Ja na prośbę Elmka również napiszę w tej sprawie. UWAGA! Osoby, które chcą rezerwować nocleg w hotelu gdzie będzie odbywał się Zlot, proszone są o PILNY kontakt z Elmkiem na GG: 5013064 lub telefonicznie na numer: 500 228 228 (nie odbiera zastrzeżonych) i ustalenie jaki pokój potrzebujecie. Po prostu niefajnie jakby doszło do sytuacji, że ktoś będzie musiał nocować - nie wiem - na dworze na przykład. Ja w Elmka wierze, że dopilnuje wszystkiego jako Organizator jak należy, ale zrozumcie też Jego, przecież nie będzie ganiał ze niezdecydowanymi i w kółko przypominał o konieczności ustalenia się jaki pokój oraz na ile potrzebujecie itp. Ponieważ w hotelu miejsca potrzebować będziemy nie tylko my, także On musi wiedzieć to wcześniej. Ja już urlop mam zaklepany, także jak się Polska nie znajdzie pod ostrzełem atomowym obcych mocarstw lub jakimś innym nieprzewidywalnym kataklizmem to na 1000% na zlocie się stawie

I to samo Hardy - o ile wiem od Elmka. Także jeszcze raz proszę skontaktujcie się z Elmkiem, wiem że do Zlotu jest jeszcze trochę czasu, ale jest go z każdym dniem coraz mniej.