Polski

Zlot TheCompany nr 2 (3) czyli Mission (Im)possible?

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
roki76 Ależ Olesio, właśnie o tym pisałem ale nie ubierałem tego w ostre słowa, bo jak wiesz strasznie tego nie lubię. Sam nieraz pisywałem z Elmkiem o tym stąd wiem jak się wkurzał. ;)
A jeśli chodzi o czas to może lepiej coś będzie w czasie wiosna lub jesień ? Lato raczej nie sprzyja takim spotkaniom, a wiem coś o tym, bo jak się z kolegą staraliśmy organizować spotkanie klasowe to się pojawiły raptem cztery osoby.
Swoją drogą, chętnie bym zorganizował takie coś u mnie, lecz tu nie mam warunków: niby hotelik jest, ale nie ma sklepu nocnego i moje cztery ściany nie pomieszczą więcej niż dwie, trzy osoby jeśli chodzi o nocleg (no i niestety sąsiedztwo mam upierdliwe :haha: ). Także ja odpadam niestety. Choć całkowicie nie wykluczam tej możliwości. Tym bardziej że widzę że na Waszą trójkę można liczyć :D
Page 4 of 6 6 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/zlot-thecompany-czyli-mission-possible-t2671.html
2013-08-22T18:00:23+01:00

Re: Zlot TheCompany nr 2 (3) czyli Mission (Im)possible?

Ależ Olesio, właśnie o tym pisałem ale nie ubierałem tego w ostre słowa, bo jak wiesz strasznie tego nie lubię. Sam nieraz pisywałem z Elmkiem o tym stąd wiem jak się wkurzał. ;)
A jeśli chodzi o czas to może lepiej coś będzie w czasie wiosna lub jesień ? Lato raczej nie sprzyja takim spotkaniom, a wiem coś o tym, bo jak się z kolegą staraliśmy organizować spotkanie klasowe to się pojawiły raptem cztery osoby.
Swoją drogą, chętnie bym zorganizował takie coś u mnie, lecz tu nie mam warunków: niby hotelik jest, ale nie ma sklepu nocnego i moje cztery ściany nie pomieszczą więcej niż dwie, trzy osoby jeśli chodzi o nocleg (no i niestety sąsiedztwo mam upierdliwe :haha: ). Także ja odpadam niestety. Choć całkowicie nie wykluczam tej możliwości. Tym bardziej że widzę że na Waszą trójkę można liczyć :D

2013-08-22T18:25:17+01:00

Na nas można liczyć. Wcześniej musze tylko wiedzieć to zaklepie wolne. No i żeby pociąg dojeżdzał do Ciebie w rozsądnym czasie i bez kombinacjami z przesiadkami, bo tego nie lubię - pewnie jak każdy. A sąsiadka Elmka też nie lubi bluzgów i hałasów. Także na prośbę gospodarza mielismy nie bluzgać. Szczególnie jak przyjdą Panie. A jak przyszły to Elmek się i tak nie kontrolował i bluzgał najwięcej ;) A zapas wódki można zawsze roki zrobić wcześniej póki sklep czynny. Pomyślimy, bo nie ukrywam opcja przebywania u kogoś bez ponoszenia kosztów hotelowych mi odpowiada. Staram się nie być sknera, ale lepiej wydać większą kasę na alko, zapojki, zagryzanie itp, niż na hotel, gdzie i tak ktoś będzie miał za złe nam picie i hasłasy.

2013-08-22T18:35:41+01:00

Oczywiście że dam odpowiednio wcześniej znać. O ile wypali to o czym myślę, bo póki co nic nie obiecuję ;) A z alkoholem to wiesz jako to jest, na końcu zawsze go braknie :D Z dojazdem do mnie trza nieco pokombinować niestety, Do Katowic pewnie wiesz jak, potem przesiadka do Rybnika, stamtąd już autobusem prosto do mnie. A i wrazie co można spróbować dać znać sąsiadom o takiej imprezce, może kłopotów nie będzie. No i jeszcze jedna sprawa, oprócz PS2 i lapka nie mam żadnego sprzętu do grania. Ale jakiś Tekken i parę wersji Starego Street Fightera II się znajdzie ;)

2013-08-22T18:43:33+01:00

Tak czy owak ja muszę ustalić do Listopada wolne więc fajnie jakby było wiadomo chociaż cząstkowy termin do tego czasu. :D

2013-08-22T20:39:44+01:00

Uuu, z takim wyprzedzeniem, to może być ciężko. Ale można pomyśleć. Może wtedy będzie nas więcej niż 3.

