Polski

Zlot TheCompany nr 2 (3) czyli Mission (Im)possible?

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
olesio Zrobimy turniej w Dyne kto ma ile pucharków (gramy do 5ciu zwycięstw) i każdy musi tyle pięćdzieśiatek wódki po kolei wypić. A tak poważnie to będzie wesoło. Także Antki i inne Nasze Janki Muzykanty. Don't hehistate cośtam - go to Uć ;) Page 2 of 6 6 https://forum.thecompany.pl:443/pogaduszki/zlot-thecompany-czyli-mission-possible-t2671.html
2013-07-05T22:31:55+01:00

Re: Zlot TheCompany nr 2 (3) czyli Mission (Im)possible?

Zrobimy turniej w Dyne kto ma ile pucharków (gramy do 5ciu zwycięstw) i każdy musi tyle pięćdzieśiatek wódki po kolei wypić. A tak poważnie to będzie wesoło. Także Antki i inne Nasze Janki Muzykanty. Don't hehistate cośtam - go to Uć ;)

2013-07-11T16:55:38+01:00

Fotki dla niedowiarków.

Image
Image
Image
Image

Przygotowania do zlotu zakończone ! Wczoraj dzidzia nabyła kabel HDMi podłączyła pod grafikę i TV i wszystko śmiga, nowy Kombat na 40 calach robi wrażenie :D,

przejściówka na 2 pady psx zakupiona i sprawdzona, działa bez problemu emulator xklocka na mortala działa wyśmienicie tylko trzeba się przyzwyczaić do klawiszy i jego oznakowania. Ale sadze ze to akurat najmniejszy problem.

Ze strat: rozbita obudowa od nowego kompa... zemskła się sucz jak walczyłem z kablem hdmi... pod grafikę, ale coś się wymyśli.

Ewentualnie jak będzie mi się chciało ( tak jak mi się chce ) uporządkuję kable i poskładam wszystko do kupy, żeby nie było zonka jak wczoraj z tą obudową.

2013-07-11T16:58:26+01:00

A na co tobie tyle sprzęta? :P W sensie 2 piece :P

2013-07-11T17:02:24+01:00

W Battlefield 2 po Lanie gramy z kumplem. A co? Zazdrościsz? :-P ( polanie co 20-30 minut )

2013-07-11T17:06:48+01:00

Hell Yeah! Będzie wypaśnie, marudy precz. :haha:

2013-07-11T21:31:10+01:00

Tak jest, marudy precz. A jedną z dodatkowcy atrakcji, będzie oczywiśćie turniej Dyna Figher na nowych zasadach. Każdy po skończonej rundzie, pije hurortowo - duszkiem tyle kielonków wódeczki ile zdobył pucharów. Także na pewno damy Ci Hardy wygrać ;) I nie ma oszukiwania, bo Dowódca Elmek nie pozwoli na to.

2013-07-11T21:40:57+01:00

Ja to już się cieszę. Na samą myśl.... gorzej jak ja wygram, albo Ty. :haha: :haha: :haha: Ja sobie poradzę... gorzej z wami... spita razem... :lol2: :lol2: Poza tym.. nie odwracaj się dupą do niego... :haha: :haha: :haha: ;-( ;-( ;-( ze śmiechu.

2013-07-12T06:27:25+01:00

Nie no tak mnie tylko intrygowało przeznaczenie drugiego blaszaka :P Też ino mam 2 pod biurkiem tylko, że ten drugi z 10 razy słabszy do oldschoola :P Z tym Dyna Fighterem deko przegięcie :D Chyba impreza się szybko zakończy dla zwycięzcy ^^

2013-07-12T07:57:05+01:00

Scorpi... nie takie, rzeczy się działy rok temu. Patrz poprzedni temat zlotu. Zobacz co się działo. Oczywiście opisane przez Dowódcę.

2013-08-12T20:01:38+01:00

Aha.. zgodnie z umową, ci co nie będą na zlocie ( licząc starych wyjadaczy TC ) otrzymają od Olesia bany na forum na tydzień. Jak się nie podoba, to trudno nie ja ustaliłem zasady polanie... ja bym wam dał wszystkim... ale powiecie, że dowódca kawał hu** i mi się łeb po pijaku buja.

2013-08-18T17:15:36+01:00

Informacja

Thank you for you patience. Site and our forum will be available later. / Z powodu trwającego właśnie zlotu forum jest zamknięte.

przez dwa dni nie dało się wejść, czasem i forum od nas musi odpocząć, a ja dzisiaj już koniec wakacji i do pracy na noc... ;-( trza pracować, aby byczyć się mógł ktoś ;)

2013-08-19T18:28:46+01:00

przez chwilę poczułem się jak dziecko, któremu zabrano lizaka ;-(
no cóż, taki jest internet. jednego dnia strona jest, a drugiego hole in the ass

2013-08-19T18:37:23+01:00

Był zlot i forum było zamknięte. Może będzie większa frekwencja w przyszłości.

2013-08-20T00:07:25+01:00

Zrobiłem to na prośbę Elmki, ale jak będzie kaprysić, to drugi raz wała! :wstyd:

2013-08-20T22:15:18+01:00

Stwierdziłem. że zdjęć nie wrzucę, bo i tak nie ma czego oglądać. Bandę ludzi grających na 4 padach w dyna, żadna specjalność. Jak kobity grają w mortala, też żadna frajda. Jak wpieprzamy i bawimy się na grilu, to straszna żenada. Więc wrzucę wam tylko śmieszne teksty uzbierane w czasie całego spotkania. Więcej nie chce mi się robić.

