Polski

Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołaja 2013

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Anthrox Witajcie!
Tradycyjnie jak co roku uruchomione zostały świąteczne lampki.
Możecie nabijać punkty, jednakże w tym roku nie przewidujemy nagród za zbite lampki.
Chociaż kto wie...

Na pewno oszuści nie mają na co liczyć.

Wracając do świąt:
Cieszę się, że kolejny roczek możemy spędzić razem, niestety tym razem w niepełnym zespole.
Jak wielu z Was wie nasze szeregi postanowił opuścić Janusz - część z Was się cieszy z tego powodu, niektórych to zasmuca.
Od siebie mogę powiedzieć tylko, że życie jest zbyt krótkie, aby toczyć waśnie, jednak nas uczy nas historia - niczego na siłę nie możemy wymagać. Jeśli Janusz woli z esialem expować tanki - kim ja jestem, żeby go do czegoś zmuszać. Jednak na pewno jak postanowi zasiąść do dodatkowego talerza, który będzie na niego czekał to na pewno to pół roku zostanie mu wypomniane :gatorlove:

PS
Mam nadzieję, że do wielu z Was zawitał bogaty Mikołaj, jeśli nie - to nie łamcie się - trzeba dziadowi dać odetchnąć.

PPS
Osoby, które czują się poirytowane lampkami na czas świąt mogą użyć schematu:
"TheCompany Old", na którym lampki są dezaktywowane.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/wszystkiego-najlepszego-z-okazji-mikolaja-2013-t3162.html
2013-12-07T00:37:05+01:00
Witajcie!
Tradycyjnie jak co roku uruchomione zostały świąteczne lampki.
Możecie nabijać punkty, jednakże w tym roku nie przewidujemy nagród za zbite lampki.
Chociaż kto wie...

Na pewno oszuści nie mają na co liczyć.

Wracając do świąt:
Cieszę się, że kolejny roczek możemy spędzić razem, niestety tym razem w niepełnym zespole.
Jak wielu z Was wie nasze szeregi postanowił opuścić Janusz - część z Was się cieszy z tego powodu, niektórych to zasmuca.
Od siebie mogę powiedzieć tylko, że życie jest zbyt krótkie, aby toczyć waśnie, jednak nas uczy nas historia - niczego na siłę nie możemy wymagać. Jeśli Janusz woli z esialem expować tanki - kim ja jestem, żeby go do czegoś zmuszać. Jednak na pewno jak postanowi zasiąść do dodatkowego talerza, który będzie na niego czekał to na pewno to pół roku zostanie mu wypomniane :gatorlove:

PS
Mam nadzieję, że do wielu z Was zawitał bogaty Mikołaj, jeśli nie - to nie łamcie się - trzeba dziadowi dać odetchnąć.

PPS
Osoby, które czują się poirytowane lampkami na czas świąt mogą użyć schematu:
"TheCompany Old", na którym lampki są dezaktywowane.

2013-12-07T00:41:52+01:00

Re: Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołaja 2013

Jacy oszuści, ja zbijam bombki nawet przez sen, a jak będę chciał wygrać exeka dla mnie. Człowiek nie umie używac WinUAE, gra jak lama z hdfów albo z pod ClassicWB. I co ja poczne, jak chcę raz na jakiś czas zagrać z exeka? ;) Zbije najwięcej bombek to może taka leniwa Pani, co ciągle jest zajęta ponoć. W końcu zaktualizuje TCW i będzie trzeba tak jak chciałem rozwiązać proste sudoku żeby móc uruchomić exek oraz podać login i hasło do konta bankowego ;) I później SMS'y czy inne kody do autoryzacji też nam podawac. Bo po co komu lamerski dwuklik do szybkiego uruchomienia i prawidłowa obsługa -g. Lepiej uprośćmy TCW żeby było jak najciężej uruchomić nasze exeki. Proszę, Antoś proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeęęę ;)

A tak poważnie to: hepi nikolas kebajus stupid vb lamer day ;)

2013-12-07T07:50:41+01:00

Re: Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołaja 2013

do mnie Nicolas nie przybył, ale epcyć to gwiazdka się zbliża ;D Najlepszego wszystkim!

Return to Pogaduszki wszelakie