Polski

TRAGEDIA !!! recordedamigagames.org nie żyje

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
bebokus Niby nic...ale widząc longplay mam na myśli rozgrywkę bez cheatów. Nie żeby mi to aż tak przeszkadzało, po prostu myślałem że ten cały cubex55 jest naprawdę wymiataczem gdy bierze na klatę takie tytuły jak Shadow of the shit 1 & 2 czy Addams Family. A tu się okazuje, że jedzie na dopalaczach! Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/tragedia-recordedamigagames-org-nie-zyje-t2548.html
2013-07-18T23:12:10+01:00

Re: TRAGEDIA !!! recordedamigagames.org nie żyje

Niby nic...ale widząc longplay mam na myśli rozgrywkę bez cheatów. Nie żeby mi to aż tak przeszkadzało, po prostu myślałem że ten cały cubex55 jest naprawdę wymiataczem gdy bierze na klatę takie tytuły jak Shadow of the shit 1 & 2 czy Addams Family. A tu się okazuje, że jedzie na dopalaczach!

2013-07-20T22:48:28+01:00

Re: TRAGEDIA !!! recordedamigagames.org nie żyje

scorpeus wrote:z drugiej strony to dla mnie robienie takich rzeczy jest bezsensowne bo lepiej samemu zagrać, a jak ktoś się na czymś zatnie to od czego są solucje?

potraktujmy to jako taka "solucje XXI wieku" ;) ja wiem ze nie ma to co kartka i dlugopis, albo czytanie w pocie czola kultowych czasopism, nie mniej jednak mnie odpowiada taki typ "solucji", oczywiscie tak jak wspomniales, korzystam tylko jak sie naprawde zatne (szkoda marnowac gameplaya ;) )

bebokus wrote:Niby nic...ale widząc longplay mam na myśli rozgrywkę bez cheatów. Nie żeby mi to aż tak przeszkadzało, po prostu myślałem że ten cały cubex55 jest naprawdę wymiataczem gdy bierze na klatę takie tytuły jak Shadow of the shit 1 & 2 czy Addams Family. A tu się okazuje, że jedzie na dopalaczach!

na wiekszosci filmikow ewidentnie widac jak np przebiega przez potwory ;) no ale lepszy rydz niz nic, z samej ciekawosci mozna zobaczyc jak sie koncza niektore hardcorowe tytuly

Return to Pogaduszki wszelakie