Zlot DeKómpany
Przenocować, to akurat najmniejsze zmartwienie. Musi to być taki lokal (hotel, motel) który wytrzyma naszą działalność nocną. Rozumiecie chyba sami...
Re: Zlot DeKómpany
Zlot TC
super
byle nie lata świetlne od mojej zapomnianej przez Boga i ludzi dziury zwanej Włocławkiem
w której mieszkam .

List, we Włocławku mam ciotkę... zawszę mogę ją odwiedzić i ciebie zabrać na zlot. Co do wachy to się dogadamy. 

A może we Kaczogrodzie też mosz ciotkę? A jak nie to może chcesz mieć? 

Dobrze wiedzieć że ktoś będzie przejeżdżał przez moje miasto, ja byłem ostatnio na zlocie swojego Klanu Z!P4 , niżej podaję link do tekstu i kilku fotek
http://bez-cenzury.thecompany.pl/content/view/396/47/
http://bez-cenzury.thecompany.pl/content/view/396/47/
No i pięknie, coraz więcej chętnych. 

No dobra ale jaki termin?
Moja propozycja to połowa września. Konkretniej to obstawiłbym 17, lub 24. Oczywiście jest to do uzgodnienia 

Mogę załatwić hardcorowo-survivalową miejscówkę pod gołym niebem w stylu Beara Gryllsa z domieszką gry Minekraft.
Robimy ognisko pod wierzbą na mojej łące (czyt. pole namiotowe
) a każdy się zaopatrza w towar na własną rękę - do najbliższego sklepu/baru/fryzjera/ogrodniczego/banku/poczty (co kto chce) jakieś 800m.
Jest też "mały placyk" dla maniaków rajdowych pokroju Elmka na terenie byłej kopalni i cukru u nas dostatek to jakby Bebok chcioł wpaść.
W nocy sarnioki/koty/biołe niedźwiedzie/lisy/aligatory/psy/dziki świnie/ślimoki/żaby/komary/pasikoniki w natarciu będą starały się podbić nasz obóz więc każdy przynosi własny dżojstik do obrony.
Ale przynajmniej z ludzi nikt sie dopierdzieloł nie bydzie.
Oferta tylko dla odważnych.
Robimy ognisko pod wierzbą na mojej łące (czyt. pole namiotowe

Jest też "mały placyk" dla maniaków rajdowych pokroju Elmka na terenie byłej kopalni i cukru u nas dostatek to jakby Bebok chcioł wpaść.

W nocy sarnioki/koty/biołe niedźwiedzie/lisy/aligatory/psy/dziki świnie/ślimoki/żaby/komary/pasikoniki w natarciu będą starały się podbić nasz obóz więc każdy przynosi własny dżojstik do obrony.

Ale przynajmniej z ludzi nikt sie dopierdzieloł nie bydzie.
Oferta tylko dla odważnych.

Dobra, to załatw to, spakuj do tasze i bier ze sobóm. Zawsze jakoś rozrywka. 

Kaj móm brać? Przeca łónke móm łobok chałupy a jak zaczniesz przenosisz to przestanie działać i zacznie śmierdzieć
No chyba że gitare...
... ale trochu mje sie uż zużyła.
No chyba że gitare...
... ale trochu mje sie uż zużyła.
Elmek13 wrote:MOże jakieś propozycje dotyczące miejscówki, (jestem za Łodzią, mam znajomych w hotelu)...ale można pogadać o tym na forum.
Elmek13 wrote:Mnie chodzi i o to, żę każdy ma bliżej ( mnie nie liczcie) no i pokój w hotelu jest za 50-60 zeta.
Elmek13 wrote:Przenocować, to akurat najmniejsze zmartwienie. Musi to być taki lokal (hotel, motel) który wytrzyma naszą działalność nocną. Rozumiecie chyba sami...
Nazwa użytkownika:
Elmek13
Miejscowość:
Łódź
Zawód:
Bezdomny spawacz wyczynowiec.
Zainteresowania:
Szydełkowanie, paradowanie nago po hotelu.
Teraz wiadomo co on tak tego hotelu sie uczepił, pewnie myśli że mu się "poszczęści" jak go zobaczycie nago

O wy ... wydało się...Nie takie rzeczy się robiło.
A ja...spoko zabiorę Zelmera... i dopiero zobaczycie... co się będzie działo. Bieganie nago po hotelu, buszu, dziczy, ulicy to pikuś, W sumie Pan Pikuś.
I nie straszne, nam będą, tańce hulanki, swawole, koty, ropuchy, itp.

![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)

Jeśli chodzi o golenie to ja odpadam ostatnio byłem u fryzjera 
Poza tym Łódź brzmi obiecująco
Chociaż z drugiej strony więcej mnie ostatnio tam nie ma niż jestem 
W ogóle ostatnio to tylko pracuje i nic poza tym. Jak na złość ostatnio mi się spalił zasilacz w notebooku więc miałem posuchę komputerowo-internetową dlatego ciężko było mi zajrzeć na forum. Ale teraz znowu jestem online jeśli jakiś hotel ma net to od razu szabruję
Mnie wrzesień pasuje jak najbardziej. Początek sierpnia urlopuje nareszcie więc nie będę w ogóle osiągalny kasztanki moje ulubione
Poza tym Łódź brzmi obiecująco
W ogóle ostatnio to tylko pracuje i nic poza tym. Jak na złość ostatnio mi się spalił zasilacz w notebooku więc miałem posuchę komputerowo-internetową dlatego ciężko było mi zajrzeć na forum. Ale teraz znowu jestem online jeśli jakiś hotel ma net to od razu szabruję
Mnie wrzesień pasuje jak najbardziej. Początek sierpnia urlopuje nareszcie więc nie będę w ogóle osiągalny kasztanki moje ulubione
Sprawa jest prosta. Róbcie konferencję na gg póki czas, bo później już nie będę miał możliwości żeby w porę się ustawić.
W sumie ciekawy pomysł też bym sie może zjawił 
No to ustalamy termin. Panowie ankieterzy do działa. 

Wstępnie już podałem miejsce i termin, teraz czekam na Waszą decyzję, no i na więcej chętnych ![;] ;]](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/krzywy.gif)
![;] ;]](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Roki strzel ankietę. Wybór będzie prosty. Aha no i też w jez. ENG daj żeby może inni się pojawili.

roki76 wrote:Wstępnie już podałem miejsce i termin, teraz czekam na Waszą decyzję, no i na więcej chętnych
Jak rozmawialiśmy mówiliśmy, żeby spotkać się w małym gronie?