi odnośnie starych e-gier. Odpowiadałem również za pojawianie się oraz aktualizację exeków na starych grach.
Niestety wszystko co ma swój początek ma i swój koniec, tak więc i czas mojego moderowania w serwisie stare e-gry net dobiega końca, obecnie admin poszukuje mojego zastępcy, więc w niedługim czasie ogłosi tę informacje oficjalnie.

2014-01-14T16:40:56+01:00

Re: stare e-gry.net

A to ciekawe, dlaczego Cię usuwa?
Niezadowolony z Twojej pracy jest, czy odwrotnie - to Ty rezygnujesz?

2014-01-14T17:24:55+01:00

Re: stare e-gry.net

będziesz miał więcej czasu na zaglądanie tutaj :)

Return to Pogaduszki wszelakie