ps. Edit z Elemelkiem daltonisto. [elmek13]
Elmek13 wrote:Ale ja was wszystkich w domu nie pomieszczę. Jak będzie więcej niż 5 sztuków to nocleg w hotelu.
Anthrox wrote:rokiego
Hardy wrote: Scorpeus?
Hardy wrote:Bebok
olesio wrote:Super. Jak coś to będzie można zapodac muze z netu z mojego tabletu. Jestem jak Tales z MinetuMam nadzieję, że do tej pory Wolna Pomarańcza będzie mi już działać i to równie szybko kiedy testowałem ją pożyczoną od brata. Tylko że "ch...a łej" trzyma góra pięc godzin na jednym urządzeniu połaczonym po WIFI. Ale coż. A jak Nasz Drogi Nazistowski Piekarz
będzie się domagał jakichś dziwnych Fighterów niż Dyna do pogrania, to mu odpalę emulatorek i pogra sobie w single w swojego "haduken" albo we "Franko". Może uda mu się przejśc, bo do ekranowego joysticka trzeba mieć trochę wprawy niestety, ja w pracy jak gram to góra dochodzę do połowy drugiego levelu niestety we Franko. Wiadomo na klawiaturze gra się najłatwiej jeśli ktoś jest przyzwyczajony. My w tym czasie możemy z Elmkiem męczyć SWOS'a albo Dyna Fighter
A i fajnie jakby mogł wpaść NRGeek jak się wstępnie zapowiadał, to byśmy live'a zrobili jak pijemy soczki z %%%