Znowu na EAB stękają na TC...
Re: Znowu na EAB stękają na TC...
A bo jakiś rzekomo doświadczony user zakłada tam taki wątek zamiast pisać tutaj ze swoimi wątpliwościami. I kolejny fanboj awasta. Ja bym się nie przejmował. I fakt, że nie znam licencji na pamięć, ale co sie Toniemu nie podoba, bo FS-UAE jest ok, a jak my coś zrobimy to już jest be.
Dlatego wrzuciłem im aktualne info, że kredyty są dołączone i nie przypisuję sobie pracy Toniego. Dzięki za sugestię o FS-UAE - dopisuję...
A ja mam rade na takich dzieci NEO co zawsze wszystko wiedzą lepiej ... po prostu wy***ać się na nich,skoro nie potrafi wpaść na pomysł oby na chwile wyłączyć antyVira.
Spokojnie - ten co raportował odpalał v2.5.
Niestety - staram się ze wszystkich sił, ale gdy mam wybierać między jakością a ilością, to wskazówka przesuwa się na jakość. Niemniej sporo exeków nie wymagają jakiś przecudownych ulepszeń, to możemy iść jak burza, a niektóre wymagają więcej uwagi.
Niestety - staram się ze wszystkich sił, ale gdy mam wybierać między jakością a ilością, to wskazówka przesuwa się na jakość. Niemniej sporo exeków nie wymagają jakiś przecudownych ulepszeń, to możemy iść jak burza, a niektóre wymagają więcej uwagi.
Niektórzy nie potrafią docenić czyjejś pracy,i wystarczy że antyVir zapłacze to sieją panikę.
No właśnie ... za mało to Płacz.
Za dużo ... Stękanie
Anthrox wrote:Niestety - staram się ze wszystkich sił, ale gdy mam wybierać między jakością a ilością, to wskazówka przesuwa się na jakość
No właśnie ... za mało to Płacz.
Za dużo ... Stękanie