ZLOT ODWOŁANY
Rekki "Cichy Zabiciel" Maru, signed.
Re: Termin II Zlotu Zapisy
A teraz konkretnie mi pisać, co chcecie wiedzieć o hotelu itp. Większość rzeczy wypisałem wcześniej. Później dostaniecie numer konta do wpłaty za pokój, lub jak chcecie płatne na miejscu, żeby nie było niedomówień, Paintball odpada trzeba przez pół miasta jechać, niech się też wypowiedzą osoby niepełnosprawne, co z nimi, czy będą, też trzeba je wsiąść pod uwagę. Jakie pokoje rezerwujecie? czy ktoś zabiera ze sobą konsolę, komputer, panienki, kondony, przedłużacz, ( może się przydać ) joysticki, pady, itp.
A jakie pokoje mamy do wyboru? Mi wystarczy łóżko i łazienka, a co do że tak powiem zlotowego pokoju gdzie wszyscy będą siedzieć to przydałoby się że by był większy? Bo nie wiem jak to wykombinowałeś do końca, co do kompa to myślałem że to już pewne że z Zelmerem coś skombinujecie, mogę przywieźć gamepada do PC jak już mówiłem+jakieś gry multiplayer (Worms Armageddon,Rage, choć myślę że gier będzie zanadto).
Można zrobić tak, że gramy w apartamencie, telewizory się weźmie z innych pokoi, nic nie wymyśliłem po prostu nie wiem, jak to ma wyglądać [bezradny] będziemy jechać na bieżąco na zlocie. Ale sądzę, że gier starczy. PS2 [Rekin] PSX [Elmek] Amiga [Zelmer] strzeliła focha, więc będą konsole. Nie zginiemy z braku gier, raczej z braku czasu.
Elmek13 wrote:Można zrobić tak, że gramy w apartamencie, telewizory się weźmie z innych pokoi, nic nie wymyśliłem po prostu nie wiem, jak to ma wyglądać [bezradny] będziemy jechać na bieżąco na zlocie. Ale sądzę, że gier starczy. PS2 [Rekin] PSX [Elmek] Amiga [Zelmer] strzeliła focha, więc będą konsole. Nie zginiemy z braku gier, raczej z braku czasu.
Toż to nie zagramy w ani jedną amigową grę? Nie będzie Shadow Fighter?

Wziąłbym PS3 i Mortal Kombat, ale nie będę ryzykował 

Rekin. Nie szalej.
Hardy a po co grać w SF skoro będą inne gry?

Elmek13 wrote:Rekin. Nie szalej.
Nie bluźnij

Rekkimaru wrote:Wziąłbym PS3 i Mortal Kombat, ale nie będę ryzykował
A w czym ryzykujesz?
hardy rekinowi chodzi o sprzęt a nie o grę, poza tym nie wiem czy jest tam telewizor z takim złączem do PS3 chyba że to EURO lub CHINCH to każdy ma... 

Elmek13 wrote:hardy rekinowi chodzi o sprzęt a nie o grę, poza tym nie wiem czy jest tam telewizor z takim złączem do PS3 chyba że to EURO lub CHINCH to każdy ma...
To najlepiej od razu spytaj też jakie są tam możliwości techniczne w hotelu, bo jeszcze się okaże że ktoś monitor albo tv będzie musiał przywieźć.

Waść Anthrox - podaj e-mailem gdzie to dokładnie będzie , może jak czas pozwoli i fundusze to bym zawitał na kilka godzin jako obserwator z ramienia Z!P4
oczywiście "pokojowo nastawiony"

Ja w sumie też rozważam przyjazd z Demonic jak najszybciej w sobotę, ale bez zostawania na noc. Pożegnałbym się koło 22-23 
Co tam za "argument" dzierżysz w łapie?

Co tam za "argument" dzierżysz w łapie?
To taka "super giwera" , trochę podrasowana , ale ciiii bo jeszcze ABWERA zapuka do drzwi 

Masz zadatki na dobrego ochroniarza!
Anthrox wrote:Ja w sumie też rozważam przyjazd z Demonic jak najszybciej w sobotę, ale bez zostawania na noc. Pożegnałbym się koło 22-23

Soon zajebista ikonka oddająca moje zdanie.
Raz ci przyznam rację.

Zobaczymy, czy Janusz w ogóle się pojawi!
Od razu mówię: nie.
Ta odpowiedź jest na Twoją obecność na zlocie TC?
Stasiu, muszę Cię pochwalić, że elegancko dodałeś obrazek jako załącznik do postu!