Polski

The Company na YouTube

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
scorpeus Co ty myślisz że poza forum i kręceniem recek nie mam nic do roboty? ;> Ostatnio bardzo dynamiczne życie prowadzę i dużo się w nim dzieje, czytaj: nie mam czasu! :P Page 4 of 8 8 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/the-company-youtube-t1186.html
2013-08-19T14:57:19+01:00

Re: The Company na YouTube

Co ty myślisz że poza forum i kręceniem recek nie mam nic do roboty? ;> Ostatnio bardzo dynamiczne życie prowadzę i dużo się w nim dzieje, czytaj: nie mam czasu! :P

2013-08-19T17:06:51+01:00

Czyli ok. Dostajesz dwie nagrody:
1. Ostrzeżenie ( A ciesz się że nie ban, Antyk ostro walczył o to by był tylko warn.)
2. Exp w dół o 50 pkt.

Wszystko za Twoje bałwochwalstwo.

2013-08-20T00:11:00+01:00

roki76 wrote:( A ciesz się że nie ban, Antyk ostro walczył o to by był tylko warn.)

:buzia:

2013-08-20T06:07:12+01:00

Wszystko za Twoje bałwochwalstwo.
złotego cielca tutaj nie czciłem więc nie wiem o co ci chodzi ;> jakiś ostatnio spięty jesteś wrzuć na luz bo ci się kilof przegrzeje :P

2013-08-20T06:27:57+01:00

Mogę przygrzać Ci bardziej jeśli tylko chcesz. I sam wrzuć na luz zamiast się tak przechwalać. Pamiętaj że jesteś tutaj jako PERSONA NON GRATA i w każdej chwili jeśli nie ja to kto inny zrobi tu z Tobą porządek. Także sam hamulcuj z wypowiedziami bo mogą się spełnić.

2013-08-20T12:07:15+01:00

Wystarczy już. Sprawa wygląda tak:
Ty się Scorpeus przechwalałeś, że możesz zrobić lepszą recenzję od Pana Rekkimaru, co nie spodobało się Rokiemu, bo szanuje Pana Rekkimaru za trud jaki włożył w recki.
Stąd Roki rzucił Ci wyzwanie, z którego się nie wywiązałeś, zarobiłeś warna i punkty ujemne.
Sprawę więc uznajemy za zamkniętą, a Ty Scorpeus nie ryzykuj na przyszłość z zakładami z rokim, jak czujesz, że się nie wywiążesz.
Z kolei ty Roki - w mojej opinii postem #65 zbytnio się zapędziłeś - jest to stwierdzenie retoryczne.

2013-08-20T13:41:02+01:00

Ja tam nie widziałem żadnego zakładu ;> i nie zobowiązywałem się że się wyrobię w terminie ;> więc nie kumam o co te halo? Chyba tylko szukanie pretekstu żeby mnie znów stąd wywalić.
A i tak jeszcze do wiadomości Rokiego: "Bałwochwalstwo, idolatria (gr. eidolon - obraz lub posąg, latreia - kult) – grzech w religiach abrahamowych polegający na oddawaniu czci fałszywym bóstwom (bożkom). W szerszym sensie: przywiązywanie nadmiernej wagi do spraw doczesnych kosztem Boga." a nie tak jak tutaj zapewne myślałeś przechwalanie się ;>

2013-08-20T13:45:08+01:00

Oj sorpik sorpik, ty się już tutaj nie tłumacz i nie cytuj wiki, ty już dobrze wiesz o co chodzi. Zakładu nie było ale miała być recka. poczytaj dobrze ten temat. Warn dla ciebie jak najbardziej zasłużony.

2013-08-20T13:54:15+01:00

Myślałem, że sobie jaja robicie, ale patrzę i faktycznie zarobił po minusie. Janusz i Rekkimaru strzelają focha i wychodzą, Scorpeus dostaje po łapach sam nie wiem za co... Ktoś tu chyba powinien zjeść Snickersa ;]

2013-08-20T14:40:31+01:00

:haha: exe jest super :haha:

2013-08-20T14:44:06+01:00

@adiq22 -

1#
Sprawa jest bardziej złożona, po prostu za Scorpeusem nadal ciągnie się niechęć, bo niektórzy tutaj pamiętają wyczyny co się działo jak kompletna ekipa tańcowała tango ze Sorpem. Niestety, wtedy Scorpeus dawał się prowokować i pozostała od tamtego czasu niechęć, bo ch*je i ku*** i obrażanie opozycji leciały na lewo i prawo.
W tej chwili nie mam nic do zarzucenia Scorpeusowi, ponieważ gdy nam się coś nie podoba, to jest moderowany, a bardzo rzadko to robimy, co mnie niezmiernie cieszy.

