Polski

Zlot TheCompany nr 2 (3) czyli Mission (Im)possible?

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
roki76 Zawsze na żywca lepiej to brzmi, a jeszcze w dobrym towarzychu. Niemniej jednak muszę się zadowolić i tym co napisane. :lol2:
A ze spaniem to musieliśta nieźle w siebie wlać % skoro dopiero teraz doszedłeś do siebie :hee:
Page 3 of 6 6 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/zlot-thecompany-czyli-mission-possible-t2671.html
2013-08-21T13:25:10+01:00

Re: Zlot TheCompany nr 2 (3) czyli Mission (Im)possible?

Zawsze na żywca lepiej to brzmi, a jeszcze w dobrym towarzychu. Niemniej jednak muszę się zadowolić i tym co napisane. :lol2:
A ze spaniem to musieliśta nieźle w siebie wlać % skoro dopiero teraz doszedłeś do siebie :hee:

2013-08-21T19:25:35+01:00

Ja to śpię po robocie... dziś byłem sprawdzić, czy mogę przyjmować płyny... trzasłem kielicha... i na 3 godziny zwinąłem się w kulkę na wyrku. Więc dalej nie mogę.

2013-08-21T19:41:22+01:00

Ja przynajmniej do piątku robię sobie przerwę od jakiegokolwiek alku. ;)

2013-08-21T20:57:33+01:00

Biedna panda :mrgreen:

2013-08-22T06:33:19+01:00

No sorry Elmek ale usprawiedliwię się tym, że w czasie zlotu spędzałem ze swoją kobietą urlop :P a jak to uważasz za niewystarczające usprawiedliwienie to naślę na ciebie panów z Blizzarda co by cię w Pandarium usadzili jako zabawkę-wyruchawkę na orkowej orgii :P

2013-08-22T06:37:24+01:00

Elmek13 wrote:Ja to śpię po robocie... dziś byłem sprawdzić, czy mogę przyjmować płyny... trzasłem kielicha... i na 3 godziny zwinąłem się w kulkę na wyrku. Więc dalej nie mogę.

Shit. Nie zazdroszczę. Znam ten ból, choć na pewno nie po takiej dawce. :lol2:

2013-08-22T06:48:59+01:00

scorpeus wrote:No sorry Elmek ale usprawiedliwię się tym, że w czasie zlotu spędzałem ze swoją kobietą urlop :P

ja identycznie jak powyżej

2013-08-22T06:52:20+01:00

Kuźwa co wy z tymi sprzętami AGD się tak afiszujecie ? Myślicie że będziecie mieli lepiej niż my, żonaci ? :-E

2013-08-22T07:33:09+01:00

Następny zlot kto inny organizuje. Nie wiem gdzie, nie wiem jak. Może w końcu ktoś z forum zrobi Ogólnopolski?

PS. Śmiem wątpić, że do tego kiedyś dojdzie.

2013-08-22T11:00:11+01:00

Kuźwa co wy z tymi sprzętami AGD się tak afiszujecie ?
oświeć mnie co masz na myśli mówiąc sprzęt AGD? ;> Ja inwestuję w nowoczesne, uniwersalne rozwiązania :haha:
Można zorganizować ogólnopolski jeśli cała Polska usłyszy o TC :P a żeby to nastąpiło musimy się pojawiać jako jakaś zgrana ekipa na imprezach retro, w "firmowych" koszulkach, promując exeki ;o Był przecież pixelheaven, było otwarcie muzeum retro i co byliśmy tam jako The Company? NIE! Pytam się dlaczego? Ja to tutaj za bardzo nie mam ani stanowiska moda, ani testera jakiegoś poważnego, ani nic, co najwyżej głównego bossa zamieszania forumowego :D no ale qźwa chcecie zaistnieć w Polsce to coś róbcie w tym kierunku!

2013-08-22T12:24:46+01:00

scorpeus wrote:
Kuźwa co wy z tymi sprzętami AGD się tak afiszujecie ?
oświeć mnie co masz na myśli mówiąc sprzęt AGD? ;>

Upewniłem się, aby mieć 100% pewność - chodzi oczywiście o "małże" - czyli żonki.

Roki rzucił jeszcze kawał, który jest gdzieś na TC:
Czemu po ślubie kobietę wnosi się do domu na rękach?
- Sprzęt AGD sam do domu nie wejdzie.

