Polski

Uwaga na tego fagasa !!!!

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Elmek13 Słuchajcie drodzy koledzy i koleżanki.

Zadałem pytanie Sprzedającemu. http://allegro.pl/joystick-dzojstik-do- ... 09545.html

tej aukcji,, Pomyślałem... skoro jestem z Łodzi to będzie odbiór osobisty. Daleko nie mam. Auto jest , waha też jak, by to się ulotnię z pracy ale Quickshot będzie mój. (wiem Biegacz się starał, polował na tego joya..ale kupił innego.No nie :D)

No to piszę, że jestem ciekawy. Co i jak itp. Że odbiorę osobiście. A kondon pisze...

"nie ma możliwości odbioru osobistego. tylko wysyłka. reszta w opisie na aukcji.
tel. 666-15-10-10" :mur: :mur: :mur:

No qwa ...aż mi się brat wkurwił.... To ja pacan z Łodzi i nie mogę odebrać osobiście... (no to że piłem z bratem przez Skype) nie ma znaczenia...

Wkurwiłem się... Napisałem pajacowi. poniżej treść maila:
"Te geniusz skoro jesteś z Łodzi to chyba jest opcja odbioru
osobistego. Przecież za przesyłkę nie będę ci płacić. I tak masz
kasę z joysticka. Bo go biorę nie sprawdzonego jak będzie popsuty to
mogę go sobie postawić na półce, albo zupę nim mieszać. Bądź
człowiek. :)"

No chyba brudas nie myśli ze mnie naciągnie na joystick nie sprawdzony za 50 zł..Biegu zamówił ostatnio joya za 19 zł. To skoro ja chcę inny (wymarzony przez Biegacza) to mam przepłacać. No qwa wolne żarty, ;-(

PS. Dzidzia kupiła przelotkę na PC do Joya za 25 nie 50 :-D
http://allegro.pl/atari-c64-amiga-joyst ... 46894.html

No i co czy nie uważacie, że fagas korzysta z popytu, za coś co nie działa. Mowa o joyu. Ja się odważam kupić coś nie sprawdzonego... (żeby inni zazdrościli, nie Biegacz...do ciebie nie mam żalu) a ten mi tu wylatuje z przesyłką... ? Czy ja wyglądam na frajera?

Proszę o wasze wypowiedzi... na ten temat. !!
Page 1 of 4 4 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/uwaga-tego-fagasa-t842.html
2011-01-12T22:25:59+01:00
Słuchajcie drodzy koledzy i koleżanki.

Zadałem pytanie Sprzedającemu. http://allegro.pl/joystick-dzojstik-do- ... 09545.html

tej aukcji,, Pomyślałem... skoro jestem z Łodzi to będzie odbiór osobisty. Daleko nie mam. Auto jest , waha też jak, by to się ulotnię z pracy ale Quickshot będzie mój. (wiem Biegacz się starał, polował na tego joya..ale kupił innego.No nie :D)

No to piszę, że jestem ciekawy. Co i jak itp. Że odbiorę osobiście. A kondon pisze...

"nie ma możliwości odbioru osobistego. tylko wysyłka. reszta w opisie na aukcji.
tel. 666-15-10-10" :mur: :mur: :mur:

No qwa ...aż mi się brat wkurwił.... To ja pacan z Łodzi i nie mogę odebrać osobiście... (no to że piłem z bratem przez Skype) nie ma znaczenia...

Wkurwiłem się... Napisałem pajacowi. poniżej treść maila:
"Te geniusz skoro jesteś z Łodzi to chyba jest opcja odbioru
osobistego. Przecież za przesyłkę nie będę ci płacić. I tak masz
kasę z joysticka. Bo go biorę nie sprawdzonego jak będzie popsuty to
mogę go sobie postawić na półce, albo zupę nim mieszać. Bądź
człowiek. :)"

No chyba brudas nie myśli ze mnie naciągnie na joystick nie sprawdzony za 50 zł..Biegu zamówił ostatnio joya za 19 zł. To skoro ja chcę inny (wymarzony przez Biegacza) to mam przepłacać. No qwa wolne żarty, ;-(

PS. Dzidzia kupiła przelotkę na PC do Joya za 25 nie 50 :-D
http://allegro.pl/atari-c64-amiga-joyst ... 46894.html

No i co czy nie uważacie, że fagas korzysta z popytu, za coś co nie działa. Mowa o joyu. Ja się odważam kupić coś nie sprawdzonego... (żeby inni zazdrościli, nie Biegacz...do ciebie nie mam żalu) a ten mi tu wylatuje z przesyłką... ? Czy ja wyglądam na frajera?

Proszę o wasze wypowiedzi... na ten temat. !!

2011-01-12T23:05:34+01:00

Re: Uwaga na tego fagasa !!!!

Koleś Cię robi ewidentnie w ch*ja. Ewentualnie Ci pudełko styropianu wyśle :-E Bo skoro niby ma Joya, to czemu nie możesz go osobiście odebrać? Ja za takie kombinowanie gościowi bym od razu podziękował. Nie daj się naciąć ;]
P.S. Czy ja nie miałem jakiegoś quickshota w mieszkaniu po starej amidze? :myśli:

2011-01-12T23:15:11+01:00

Z ciekawości bym zapytał drugą stronę JAKI to jest powód, który w jakikolwiek stopniu usprawiedliwiałby odmowę osobistego odbioru...
Może rzeczywiście miał jakiś powód?
Chociaż druga strona medalu jest taka, że może boi się, że na miejscu Elmka zobaczy, że joy jest jak wyjęty z (pozwolę sobie zostawić niedomówienie :-E ) i go wysmieje ]:->

