Polski

Zlot TheCompany nr 2 (3) czyli Mission (Im)possible?

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Hardy Witam forumowicze, ten temat powstał w celu zobaczenia czy ktoś i ewentualnie ile osób chciałoby się wybrać na zlot TC. W związku z tym że poprzedni zlot był ustalany chyba z pół roku czasu i z zapowiedzianych osób było nas trzech, to tym razem z Elemelkiem i Olesiem ustaliliśmy termin: 15.08.2013 - 18:08.2013. Miejsce: Łódź, jeśli byłoby wystarczająco osób pakujemy się i zlotujemu w Hotelu (tutaj po info odsyłam do Elmka). Jeśli nie to znów skromną bandą zlotujemy w skromnych progach Elmka. Od razu dodam że proszę osoby niezainteresowane zlotem o nie zabieranie głosu w tej sprawie gdyż spam jest zbędny. Więcej szczegółów dogadamy jeśli w ogóle ktoś tutaj jeszcze będzie zainteresowany owym zlotem. ;)

ps. Edit z Elemelkiem daltonisto. [elmek13]
Page 1 of 6 6 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/zlot-thecompany-czyli-mission-possible-t2671.html
2013-06-07T19:18:43+01:00
Witam forumowicze, ten temat powstał w celu zobaczenia czy ktoś i ewentualnie ile osób chciałoby się wybrać na zlot TC. W związku z tym że poprzedni zlot był ustalany chyba z pół roku czasu i z zapowiedzianych osób było nas trzech, to tym razem z Elemelkiem i Olesiem ustaliliśmy termin: 15.08.2013 - 18:08.2013. Miejsce: Łódź, jeśli byłoby wystarczająco osób pakujemy się i zlotujemu w Hotelu (tutaj po info odsyłam do Elmka). Jeśli nie to znów skromną bandą zlotujemy w skromnych progach Elmka. Od razu dodam że proszę osoby niezainteresowane zlotem o nie zabieranie głosu w tej sprawie gdyż spam jest zbędny. Więcej szczegółów dogadamy jeśli w ogóle ktoś tutaj jeszcze będzie zainteresowany owym zlotem. ;)

ps. Edit z Elemelkiem daltonisto. [elmek13]

2013-06-07T19:19:58+01:00

Re: Zlot TheCompany nr 2 (3) czyli Mission (Im)possible?

Hotel ten sam co był wcześniej nic się nie zmieniło. Odsyłam to tematu zlot w Łodzi.

2013-06-09T16:22:17+01:00

Ja bym chętnie wpadl. Jak zlot będzie w dniach kiedy mam wolne od pracy to myślę że dałbym radę.

2013-06-10T10:26:03+01:00

Ale ja was wszystkich w domu nie pomieszczę. Jak będzie więcej niż 5 sztuków to nocleg w hotelu.

2013-06-11T02:45:20+01:00

Elmek13 wrote:Ale ja was wszystkich w domu nie pomieszczę. Jak będzie więcej niż 5 sztuków to nocleg w hotelu.

Za antenę na dachu niech robią.

2013-06-11T18:31:51+01:00

Antek: Ty bucu, nie spamuj w temacie, jak Hardy prosil. Pojaw się na zlocie, to się wspólnie najebiemy i będziemy łamać krzesła, a także jak będziesz chciał to Cie umieścimy na dachu z Elmkiem, to będziesz mógł robić sobie za wymarzoną antenę. Ok, wiadomo, że żartuje, ale nie bądź aspołecznym bucem, tylko pojaw się w końcu na jakimś zlocie. A nie później jakieś narzekania, że zlot nie odbywa się w takim miejscu Polski, do którego wszyscy mają po tyle samo kilometrów w linii prostej. Ja oczekuje przynajmniej czteropaka chłodnego Tyskiego za poświęcenie nad magiczną dllką i siedzenie po nocach - wręczonego mi osobiście przez Twoją osobę. Także deklaruj się, bierz Dominikę i macie być! Inni nasi forumowicze niech też się ogarną i postarają się przybyć. Dajcie tutaj znać.

2013-07-03T08:17:11+01:00

Czemu termin od czwartku do niedzieli? :> Anyway, jeśli dostanę wolne w pracy to czemu by nie :P Tylko wcześniej uprzedźcie, czy brać jakiś sprzęt w razie konfrontacji mortal kombat live z kocurem albo innym osobnikiem scorponielubnym :P

2013-07-03T11:33:28+01:00

Obawiam się, że Janusz nawet jakby nie byłby w tej chwili obrażony i tak się nie pojawiłby.
Dla niego jest jeden, jedyny warunek - który jak zostanie spełniony to raczej się pojawi:
- miejsce zlotu: KACZYCE

2013-07-03T12:19:21+01:00

Kaczyce? A gdzie to jest? W Polsce jeszcze? Dużo tam kaczek mają? ;> Już wiem teraz czemu ma ten koci awatar jest duck hunterem ^^

2013-07-03T19:15:44+01:00

Jakbyś był na 1 zlocie, byś wiedział. Ja się tam więcej nie wybieram.

