Polski

TC EXE na psp

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
DrN00b Dobry, ostatno podczas dluzszego posiedzenia w WC pogralem troche w swos-a na swoim PSP troszke zacinal przy akcjach podbramkowych i zastanawialem sie co by to bylo jak "exeki" dzialaly by na moim PSP ^^
mogl bym zabrac swoje ulubione pozycje ze soba w kazde miejsce i jednym kliknieciem "X" uruchamial bym i gral....gral....i gral....ale nie o tym mialem mowic :>

odrazu mowie ze niemam pojecia o tym jak sie tworzy exeki i wiem ze i tak ekipa ma zbyt duzo roboty z dluga lista prosb itp ( tylko nie bijcie za takie pytania xD )
... ciekawi mnie jednak czy jest lub byla by mozliwosc np przerobienia exekow na wersje dzialajace pod PSP ?
czy moze jednak nie jest to tak proste i trzeba by bylo wszystko zaczynac od nowa ? a moze nie jest to w ogole mozliwe...
lub moze jest jakis magiczny sposob zeby uruchomic porpstu istniejeace pliki .exe na psp...... :mysli:
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/tc-exe-na-psp-t3791.html
2014-12-31T16:42:03+01:00
Dobry, ostatno podczas dluzszego posiedzenia w WC pogralem troche w swos-a na swoim PSP troszke zacinal przy akcjach podbramkowych i zastanawialem sie co by to bylo jak "exeki" dzialaly by na moim PSP ^^
mogl bym zabrac swoje ulubione pozycje ze soba w kazde miejsce i jednym kliknieciem "X" uruchamial bym i gral....gral....i gral....ale nie o tym mialem mowic :>

odrazu mowie ze niemam pojecia o tym jak sie tworzy exeki i wiem ze i tak ekipa ma zbyt duzo roboty z dluga lista prosb itp ( tylko nie bijcie za takie pytania xD )
... ciekawi mnie jednak czy jest lub byla by mozliwosc np przerobienia exekow na wersje dzialajace pod PSP ?
czy moze jednak nie jest to tak proste i trzeba by bylo wszystko zaczynac od nowa ? a moze nie jest to w ogole mozliwe...
lub moze jest jakis magiczny sposob zeby uruchomic porpstu istniejeace pliki .exe na psp...... :mysli:

2014-12-31T17:36:43+01:00

Re: TC EXE na psp

mysle ze nie ma szans na exeki na psp. emulacja amigi na moim ulubionym handheldzie kuleje i to strasznie (nie ma mowy o fajnym graniu w dynamiczne gry nawet bez emulacji dzwieku :( ) ubolewam nad tym strasznie. z tego co sie orientuje (do czego mnie moje poszukiwania doprowadzily) nie ma w tej chwili ani telefonu ani handhelda, dzieki ktoremu moglibysmy miec "przyjaciolke" w kieszeni. na kazdym przenosnym sprzecie emulacja kuleje, a emulacja na androidzie i granie na ekranie dotykowym to tez porazka. nic tylko czekac az PS vita zostanie polamana, moze ona uciagnie UAE na poziomie grywalnym.

2014-12-31T18:27:08+01:00

takiej odpowiedzi sie obawialem... o ja nieszczesliwy ^^ no ale pomarzyc zawsze mozna ^^

2014-12-31T23:47:15+01:00

może rozwiązaniem są konsole z androidem - miałem takie coś w rękach - wygląd zerżnięty z vity

2015-01-01T00:39:31+01:00

orhom wrote:może rozwiązaniem są konsole z androidem - miałem takie coś w rękach - wygląd zerżnięty z vity

czytalem, badalem i poki co nie wynalazlem nic fajnego :/ zajebiscie by bylo miec amige w kieszeni, brakuje mi tego jak cholera :D przez mysl przeszedl mi tablet z win8 ale to juz bardziej podchodzi pod laptopa niz handheld ;) laptopa mam hehe

2015-01-01T15:20:54+01:00

jak bym umial i by sie dalo to bym upchnal amige w psp :P ... marzyciel...;]

2015-01-01T17:52:20+01:00

Jeżeli emulator na danej platformie dobrze radziłby sobie z robieniem/odtwarzaniem save state albo odczytywał plikopartycje (foldery/hdf) to można by coś tutaj zrobić. Wiem, że ktoś tam robi exeki na PS3 i szkoda, że każdy rzepkę skrobie, zamiast zrobić fuzję :tuptup1:

Return to Pogaduszki wszelakie