Oglądnijcie to i powiedzcie czy nadal wierzycie, że to węgiel, spaliny aut, czy pierdy krów zmieniają klimat?
efekt cieplarniany
Oglądnijcie to i powiedzcie czy nadal wierzycie, że to węgiel, spaliny aut, czy pierdy krów zmieniają klimat?
Re: efekt cieplarniany
Nie mam czasu teraz oglądać, ale wiem, że moje pierdy tak potrafią zmienić klimat, że wszyscy wychodzą z pokoju, dlatego coś może być na rzeczy.
ketyow wrote:Nie mam czasu teraz oglądać, ale wiem, że moje pierdy tak potrafią zmienić klimat, że wszyscy wychodzą z pokoju, dlatego coś może być na rzeczy.
Hahaha:-D
A tak poważnie, to też w to nie wierzę zwłaszcza, że w tym roku to już w ogóle przesada. Zima prawie do maja, ledwo wrzesień się zaczął, a na dworze już posiedzieć nie można...masakra.
ina2108 wrote:
Hahaha:-D
A tak poważnie, to też w to nie wierzę zwłaszcza, że w tym roku to już w ogóle przesada. Zima prawie do maja, ledwo wrzesień się zaczął, a na dworze już posiedzieć nie można...masakra.
a zaniedługo trzeba się będzie ogrzać piecami itp. Ale za pół roku zacznie się robić cieplej

No ja już zbieram na węgiel...i te palenie w piecu:-(
mnie latem jest zdecydowanie za gorąco i zdecydowanie zbyt jasno
, lubię zimę i tony śniegu, a nie marznę bo moje nadmiarowe kilogramy tłuszczu są świetną izolacją 

No widoczki zimą są przepiękne. Także lubię zimę, ale związane z nią dodatkowe obowiązki już mniej:-P
niby efekt cieplarniany a u nas letnich ciepłych dni było tak niewiele...