Polski

Taka ogólna prosba

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
xittam cieszę się, ze choć raz coś przydatnego napisałem.

husar wrote:a tam nie wiem gdzie Ty masz problem szanowny xittam :P

Otwieranie zakładek (więcej niż 5-6) z filmami np, z YT = przeważnie twardy reset (win7, i7, 16gb ram kingston hyperx, ssd samsung 830, a mimo to zamula, inne przeglądarki "nie podeszły")
Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/taka-ogolna-prosba-t2841.html
2013-08-24T14:55:19+01:00

Re: Taka ogólna prosba

cieszę się, ze choć raz coś przydatnego napisałem.

husar wrote:a tam nie wiem gdzie Ty masz problem szanowny xittam :P

Otwieranie zakładek (więcej niż 5-6) z filmami np, z YT = przeważnie twardy reset (win7, i7, 16gb ram kingston hyperx, ssd samsung 830, a mimo to zamula, inne przeglądarki "nie podeszły")

2013-08-24T16:26:51+01:00

Dobry pomysł :-) na tablecie się lepiej przegląda.

2013-08-26T10:23:10+01:00

xittam wrote:Otwieranie zakładek (więcej niż 5-6) z filmami np, z YT = przeważnie twardy reset (win7, i7, 16gb ram kingston hyperx, ssd samsung 830, a mimo to zamula, inne przeglądarki "nie podeszły")

To otwieraj po jednej zakładce :roll: Rozumiem że to jakiś problem przeglądać po kolei...
Poza tym jak napisałem: Flashblock. Blokuje zawartość z YT bardzo skutecznie i strona zabiera z pamięci nieporównywalnie mniej. Filmiki można uruchamiać w kolejności albo otwierać oryginalnie na YT i zamykać potem zakładkę.
Ja mam i5 16GB RAM 500GB SATA 2 i mi nie zamula >.> i nie trzeba restartować komputera. Na żadnym przeglądanym i odwiedzanym przeze mnie forum. Nie tylko tutaj. Przeceniłeś możliwości swojego sprzętu :P

2013-09-09T14:12:14+01:00

dziękuję koledze za podpowiedź. Flashblock to zajebiaszcza sprawa, a po skonfigurowaniu nie będę już mógł bez tego ficzera funkcjonować.

2013-09-10T09:13:47+01:00

Też żyłem w nieświadomce, ale chyba do "liska" nie wrócę, wolę już chrome. Chyba się już przyzwyczaiłem po prostu, poza tym parę wtyczek powłączanych i nie chcę sobie babrać przeglądarki.

Return to Pogaduszki wszelakie