Polski

stop islamizacji !!!

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Pancio [youtube]http://youtube.com/watch?v=he-ycVqxQPM[/youtube]

nie pozwolmy ciapatym na swobode :D
Page 1 of 3 3 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/stop-islamizacji-t2744.html
2013-07-17T15:19:12+01:00
[youtube]http://youtube.com/watch?v=he-ycVqxQPM[/youtube]

nie pozwolmy ciapatym na swobode :D

2013-07-18T20:25:02+01:00

Re: stop islamizacji !!!

Żadna religia nie może zmuszać obywateli Polski do przestrzegania ich (wyznawców danej religii) chorych praw.
Tzn. żadna religia nie może stać wyżej niż prawo świeckie.
Takie jest moje zdanie i tak bym chciał - patrz "ubojnie rytualne" - co to jest ku*** sirednowiecze?

2013-07-18T21:02:05+01:00

hehe, racja
moim zdaniem religie zabijaja narody. koran to jedno ;) a u nas w sumie nie lepiej. kto widzial zeby ksiadz siedzial w sejmie :o co ma ksiadz do prawa ? i jeszcze jedno, jak ksieza moga nauczac ojca i matke jak zyc w zwiazku (bo sie tez z tym spotkalem ;) ), no i pedofile ... grrrr, az mnie krew zalewa jak rozmawiam o religii, obojetnie jakiej.
kosciól i religia to mafia i trza sie tego wystrzegac jak ognia

2013-07-18T21:22:46+01:00

A co polakom do tego? Oni nie przyjeżdzają do biednych krajów europy wschodniej takich jak polska czy ukraina tylko na Zachód. :-)

Także po co warczeć na coś co polaków nie dotyczy?

2013-07-18T23:06:35+01:00

oj dotyczy, i to nie tylko polakow ale zalej europy

[youtube]http://youtube.com/watch?v=cUlSTwQ7wtw[/youtube]

2013-07-18T23:15:38+01:00

No i? I tak się nie ma na to wpływu; zaczniesz ich pałować jak wjadą kiedyś do polski? O ile w ogóle wjadą, bo się na to jakoś nie zanosi.

Gdyby Europa Zachodnia miała z niby problem to już by mieli zakaz wjazdu, ale że jest przyjazna polityka robią co chcą. Proste.

2013-07-19T14:16:31+01:00

i to jest wlasnie najgorsze, ze ciezko cokolwiek z tym zrobic nie lamiac prawa :/
teraz tylko czekac az w polsce zaczna sie sceny rodem z wielkiej brytanii (calkiem niedaleko) gdzie sobie mily muzlumanski pan zaszlachtowal na srodku ulicy, wsrod ludzi, zolnierza armii brytyjskiej. ofiary to jedna z zasad jebanego koranu. niedlugo zacznal sie "behead'owac" publicznie i na nikim nie bedzie to robic wrazenia, bo przeciez: taka religia.
eh

2013-07-19T17:38:54+01:00

Nie zaczną. Oni wybierają kraje z wysokim socjalem, w polsce nie ma żadnego socjalu. Poza tym łatwiej jest gadać po angielsku niż po polsku. :-)

Poza tym tamten koleżka z tasakiem był czarny (choć muslim).

2013-07-19T21:24:47+01:00

Pancio wrote:eh

"Buch" Pancia by się przydał.

2013-07-20T22:49:46+01:00

no to sobie chyba "buchne" bo mi slabo

ALLAH AKBAR :D

2013-07-21T17:57:56+01:00

Allahu Akbar :) Odmienia się. Słyszał kto o pewnej europejce mającej kontakt z arabami w Arabii Saudyjskiej? Ofiara gwałtu została oskarżona o seks pozamałżeński i aresztowana.

Niezły hardkor.