2013-08-22T12:53:43+01:00

Scorp, to może skoro już się tak domagasz reklamy TC i ogółnopolskiego zlotu to może sam coś zaczniesz reklamować i sam zorganizujesz taki zlot ? :-P
Na śląsku był już jeden zlot, drugi i trzeci w Łodzi, może pora na Twój region ? :-P

2013-08-22T12:56:40+01:00

Czemu nie, ale bez zakładów :mrgreen:

2013-08-22T13:02:54+01:00

Oczywiście że bez zakładów i gróźb i próśb. Niech sam próbuje coś organizować, wiem jak Elmek się burzył jak organizował zloty u siebie. :D

2013-08-22T14:50:58+01:00

A co ja sam jeden mam zrobić? Nie mam tutaj żadnego wsparcia ze środowiska amigowego :( jakby już przestało ono istnieć ;-( ciężko w moim mieście zorganizować ubijanie muchy w kiblu a co dopiero o ogólnopolskim zlocie mówić :/ Można spróbować zagadać z paroma menedżerami lub NZSem i spróbować coś ogarnąć, ale prędzej z Polski by się zjechali do Wawy, czy innego miejsca bardziej centralnego niż na podlasie.

2013-08-22T14:58:35+01:00

Roki: to chyba coś źle zrozumiałeś. Elmek się tylko wkurwaił, bo przed zeszłorocznym zlotem kombinował jak ogarnąc hotel, transport sprzętu i inne atrakcje. A tutaj wielcy Państwo nie dostali inwitki to zrobili focha że nie jadą. Poza tym nagle każdy pomimo wcześniejszych zapowiedzi nagle zmienił plany. To się Elmek wkurwił i zrobił zlot u siebie w ciasnym mieszkanku. A przybyłem tylko ja z Hardym. To co się mu dziwić. W przyszłym roku może być zlot poza Łodzią, byle by ktoś to ogarnał. Ja nie mam warunków. Najlepiej tylko niech będzie w lecie, jak jest cieplej. No i dla mnie duży plus jeśli mogę dojechać koleją bez przesiadek. Kiedyś się Anthrox odgrażał chyba, że do Poznania każdy mialby bliżej i wygodniej. To może być i tam. O ile ogarniecie miejsce. Dla mnie lepiej jechać pociągiem w jedną stronę dwie i pół godziny niż dłużej gdzieś dalej. Tylko przydało by się żeby w pobliżu była możliwośc zaopatrzenia się w alkohole :) No ale nie składam zbyt wielu życzeń, to tylko takie moje widzimisię, ale jeśli ktoś ogarnie temat to super. Bo tak to pewnie znowu przekonamy Elmka do pomysłu na zlot w Łodzi. Niestety nasza Społeczność poza malymi wyjątkami co z przkrością muszę stwierdzić nie jest zgrana i ciężko nam się zebrać na wspólny Zlot. I nieważne gdzie będzie on na terenie Polski. Nieważne też kiedy będzie i od kiedy będzie o nim informacja na forum. Po prostu nie chcecie się integrować, mając zawsze inne plany. Taka jest Panie i Panowie smutna prawda. I coż ja na to poradzę. Niestety nic. Może jednak ktoś w przyszłym roku z Was NieZlotowychBuców mnie pozytywnie zaskoczy i odbędzie się czwarty zlot, na którym będzie wiecej osób. A i będziemy się równie dobrze bawić. Nawet jeżeli będzie to poza Łodzią. Bierzmy przykład z Polskiej Społeczności SWOS'a w której się udzielam czy na przykładzie Elmka i spotkaniach Fiesta Klub Polska. Tam frekwencja dopisuje. Zabawa co mogę powiedzieć na tych trzech imprezach SWOS'a, na których byłem świetna. Elmek pewnie też nie może narzekać. Po prostu trzeba tylko chcieć. Przez cały rok można jak już wspominaliśmy zaklepać sobie wcześnej urlop, a do tego uzbierać fundusze na podróż i pobyt.

2013-08-22T16:46:42+01:00

olesio wrote:A tutaj wielcy Państwo nie dostali inwitki to zrobili focha że nie jadą.

To o mnie! :gatorlove:

2013-08-22T17:21:30+01:00

Tak, boś ponoć wymagał inwitki oprawionej w skóre i wysłanej posłańcem na białym koniu. A tutaj wystarczył odpowiednio wcześniej SMS / Telefon do Elmka będę na dworcu Łodź Kaliska o tej i o tej godzinie. I tyle w temacie. Obyś za rok nie dał ciała i się zrehabilitował za wsze czasy, zapewniając dopływ morza wódki. No bo jak to wygląda żeby głowny założyciel TheCompany niezrażony olewał co roku każdy zlot :/

2013-08-22T17:50:48+01:00

Jestem w tym dobry :ok1: :hee:

2013-08-22T17:57:25+01:00

Zlot odbędzie się na pewno, tylko pytanie czy w większym składzie tym razem. ;) Ja bym chętnie zorganizował zlot TC, ale póki co nie mam również na to warunków, ale jest mała szansa że za rok się to zmieni. :tak:

Return to Pogaduszki wszelakie