II Zlot Firmy ZLOT ODWOŁANY
hotel na romana posiada 2 piętra, podejrzewam że pokój dla niepełnosprawnych jest na parterze, no ale na 100% nie wiem
Re: II Zlot Firmy w siedzibie Łodzi
no zaczekam co Elmek13 napisze i wtedy się zastanowię
Pokój, dla niepełnosprawnych, pokój na parterze, 2 osobowy, ubikacja nie przystosowana,(trwają prace) ale damy rade.
Poradziliśmy sobie ostatnio to w hotelu tym bardziej. 
To nie ma już apartamentów?
ten burżuj elemelek pewnie już zajął 

jak to nie ma... wszystko wolne... zelmer cicho bo nam lodówkę wyniosą z pokoju... 

ale ogniska nie zrobimy teraz :(
Możemy zrobić... ale mają kamery... weż siekierę porąbiemy łózko ... ognisko gotowe...

To ja bym zabookował apartament. Na 100%
bebokus wrote:To ja bym zabookował apartament. Na 100%
Popieram, Zelmer sprawdzałeś już amisię?
![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)
Elmek jakie kamery? W pokojach? To będzie takie TC-Big Brother?
Będzie osobny temat o pokojach, spokojnie.
Ale to bliżej zlotu.

Siemka dawno mnie tu nie było:D
Powiem wam tylko że znam rejony hotelu na Romana jak własną kieszeń gdyż wychowywałem się tam dobrych 20 lat, dodatkowo zaznaczę że lokalizacja jest mroczna:P i niektórzy mogą się wystraszyć, aż mi się wierzyć nie chce że ktoś znalazł go, myślałem że to hotel duchów a tu proszę
pzdr
Powiem wam tylko że znam rejony hotelu na Romana jak własną kieszeń gdyż wychowywałem się tam dobrych 20 lat, dodatkowo zaznaczę że lokalizacja jest mroczna:P i niektórzy mogą się wystraszyć, aż mi się wierzyć nie chce że ktoś znalazł go, myślałem że to hotel duchów a tu proszę

pzdr
No ok wszystko spoko nocleg w hotelu. A co z resztą. Co będziemy tam robić? Apartament chyba najlepsza opcja. No jak są telewizory to w największym apartamencie można podłączyć sprzęt. Ale chyba nie będziemy tylko siedzieć i grać? Ktoś wymyślił jakieś atrakcję? Może jakiś paintball w okolicy? To co na terenie hotelu nie ma miejsca na ognisko? Mam na myśli oczywiście jakiś ich specjalny ogródek z ławkami czy coś. Na razie zdecydowany nie jestem, ale gdybym się zdecydował to bym jechał samochodem ze Śląska, konkretnie z Tychów. Jak poznam więcej szczegółów i się zdecyduję, będę mógł kogoś zabrać ze sobą. Zrzutka na ropę i spoko.
Elmek13 wrote:Pokój, dla niepełnosprawnych, pokój na parterze, 2 osobowy, ubikacja nie przystosowana,(trwają prace) ale damy rade.
z ubikacją sobie poradzę

a jak z poruszaniem się po ośrodku

Ja myślę że podobnie jak ostatnio z tym że dołożylibyśmy jakieś turnieje, może wypady w miasto? Ostatnio było na tyle dobrze że nie było nam takie coś potrzebne po za wyjazdem do sklepu. 

Słuchajcie co to atrakcji, będziemy kombinować na miejscu.
Tylko się pojawcie. Tauri nie bój się, pomożemy.

Dobra rzucam konkretny termin który pasuje:
16-18 Lipiec
16-18 Lipiec
Zawsze coś zawsze coś.... Z Wrocka do Łodzi daleko mam, auto przepiłem, Shoona, Rokiego nie będzie to mnie też zabraknie. ( w sumie mała strata dla reszty, bo kto by chciał ze mną internet kraść, a do tego jeszcze nie pije
)

esial wrote:( w sumie mała strata dla reszty, bo kto by chciał ze mną internet kraść...
JA
esial wrote:..., a do tego jeszcze nie pije)
Również nie piję i nie palę - chcę umrzeć zdrowo