2013-07-21T18:48:20+01:00

Tam gdzie rządzi religia tam nie ma miejsca na tolerancję, ani jakiegokolwiek odstępstwa od "NORMY". Ale jestem pewien ,że w zaciszu domostwa rządzi hipokryzja. ;)

2013-07-21T20:55:35+01:00

@bebokus - słyszałem, słyszałem. Głośno o tej sprawie było.
Rzekomo nawet została wywalona z pracy z tego powodu :-)

[edit]
http://www.wykop.pl/ramka/1592563/jak-t ... -w-dubaju/

2013-07-23T17:05:33+01:00

I wszystko jasne. Tylko nie rozumiem tej całej nagonki na Dubaj, ktoś to specjalnie zrobił?

2013-08-01T12:15:01+01:00

bebokus wrote:A co polakom do tego? Oni nie przyjeżdzają do biednych krajów europy wschodniej takich jak polska czy ukraina tylko na Zachód. :-)

Nie masz tutaj racji! Pełno ich się już robi w Polsce! Pamiętaj, że muzułmanie to nie tylko araby ale też czeczeni, których od groma jest np. w moim mieście. Żyją sobie za nasze pieniądze, nie pracują i to wcale nie dlatego, że im ktoś nie pozwala i jest bezrobocie tylko zwyczajnie im się nie chce. Za tą kasę wożą się merolami, noszą ciuchy Gucciego itp. Na dodatek sami często w grupie lubią napadać, a potem mówić, że ich skinheadzi biją i jesteśmy nietolerancyjni. I wierz mi bebok oni całkiem dobrze po polsku śmigają i rozumieją co my mówimy a rżną głupa, że niby nie znają języka.
Żadna religia nie jest dobra bo każda otumania i ma na celu uzyskanie kasy od naiwnych. Ale to co robi islam to jest coś więcej niż ściąganie kasy. To po prostu fanatyzm, który jest zagrożeniem dla świata.

bebokus wrote:I wszystko jasne. Tylko nie rozumiem tej całej nagonki na Dubaj, ktoś to specjalnie zrobił?

Dubaj jest chyba najbogatszym miastem na świecie ten fakt powinien ci pomóc zrozumieć dlaczego ktoś miałby nagonkę robić. Ogólnie to i tak nic gwałtu nie usprawiedliwa, ale jeśli to nie był gwałt to co to było? Przecież nie od dzisiaj wiadomo jaki jest stosunek islamistów do kobiet i jakie oni mają do nich podejście. Traktują jak jakieś bydło do seksu i tyle. Zero praktycznie praw i przywilejów po prostu jak przedmiot, więc jestem w stanie uwierzyć, że był to jednak gwałt. A to info z wykopu się samo kupy nie trzyma bo przedstawia sprzeczne ze sobą stwierdzenia, z których nie wiadomo jakie są prawdziwe.

2013-08-01T16:55:24+01:00

Kolejne nieporozumienie bo ta norwezka przespala sie z szefem.

Co do muslimow w polsce; to otworzyc oswiecim i jazda niczym za wujka Adolfa skoro tak ich nie cierpisz. Jak sie woza za Twoje pieniadze? Skoro maja na wszystko I nie pracują to sam zostan muslimem ;)

2013-08-01T17:09:47+01:00

bebokus wrote:Skoro maja na wszystko I nie pracują to sam zostan muslimem ;)

Ta, a jak ktoś ubolewa, że kobiety mają lepiej, to powinien zmienić płeć?
Obawiam się, że muslim z "rysami Polaka" za dużych profitów by nie miał.
Żeby coś osiągnąć będąc romem, cyganem, muslimem trzeba mieć aktywny kontakt z tą społecznością, a nie wydaje mi się, że romski król poklepywałby Ciebie, nawet jakbyś się "wżenił" :hee:

2013-08-02T06:21:24+01:00

Bebok weź bo ty mnie normalnie krwią zalewasz ;> "sam zostań muslimem" ? A kim ty qźwa jesteś? Kameleonem, czy Polakiem do cholery?

2013-08-02T11:33:54+01:00

Sono tedesco ;)

2013-08-02T11:56:50+01:00

scorpeus wrote:A kim ty qźwa jesteś? Kameleonem, czy Polakiem do cholery?

:gatorclap:

bebokus wrote:Sono tedesco ;)

:acute:

Return to Pogaduszki wszelakie