2011-01-12T23:26:00+01:00

No Elmek wyjebałeś za dobrą cene tą przeplotkę :D aaa i ciesz się bo ten Joystkick co Ci zgarnąłem mnie lekko wkurwił bo sądziłem że jest na styki, a ten ch*j na gumki i w dodatku autofire dosyć dziwnie działa... No rzeczywiście też by mnie pajac wkurwił lekko mówiąc tym brakiem odbioru osobistego i jeszcze jego numer telefonu zaczyna się jak do piekła... Hmm no wiesz może on jest po drugiej stronie barykady (Wiesz ŁKS - Widzew) i się boi że dostanie oklepane, a Joya odda za darmo :D A Ty po której jesteś stronie ? ;] no a tak BTW to coś za tanie ma te quickshoty. ku*** ja to już pi***olę, chyba nigdy nie kupie tak sprawnego joya jakbym chciał. Z eFunzin jeden ziomek mi pisał, że mogę się z nimi dogadać na jakiś dobry sprawdzony joy hmm pomyślimy.

2011-01-12T23:41:44+01:00

Ta, Efunzine skosi wtedy ze 100 zł ...

2011-01-13T09:12:26+01:00

Rekin jak masz joya... To za ile oddasz. :mysli: Oczywiście sprawnego. :haha:

Co do podziału (Widzew-ŁKS) Jestem za manchester United...więc sorki.

2011-01-13T10:59:49+01:00

Elmek13 wrote:Co do podziału (Widzew-ŁKS) Jestem za manchester United...więc sorki.

Spoko Elmek, tak pytam bo wiesz jestem z Tychów i u nas chłopaki za ŁKSem. Ja już w ogóle na mecze nie chodzę bo mnie znudziły ale zapytałem z ciekawości.

2011-01-13T11:35:03+01:00

Mam na sprzedaż joystick sv-135 na platynowych stykach, joy niedozarżniecia.

2011-01-13T12:55:43+01:00

1382291243.jpg

Kupiłbym najchętniej najmłodszą i nietykaną dziewicę -> Joy II Quick Turbo - do dzisiaj mam całkiem sprawny, ale ile razy można naprawiać :hee:

1296975751.jpg

2011-01-13T13:01:13+01:00

Antek... jak wiesz jak naprawić...to moja odpowiedź... Dużo. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

A co do kondona od joya, chyba zamknął się w sobie bo nie odpisał nic. Mam go w dupie. Niech gdzie indziej szuka leszczy.

Aha co do przelotki... nawet sam sprzedawca gratulował mi "fajnej" ceny. ]:-> Głupi to ma czasem szczęście. :amen:

2011-01-13T13:59:30+01:00

No to będzie negatyw ]:->

2011-01-13T14:21:22+01:00

Elmek13 wrote:Rekin jak masz joya... To za ile oddasz. :mysli: Oczywiście sprawnego. :haha:

W starym mieszkaniu z moją Amigą pod łóżkiem były dwa sprawne Joye. Jeden quick, taki jak u pana fagasa z allegro drugi też tylko że inny model. Dawno mnie w starym mieszkaniu nie było więc nie wiem co się z tego zachowało. Siostra mnie kiedyś straszyła że stara Amiga na śmietnik wylądowała. W co nie chcę jej wierzyć bo była zupełnie sprawna :/
Ale jak te dwa Joye się tam zachowały to jak tam wpadnę to wyślę ci je tylko za ew. koszty przesyłki bo i tak do niczego mi nie są potrzebne :P

2011-01-13T14:29:18+01:00

rekkimaru wrote:W starym mieszkaniu z moją Amigą pod łóżkiem były dwa sprawne Joye. Jeden quick, taki jak u pana fagasa z allegro drugi też tylko że inny model. Dawno mnie w starym mieszkaniu nie było więc nie wiem co się z tego zachowało. Siostra mnie kiedyś straszyła że stara Amiga na śmietnik wylądowała. W co nie chcę jej wierzyć bo była zupełnie sprawna :/
Ale jak te dwa Joye się tam zachowały to jak tam wpadnę to wyślę ci je tylko za ew. koszty przesyłki bo i tak do niczego mi nie są potrzebne :P

Jak mówisz że masz dwa ja też chętnie bym się chciał załapać :) Proszę ;]

2011-01-13T14:54:20+01:00

Nie ma problemu. Wszystko zależy od tego czy mi ich nie wywalili i czy dalej tam są. Jak się niedługo tam wybiorę to sprawdzę i przekażę wieść jeśli zostały wyrzucone. Jak nie to przekażę zdjęcia :P

2011-01-13T15:44:38+01:00

Biegu...tym razem mam do wyboru. I biorę quick. O ile będzie działać.

Rekin, żaden problem, jak będzie zlot...to nagroda cię nie minie... ( nie ma podtekstów erotycznych itp, info dla czepialskich) :-P

2011-01-13T15:56:52+01:00

@Rekki: psssssst... lepiej nie odmawiaj... :niepowiem:

2011-01-13T16:51:17+01:00

:lol2:

A tak dla jasności dodam że ten drugi joy to dokładnie ten model poniżej ;)

Image

2011-01-13T19:37:20+01:00

spoko może być, więc ok Elmek bierzesz pythona a ja drugiego. Jak coś się dowiesz pisz na PW podam adres i przeleje hajs na konto. To jest joy na styki? Ma autofire bo nie widzę.

2011-01-13T19:48:09+01:00

Ten drugi na styki ;) Autofire jest z tyłu na dole. Widać go na prawej stronie opakowania.

2011-01-13T21:03:11+01:00

Lepiej napisz czy działa. :haha: :haha: :haha:

Return to Pogaduszki wszelakie