Polski

The Company Vlog

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.

Czy chcecie wiadomości z życia TC w formie vloga?

Poll ended at 30 May 2020, 19:11

TAK!
9
100%
NIE!
0
No votes

Total votes: 9

husar O Fantasies wiedziałem że jest port na konsole Sony, bo mam na PSP, ale tym Dreamsem to mnie zaskoczyłeś :huh:
Zaraz się wybiorę na PS Store :-)
Co do portów gier amigowych na inne platformy to wiem, że kilka tytułów ukazało się na Androida m.in. Alien Breed, Wings of Fury czy Super Frog. Obecnie jednak są nie do zdobycia, bo zniknęły z Google Play...
Page 3 of 3 3 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/the-company-vlog-t5629.html
2020-10-17T19:56:05+01:00

Re: The Company Vlog

O Fantasies wiedziałem że jest port na konsole Sony, bo mam na PSP, ale tym Dreamsem to mnie zaskoczyłeś :huh:
Zaraz się wybiorę na PS Store :-)
Co do portów gier amigowych na inne platformy to wiem, że kilka tytułów ukazało się na Androida m.in. Alien Breed, Wings of Fury czy Super Frog. Obecnie jednak są nie do zdobycia, bo zniknęły z Google Play...

2020-11-21T12:06:48+01:00

O samym Fantasies muszę dopisać jedną rzecz, niestety autorzy remastera, nie pogrzebali bardziej w kodzie gry i zostały jej wszystkie bolączki. Jeden widzieliście na filmie, drugi który wyłapalem to zwiecha gry podczas gdy stracimy kulkę podczas gdy mamy odpalony czasowy event. Nie zawsze się to zdarza ale się zdarza. Na Amidze było tak samo. I tu jeszcze potestuje exeka :)

Od kilku dni testuję lajwa z poziomu PS4:

Próba wypadła tak:

I tak, morda Sir Daniela Fortesque, to mój awatar na PSNie :-E

Tutaj ukłon dla Elmka, ma Ps4 pro, z automatu masz 1080p , odważysz się pociągnąć streama ? :amen:

No i pytanie do was, organizować co jakiś czas lajwa ?

2020-11-24T09:03:22+01:00

Hmmm... ciekawe... mam na koncie sporą ilość godzin w Fantasies na PSP i powiem, że nie uświadczyłem błędów oryginału o których wspominałeś. Może akurat mam póki co fart :hee:

btw - chyba coś nie teges z dźwiękiem masz ustawione, bo jakiś taki pogłos idzie... :roll:

2020-12-20T18:56:35+01:00

Oj, są.

A jeśli chodzi o dżwięk ze streama, to problem rozwiązałem.
W streamie z FF7R mialem podłączony oryginalny headset dołączany do zestawu z konsolą, więc na jednej słuchaweczce raczej bez sensu przerzucać całość dźwięku na jedną słuchaweczkę.
Udało mi się natomiast zmusić do współpracy słuchawki Genesisa (neon 350) z padem ps4 tak aby działal i mikrofon i można całość dźwięku na te słuchawki, wkrótce będziecie się mogli przekonać jak to działa. po testach jest dobrze tak wg mnie ;)

No i proszę ;)

2020-12-24T02:31:39+01:00

Ślunzok streamował a ja przegapiłem ??? OO

2020-12-24T08:34:40+01:00

Pierunie, kaj żeś był gorolu zasmarkany? xD

2020-12-24T14:08:01+01:00

"Gorolu"... Powiedziała Xandra do Zabrzanina :lol2:

2020-12-24T14:18:28+01:00

x:haha

2021-05-17T20:16:06+01:00

xandra wrote:Pierunie, kaj żeś był gorolu zasmarkany? xD

Nakryklała to dziołcha ze Sosnowca..... :-E

No i kolejny strumyk za nami, Dzięki Adrian i Tauri że wytrzymaliśie te 2 godzinki, A ciąg dalszy wkrótce ;)

Dokańczam Segę, zapraszam na zapis ze streama ;)

Return to Pogaduszki wszelakie