2013-08-22T21:46:40+01:00

Widzę, znowu z Katowic będę odbierać ludzi autem. Ja tam mogę się pojawić, ale miejsca w aucie są tylko 5. Zabieram, żonę i psa. No i chłopaków z dworca. Poza tym roki czy jest sens? małą grupą? Znając życie i tak nie przyjedzie dużo. W sumie liczy się zabawa, a tej u mnie było całe 5 dni... Poza tym u mnie mówisz wcześniej na gg gdzie koczujesz... ja ustawiam Gps i heja. za 30 minut jestem. :haha:

No dobra wrzucę wam jakieś fotki, bo wiem, że was żal ściska.

2013-08-22T23:02:14+01:00

Proponuję podczepić kołówkę - ale Twoja maszyna chyba nie ma haka holowniczego :hee:

2013-08-23T06:46:18+01:00

Hehe, to muszę przekazać żonie że sama by nie była, ona nie za bardzo jest za giercowaniem :D
Niech no wstanę finansowo na nogi to poważniej nad tym pomyślę ;)
Pogadam jeszcze ze ślubną o tym i dam znać już coś konkretniej :)
Choć od razu muszę ostrzec że warunki mogą być nieco spartańskie bo malutkie mam nasze lokum. ;)

2013-08-23T07:23:54+01:00

Ja od razu mówię że na ślunsk się wybierać nie będę, bo kijowy dojazd i daleko, ale pewnie nikt z tego powodu płakać nie będzie, że mnie nie będzie :D Ja to myślałem bardziej nad taką imprezą typu: wynając większe pomieszczenie i ściągnąć ludzi jak najwięcej zewsząd, a nocleg to już każdy na własną rękę załatwia. No ale zlot samego the company to chyba jedynie domówką może się skończyć. A przy większym lokum i nocowaniu każdy na własny rachunek jestem dlatego, że w mym osobistym headquarters nie ma gdzie no i ze sprzętów do grania mam tylko 2 (w porywach 3) piece + Amiga, która nie wiem jak tam się miewa bo dawno nie była odpalana :P

2013-08-23T07:33:25+01:00

Scorpeus próbowałem już tak i co z tego wyszło. Miało być tyle ludzi, i później musiałem wszystko odwołać. Więc o wynajęciu nie ma mowy.

2013-08-23T09:03:48+01:00

Dwie wersje:
- wybieram się sam na zlot... nie ma takiej opcji, żona mnie zabije po powrocie do domu
- wybieram się z żoną, opcja tylko do 100 km :) Pszów blisko, ale i tak będę musiał ją namawiać jeśli będzie powyżej 3 kobiet na miejscu
Podsumowując... Postaram się Wam doradzać jak mogę na forum, jako gracz przede wszystkim. A na zloty to raczej ciężko będzie. U mnie też wynajmowane 34m2 i nie dam rady ugościć

2013-08-23T10:37:21+01:00

Santa ja mam 36 m 2 i jakoś dałem radę pomieścić w ciągu dnia 8 osób. W nocy 4. Jak się chce to się umie.

2013-08-23T12:12:30+01:00

Elmek to ty tam chyba tylko sracz, łóżko i kompy masz :D

2013-08-23T14:34:50+01:00

Panowie, porozmawiałem z żoną i co byście powiedzieli na październik lub listopad. Gdzieś tak w połowie miesiąca. ?
@Santa: Mam niewiele więcej i też M2, le własne. Udawało mi się jakoś pomieścić dodatkowo 5 osób choć komfortów nie bylo. :)
@Scorp: Przecież i tak się to skończy totalną popijawą. :D

2013-08-23T14:58:01+01:00

santa13 wrote: ale i tak będę musiał ją namawiać jeśli będzie powyżej 3 kobiet na miejscu

:huhuh:

2013-08-23T15:20:25+01:00

le i tak będę musiał ją namawiać jeśli będzie powyżej 3 kobiet na miejscu
Też tego nie kminię i zakładam, że miało być: jeśli nie będzie powyżej 3 kobiet :P Anyway niech się Santa wytłumaczy co to za wytwór jego fantazji :D

2013-08-23T16:26:06+01:00

roki76 wrote:Panowie, porozmawiałem z żoną i co byście powiedzieli na październik lub listopad. Gdzieś tak w połowie miesiąca. ?
@Santa: Mam niewiele więcej i też M2, le własne. Udawało mi się jakoś pomieścić dodatkowo 5 osób choć komfortów nie bylo.

Nie za szybko? Daj odpocząć po ostatnim zlocie. :-D

2013-08-23T16:28:35+01:00

No to już panowie się wypowiedzcie, można przecież i na wiosnę coś małęgo zorganizować ;)

2013-08-23T17:56:43+01:00

roki76 wrote:No to już panowie się wypowiedzcie, można przecież i na wiosnę coś małęgo zorganizować ;)

Właściwie dlaczego nie w wakacje akurat? No chyba że zrobimy 2 zloty... :hee:

2013-08-23T19:21:00+01:00

Wszystko jest do uzgodnienia ;)

Return to Pogaduszki wszelakie