2#
Warn był zasłużony, bo bardzo chcieliśmy jego recenzję. WSZYSCY. Za rozczarowanie WARN i punkty ujemne. :grozi1:

3#
Co do Rekkimaru - ręce sobie podaliśmy, ale on będzie rzadko i tak na TC zaglądał, bo ma teraz własne forum - ja go rozumiem, bo na jego forum też rzadko będę zaglądał z powodu braku czasu.
A druga sprawa, że on nie lubi przebywać w obecności Scorpeusa.

4#
Jeśli chodzi o Janusza - ja rękę do niego wyciągałem, chociaż nie musiałem.
Pisałem nawet do niego na innych forach i mam 100% pewność że przeczytał.
Ale sorry, jeżeli mu przeszkadza, że ja nie mam zamiaru tańczyć jak on mi zagra i mnie banuje z na komunikatorze, olewając swoje obowiązki moderatora, to o czym gadamy?

2013-08-20T19:17:21+01:00

adiq22 wrote:Ktoś tu chyba powinien zjeść Snickersa ;]

ktory tu gwiazdorzy do ciezkiej cholery ?? :D

ps
ja mam 2 warny i nie placze :D

2013-08-21T06:50:14+01:00

Pancio wrote:ja mam 2 warny i nie placze :D

A mi dasz ? Ja żadnego nie mam :D

2013-08-21T07:45:55+01:00

a ja mam 50 pkt rep-a :D dzięki :P szkoda, że nie ma Rekka i Shoonaya, raźniej było z nimi, raz wszedłem na ich forum, ale nie ciekawiło mnie jakoś, wolę jednak starą dobrą amigowską ekipę

2013-08-21T14:02:23+01:00

Gadałem z Panem Rekkimaru i ostatecznie nie widzi przeszkód, aby czasem zajrzeć na TC i coś skrobnąć, ale jest bardzo zajęty nad tworzeniem swojej gry, więc nie spodziewaj się cudów.

W przypadku Shoonaya - tak jak pisałem wyżej. Dupsko zadarł i widzę tylko bana na GG :-)

2013-08-21T19:03:10+01:00

Anthrox wrote:Gadałem z Panem Rekkimaru i ostatecznie nie widzi przeszkód, aby czasem zajrzeć na TC i coś skrobnąć, ale jest bardzo zajęty nad tworzeniem swojej gry, więc nie spodziewaj się cudów.

W przypadku Shoonaya - tak jak pisałem wyżej. Dupsko zadarł i widzę tylko bana na GG :-)

Czym go tak zdenerwowałeś że, aż tak mocno się obraził, bo trochę nie rozumiem ?

2013-08-21T20:59:15+01:00

Czyżbyś nie czytał:
post36612.html ?

Tak patrząc z boku: Anthrox wziął się za gardło z Rekkimaru po akcji w WA, Pan Rekkimaru wziął sobie do serca słowa i czyny Anthrox'a, który podjął przy tej akcji, a do tego przyszedł Janusz i akcja G.I. Joe się zaczęła :-)

W tej chwili sprawa wygląda tak, że z Rekkimaru daliśmy sobie po buzi, a Janusz dalej sobie robi fochy i będzie robił dopóki będzie na TC Sorp ;)

2013-08-22T06:34:41+01:00

Anthrox wrote: a Janusz dalej sobie robi fochy i będzie robił dopóki będzie na TC Sorp ;)

Obawiam się że nawet to nie pomoże już w tej chwili. ;>

2013-08-22T12:19:58+01:00

Wymieniłem jeden z powodów, wyciągnąłem rękę, chociaż to on sam się wp***dolił - również jego decyzją było też zbanowanie mnie na GG.
Wiesz, to trochę jak z chrześcijanami i "mahometami" - gdy jedna strona znosi drugą przez długi czas jest w porządku. Ale gdy okazuje się, że druga strona woli żywić urazę (i nie tylko to) - to chyba coś tu jest nie tak.
Także jak gdzieś Januszowi jest lepiej niż na TC, niech sobie tam siedzi.

2013-08-22T12:24:17+01:00

ja starałem się konflikt między Antkiem a Januszem jakoś złagodzić - lecz próżny to trud

Return to Pogaduszki wszelakie