The Company na YouTube
muza rzadzi 
Re: The Company na YouTube
No wiadomu - "Funky Star" wymiata. Tylko, że dla ścisłości to jest XM, nie klasyczny 4 kanałowy MOD. A więc za wiele wspólnego z Amigą nie ma
Tutaj pasował by raczej modek z jakieś Amigowej gry. Albo choćby modek X-Terminate z tego dema: http://www.pouet.net/prod.php?which=2995 - bardziej się kojarzy z Amigą. Ale w sumie filmik może być.

Chciałem tak zrobić ale program do nagrywania przy graniu się wieszał i się nie dało. Zrobiłem to co mogłem (z pomocą taty
).
Tutorial jak ściągać gry z TheCompany:
Zrobione przeze mnie.
Zrobione przeze mnie.
Pora wrócić do gry.
Kanał The Company zostaje reaktywowany. Dokładnie o tu poniżej :
https://www.youtube.com/channel/UCoV1TqF8LDRYl1A58kKLqJQ/featured
Ponieważ stary kanał został zrobiony kilka lat temu za czasów gdy jeszcze youtube nie było połączone z google, dane do logowania przepadły. Po latach postanowiłem zadziałać i zrobić reanimację.
Kanał The Company zostaje reaktywowany. Dokładnie o tu poniżej :
https://www.youtube.com/channel/UCoV1TqF8LDRYl1A58kKLqJQ/featured
Ponieważ stary kanał został zrobiony kilka lat temu za czasów gdy jeszcze youtube nie było połączone z google, dane do logowania przepadły. Po latach postanowiłem zadziałać i zrobić reanimację.
yeah:P czyzby The Company przechodzilo druga mlodosc:P
hmm to moze ja zaruzce jakis nowy filmik z gra Genghis khan? jak bede mial wiecej czasu w przyszlym tygodniu?!::P
hmm to moze ja zaruzce jakis nowy filmik z gra Genghis khan? jak bede mial wiecej czasu w przyszlym tygodniu?!::P
Jeśli tak to musiałbyś mi go jakoś przekazać żebym mógł go wrzucić na kanał.
Spoko, teraz tylko Antka sciagnac zeby zaczal pracowac..

Antkowi dajmy czas
poukłada swoje sprawy i wróci. Narazie mamy co robić. W końcu jednak jest cała biblioteka exeków i trzeba je promować.

Fajnie
Jeśli jest możliwość chętnie się podepnę pod kanał z jakimiś materiałami. Co tam potrzeba to się zrobi (w miarę możliwości
) - tylko mówić jakie i na co jest zapotrzebowanie. Od tego roku reaktywowałem także swój z poradnikami/gameplay'ami także mogę coś od siebie dorzucić. Przymierzam się też do kolejnego "ogłoszenia duszpasterskiego" także wspomnę widzom o nowym The Company na YT.

W tej chwili ja pracuję nad krótkim zwiastunem/introdukcją strony The Company, tą która miała powstać lata temu na starym kanale.
CO do reszty, każda treść jest dobra jeśli wyróżnia się czymś na YT i jednocześnie trzyma się tematu.
CO do reszty, każda treść jest dobra jeśli wyróżnia się czymś na YT i jednocześnie trzyma się tematu.
Może coś w stylu: "Historia jednej gry" (albo serii jak kto tam woli). Nie widziałem czegoś podobnego o grach amigowych. W sumie zamierzam zrobić u siebie krótką miniserię o Alien Breed - to przy okazji postaram się sklecić coś dla The Company.
Rób cokolwiek musisz, byleby był jakiś efekt
Bo te pięć lat temu to niewiele z tych planów wyszło.

To co z tym YT ? Bo zanim TC zniknęło na dłuższy czas, zacząłem pisać dwa materiały, ale prace wstrzymałem, bo nie wiedziałem czy jest sens je prowadzić...
Jeśli dalej się w to bawimy - to siadam w ten weekend do dalszego pisania i ewentualnie kręcenia materiału video jeśli czas pozwoli.
Jeśli dalej się w to bawimy - to siadam w ten weekend do dalszego pisania i ewentualnie kręcenia materiału video jeśli czas pozwoli.
Pytanie czy jeszcze ktoś zarządza tym kanałem The Company na Youtube..?
santa13 wrote:Pytanie czy jeszcze ktoś zarządza tym kanałem The Company na Youtube..?
I pytanie kto, bo sam też planuję uaktywnić działalność na YT spod szyldu TC.

Hardy wrote:santa13 wrote:Pytanie czy jeszcze ktoś zarządza tym kanałem The Company na Youtube..?
I pytanie kto, bo sam też planuję uaktywnić działalność na YT spod szyldu TC.
ktokolwiek się czuje odpowiedzialny niech się przyzna

z tego co pamietam to kanalem rzadzi roni, ale nie dam sobie hu** uciac 
Rozmawiałem raz z Rekkimaru, on stwierdził, że on tym kanałem rządził, w pewnym momencie porzucił kanał, a hasło przepadło i nijak nie może odzyskać. Więc TC niejako nie ma oficjalnego kanału na YT.
Jak przekręciłem, to proszę o sprostowanie.
Jak przekręciłem, to proszę o sprostowanie.
zawsze można założyć nową grupę czy nowy kanał to nie problem