Re: II Zlot Firmy w siedzibie Łodzi
Ja w towarzystwie tych bóców straciłem z 25 lat życia więc mi już wszystko jedno...Anthrox wrote:Również nie piję i nie palę - chcę umrzeć zdrowo

Ja w towarzystwie tych bóców straciłem z 25 lat życia więc mi już wszystko jedno...Anthrox wrote:Również nie piję i nie palę - chcę umrzeć zdrowo
biegu wrote:No ok wszystko spoko nocleg w hotelu. A co z resztą. Co będziemy tam robić? Apartament chyba najlepsza opcja. No jak są telewizory to w największym apartamencie można podłączyć sprzęt. Ale chyba nie będziemy tylko siedzieć i grać? Ktoś wymyślił jakieś atrakcję? Może jakiś paintball w okolicy? To co na terenie hotelu nie ma miejsca na ognisko? Mam na myśli oczywiście jakiś ich specjalny ogródek z ławkami czy coś. Na razie zdecydowany nie jestem, ale gdybym się zdecydował to bym jechał samochodem ze Śląska, konkretnie z Tychów. Jak poznam więcej szczegółów i się zdecyduję, będę mógł kogoś zabrać ze sobą. Zrzutka na ropę i spoko.
bebokus wrote:Ja się piszę,a co atrakcji, granie i chlanie jak mniemam. Przywiozę jakiś fajny trunek
MoDa wrote:czemu tak daleko ?
Anthrox wrote:Trzeba było wpaść na I zlot na Śląsk.
MoDa wrote:poczekam na kolejny na Śląsku
Elmek13 wrote:Teraz jest w Łodzi za odwet za ten pierwszy marny zlot.
biegu wrote:MoDa wrote:poczekam na kolejny na Śląsku
W razie czego jeżeli ja się zdecyduję to będę jechał z Tychów, autem więc zrzuta na paliwo i mogę na Mysłowice podjechać po Ciebie.
esial wrote:wiec siedzę z żoną.
esial wrote:sierpniu moje urodziny będą wiec siedzę z żoną.