Niech będzie. No tak z Pabianic daleko nie macie.
-- 14 Lut 2012, 11:31 --
Shoonay wrote:Kiedy jest ostateczny termin?
Im szybciej tym lepiej, muszę się dowiedzieć czy nie mają rezerwacji na lipiec. Powiadomię was.
Kolejny edit. Rozmawiałem przed sekundą z kierownikiem Panem Piotrem Grzegorczykiem z hotelu. Do naszej dyspozycji jest całe piętro
(zależy ile osób będzie na zlocie) możemy korzystać z telewizorów i wszystkiego co jest w pokoju. Alkohol też możemy wnosić na teren hotelu. Wspomniałem o tym. Są 2 podjazdy dla osób niepełnosprawnych. Od razu uprzedzam imprezowicza/ki
rozrabiających hotel nie będzie się z wami cackał jest firma ochroniarska, jeśli będzie za głośno zlot osoba ta zostanie usunięta na stałe z hotelu z zakazem przyjazdu na zloty, za wszystko czyli całą organizację i resztę odpowiadam
JA (dowódca) nie chciałbym mieć spalonej miejscówki przez jakiegoś/ąś osobę która nie umie się zachować. To są tylko środki ostrożności.
Chciałbym też wiedzieć czy macie już jakieś plany na sobotę rano ( nie będziemy siedzieli w pokojach cały czas, chyba?)
Widziałem na necie oferty paintballa, niektórzy coś tam bełkotali o tym. Jest to opcja ale muszę wszystko wiedzieć. Wszystko jest do ustalenia, piszcie śmiało jak macie jakieś propozycje wszystkie zostaną rozważone.
Muszę też widzieć ile ostatecznie ludzi będzie na zlocie na noc z noclegiem, może się uda coś jeszcze wytargować. Wszystkie zapisy na zlot piszcie w którymś temacie o zlocie. Potem się to zbierze w jeden temat.