2013-07-04T01:12:10+01:00

Anthrox: zlot pierwszy był jaki był, ale się odbył, według mnie nie było aż tak źle. Fakt tylko dzięki Elmkowi i Zelmerowi mogliśmy dotrzeć tam z Katowic. Smutne jest jednak to, że Antoni drogi gdzie by Ci nie zrobić kolejny zlot to i tak masz nas chyba w głębokim poważaniu i zawsze wymyślisz jakiś powód aby się nie zjawić. Nawet jakbyśmy według Twojej dawnej sugestii znaleźli w Polsce takie miejsce, gdzie każdy w linii prostej ma od siebie tyle samo kilometrów, to wymyślił byś znowu coś innego, żeby tylko się nie pojawić. I nieważne czy termin zlotu został by podany na forum rok wcześniej czy zaledwie około dwóch miesięcy.

2013-07-04T03:31:44+01:00

Ja rozumiem, że jesteście zawiedzeni, że się i tym razem nie pojawię, ale proszę mi tu nie wymyślać, że mam Was w głębokim poważaniu, Panowie.
Najwidoczniej nie jestem taki towarzyski jak Wy, ale nie trzeba mnie za to ganić! Poproście esiala, Roniego, rokiego (...) :tuptup1:

W tej chwili nie możecie na mnie liczyć.
SORRY!

2013-07-04T12:58:21+01:00

Anthrox wrote:rokiego

Niestety, ja też odpadam. Dopiero co wróciłem po chorobowym do pracy, muszę finansowo stanąć na nogi. Także przepraszam Was Panowie :-(

2013-07-04T20:16:38+01:00

Tak więc jedyni chętni oprócz naszej trójcy to Bebok i Scorpeus? ;>

2013-07-04T20:27:15+01:00

Hardy wrote: Scorpeus? ;>

W cuda wierzysz ? xD

2013-07-04T23:20:55+01:00

Hardy wrote:Bebok

W cuda wierzysz ? xd

2013-07-05T06:12:53+01:00

Że o co ci roki chodzi? ;> Przeca napisałem, że jak wolne bym dostał to zapadne ;>

2013-07-05T08:03:41+01:00

Pożyjemy zobaczymy, w każdym razie, PSX naprawiony, wyro nowe kupione, (ale ja na nim śpię) komp też przygotowany na gry ( Dyna Fighter ) trzeba coś wymyślić, żeby podpiąć PC pod 40'' TV, dopiero się będzie działo, piksele będą razić po gałach. Tzn najłatwiej chyba będzie kupić kabel od karty graficznej i podpiąć pod HDMi w TV, tak mi się zdaje. :mysli:

2013-07-05T17:49:05+01:00

Super. Jak coś to będzie można zapodac muze z netu z mojego tabletu. Jestem jak Tales z Minetu ;) Mam nadzieję, że do tej pory Wolna Pomarańcza będzie mi już działać i to równie szybko kiedy testowałem ją pożyczoną od brata. Tylko że "ch...a łej" trzyma góra pięc godzin na jednym urządzeniu połaczonym po WIFI. Ale coż. A jak Nasz Drogi Nazistowski Piekarz ;) będzie się domagał jakichś dziwnych Fighterów niż Dyna do pogrania, to mu odpalę emulatorek i pogra sobie w single w swojego "haduken" albo we "Franko". Może uda mu się przejśc, bo do ekranowego joysticka trzeba mieć trochę wprawy niestety, ja w pracy jak gram to góra dochodzę do połowy drugiego levelu niestety we Franko. Wiadomo na klawiaturze gra się najłatwiej jeśli ktoś jest przyzwyczajony. My w tym czasie możemy z Elmkiem męczyć SWOS'a albo Dyna Fighter :) A i fajnie jakby mogł wpaść NRGeek jak się wstępnie zapowiadał, to byśmy live'a zrobili jak pijemy soczki z %%% ;)

2013-07-05T20:31:02+01:00

olesio wrote:Super. Jak coś to będzie można zapodac muze z netu z mojego tabletu. Jestem jak Tales z Minetu ;) Mam nadzieję, że do tej pory Wolna Pomarańcza będzie mi już działać i to równie szybko kiedy testowałem ją pożyczoną od brata. Tylko że "ch...a łej" trzyma góra pięc godzin na jednym urządzeniu połaczonym po WIFI. Ale coż. A jak Nasz Drogi Nazistowski Piekarz ;) będzie się domagał jakichś dziwnych Fighterów niż Dyna do pogrania, to mu odpalę emulatorek i pogra sobie w single w swojego "haduken" albo we "Franko". Może uda mu się przejśc, bo do ekranowego joysticka trzeba mieć trochę wprawy niestety, ja w pracy jak gram to góra dochodzę do połowy drugiego levelu niestety we Franko. Wiadomo na klawiaturze gra się najłatwiej jeśli ktoś jest przyzwyczajony. My w tym czasie możemy z Elmkiem męczyć SWOS'a albo Dyna Fighter :) A i fajnie jakby mogł wpaść NRGeek jak się wstępnie zapowiadał, to byśmy live'a zrobili jak pijemy soczki z %%% ;)

Olesio dowcipnisiu, nie zapominaj że przywiozę gamepada a może nawet dwa. :haha:

Edit: A gry w Shadow Fighter i tak nie unikniecie. :hee:

Return to Pogaduszki wszelakie