Wiekszośc tekstów powstała przypadkiem, lub w czasie gry w niektóre gry, ale większość haseł jest z czasu gry w Dyna Blaster. To nie było zamierzone i nie zamierzamy nikogo obrażać.

Hasło zlotu: Hadry do Olesia: Zejdź mi z kabla tylko nie pluj.

- Bartek do elemelka: To rodziel po lodzie i gramy w dynę (kostki lodu do szklanek)
- Długo jeszcze ?( Olesio do Hardego ) - Dwa klocki i wychodze
- Ty mi nie dajesz ! (Elmek do Bartka) - Cicho bo sie wyda (bart)
- Ja bym sie rozebral...ale bedzie jebalo (Olesio)
- Ja tu lody na końcu rozdawalem (Hardy)
- Masz syndrom Hardego ! Srasz na całego ! (Olesio) (Dyna)
- Ty gdzie jestem ? (Hardy wygrał w dyna) Nie ma cie boś się osrał i cie nie ma ! (Olesio )
- Jakiś rumun mnie wali ! (graliśmy w mame SunsetRiders w 4 osoby) (Elmek)
- Hardy co tam robisz w kuchni ? (Olesio) Wali w agregat (Elmek)
- Jutro zamykam kibel (Elmek) ! (hardy i sraczka) Czy wolisz walic na parapet? ( Elmek)
- Pucha sama sie rusza ! Tam jest moja ręka (Hardy wyrał znowu w dynę)
- Chcesz podgrzaną kiełbasę? ( Olesio do Hardego) (Ja zrozumiałem) Żebrzesz pod Geanem?
- Hardy sie opuszcza (Elmek) To go podniesiemy (Bart)
- Posuwalem kostki lodu (Elmek)
- No to po lodzie i gramy (Hardy)
- Dyna ! (hardy ) - Sam sie dymaj ! (Elmek)
- Co sie stalo? (Elmek) (gramy w dyna) Sraczke miałem (Bart) Tak jak Hardy !( Gralismy z
czaszkami i lyknął kakę)
- Jak masz kake wal dookoła ! (elmek) A co robię ! (Bart) (dyna) ( Gralismy z
czaszkami )
- Skad masz kija ( Ola ) Z ręki ! (Ewa) grały w mortala (Milenna vs Jade)
- Na hu** mi ten lód ? (Hardy) Wrzuciłem mu kostkę lodu do szklanki.
- Kcesz w dupeczkę buteleczkę? (Olesio)
- Olesia dupa była brana z rana (Elmek)
- Jak przebijesz skórkę to trysnie z kiełbaski ( Olesio hasło z uczty na grillu)
- (Elmek do Olesia) Bierz kabla ! Nie tego niżej ! (Dyna)
- Gdzie elmek? Poszedł rzygać i konie ruchać (Bart)
- Nie łaś się na bombę, bo dostaniesz stoperanem w trąbę. (Olesio)
- Po hu* wstaję? Znowu się będę w kokon zwijał. (Hardy)
- Kładź się chamie pod scianę ! – Spierdalaj pawianie (Olesio do Hardego podczas układania się do snu)

2013-08-21T00:03:43+01:00

Wydaje się mi, że text o rumumie był Bartka. A do Hardego o tym żeby się nie rozbierał, bo będzie jebało powiedziałem ja, bo z Elmkiem siedzieliśmy na luzie bez koszulek kiedy nie było Pań, a upał doskwierał. I Elmek chciał do tego mamówić Hardyego. A ja stwierdziłem że nie powinien jednak tego robić, gdyż jak można się domyśleć z tekstów podczas Zlotu odwiedzał kibel jak najęty i nawet stoperan mu nie pomagał. Także mogło je***. I z innuch tekstów zabawnych to jeszcze rzuciłem do jakiejś kobiety, której ustąpiłem miejsca przy biedrze żeby sobie wtoczyła pusty wózek po zakupach i mi dziękowała. Nie ma za co, rozumiem że cięzko pchać wózek w taki upał z rana. A Hardy miał polewkę, bo pani ta odpowiedziała, że ładne mi rano. a dochodziła godzina 15ta. Dla mnie jednak było rano bo w nocy w sobote piliśmy do rana, a później to trzeba było odespać :-) Przez to picie straciłem poczucie czasu ;)

2013-08-21T10:01:09+01:00

To był jakieś kobiety? Jakoś nigdzie nie widziałem żeby się jakaś deklarowała :P Swoją drogą laski grające w MK bym chętnie zobaczył (jak sobie radzą oczywiście ^^).

2013-08-21T11:36:15+01:00

Trzeba było być na zlocie.

2013-08-21T12:58:44+01:00

Troszku szkoda że nie dałeś paru fotek, no ale cóż, to Twoja decyzja. ;)
Niektóre hasełka znam z tego co mi na GG pisałeś, a z reszty właśnie leję pod siebie, MOC ! :haha:
Pozdrowionka dla Pań za to że dotrzymały Wam towarzystwa na zlocie ;)

2013-08-21T13:21:10+01:00

Te teksty trzeba było na żywo usłyszeć, dopiero była polewa. :haha: Swoją drogą dopiero dzisiaj się porządnie wyspałem po zlocie. :tuptup1:

Return to Pogaduszki wszelakie