K9DarekNa szybko, bo z braku czasu nie oglądałem dokładnie. Logo takie... zniknięte a wiadomo że symbole są wazne - prowadziły do powstawania i upadku imperiów. Mam pomysł na logo ale przy moich mizernych umiejętnościach zajmie to trochę nim pokażę jakiegoś kulfona. Najwazniejsze opcje czy funkcje (jak "Strona główna" czy "Ostatnie tematy") nie wyrózniają się a nawet wręcz zanikają bo są mniejszą czcionką pisane.K9DarekPage 3 of 33https://forum.thecompany.pl/pomysly-problemy/nowy-styl-thecompany-light-opinie-t6537-40.htmlhttps://forum.thecompany.pl/pomysly-problemy/nowy-styl-thecompany-light-opinie-t6537.html
Na szybko, bo z braku czasu nie oglądałem dokładnie. Logo takie... zniknięte a wiadomo że symbole są wazne - prowadziły do powstawania i upadku imperiów. Mam pomysł na logo ale przy moich mizernych umiejętnościach zajmie to trochę nim pokażę jakiegoś kulfona. Najwazniejsze opcje czy funkcje (jak "Strona główna" czy "Ostatnie tematy") nie wyrózniają się a nawet wręcz zanikają bo są mniejszą czcionką pisane.
Za to z mojej strony potwierdzam, że na komórce na stylach LiGHT nie mogłem dodać załącznika jpeg... musiałem przełączyć na styl TheCompany. Do sprawdzenia usterka.
Dodawanie załączników na stylach LiGHT powinno ponownie działać poprawnie - proszę o test.
Anthrox wrote:Proszę o test zainteresowane strony.
O działa
Anthrox wrote:Z radością informuję, że TheCompany LiGHT i prosilver LiGHT mają już cytowanie znane ze starszych styli.
test, test...
Anthrox wrote:Z radością informuję, że TheCompany LiGHT i prosilver LiGHT mają już cytowanie znane ze starszych styli. Proszę o test zainteresowane strony.
Nooo... dla niewtajemniczonych. Można zaznaczyć tekst z posta i zacytować - i dokładnie ten konkretny fragment obejmie cytat. Lub nic nie zaznaczać - po prostu nacisnąć przycisk cytatu i zacytuje się cały post.
Anthrox wrote:Lub nic nie zaznaczać - po prostu nacisnąć przycisk cytatu i zacytuje się cały post.
Działa. Ciekawostka
Anthrox wrote:Nooo... dla niewtajemniczonych. Można zaznaczyć tekst z posta i zacytować - i dokładnie ten konkretny fragment obejmie cytat. Lub nic nie zaznaczać - po prostu nacisnąć przycisk cytatu i zacytuje się cały post.
Miło mi poinformać, że w dniu 4 listopada 2021 roku zostały naprawione/wdrożone sugestie - ich większość. Zmiany: TheCompany, prosilver (standardowe style): + czat ponownie pozwala wybrać ostatnio wprowadzone teksty (usterka zgłoszona przez @K9Darek)
TheCompany LiGHT / prosilver LiGHT (responsywne style): + czat ponownie pozwala wybrać ostatnio wprowadzone teksty (usterka zgłoszona przez @K9Darek) + ostatni podglącze w profilu użytkownika - kosmetyka (jeszcze w jednym miejscu trzeba będzie poprawić) + informacja o przeglądarce/systemie użytkownika przy poście (sugestia zgłoszona przez ) + naprawiono "OSTATNIA AKTYWNOŚĆ" w memberlist.php (liście użytkowników) (sugestia zgłoszona przez ) + czat na telefonie wygląda atrakcyjniej (lista użytkowników na górze) - (sugestia zgłoszona przez @xandra)
Propo tego co pisał @K(Darek, chodzi o te menu "Więcej..." na stronie głównej. Fajnie że już nie rozwija się na stronie głównej, ale można też by ustawić na całe forum?
chrumcio wrote:Propo tego co pisał @K(Darek, chodzi o te menu "Więcej..." na stronie głównej. Fajnie że już nie rozwija się na stronie głównej, ale można też by ustawić na całe forum?
Nie rozumiem sugestii.
W ostatnim czasie nie były przeprowadzane modyfikacje z menu "więcej...". Jeżeli jednak dobrze próbuję zrozumieć sugestię, to objawy są powiązane z postem #51 tj. z koniecznością naprawienia rozwijanego menu (załączony film YouTube), aby rozwijał się dopiero po kliknięciu, a nie po najechaniu kursorem.
Z chwilą naprawienia tego defektu również menu "Więcej..." nie powinno się rozwijać bez klikania.
Tak chodzi o te menu co się rozwija samo gdy się na nie najedzie, by ustawić wszędzie tak że się rozwinie dopiero po kliknięciu tak jak jest na stronie głównej. Bo jak wejdę do jakiegoś działu czy coś to już się rozwija po najechaniu na nie.
Dokładnie. To się rozwijało zawsze po najechaniu kursorem na to. Teraz tak się nie dzieje tylko na ekranie głównym. Mówię nie o tych na dole a tym u góry nad odnośnikiem - "Strona główna".
Aha, ikonki w miniprofilu po prawej od posta znów są poprzesuwane a wczoraj były równo ułożone.
Miło mi poinformować, że w dniu dzisiejszym naprawione zostało rozwijanie menu i pozostałych rozwijalnych przycisków. Wcześniej błędnie wystarczyło tylko najechać myszką. Teraz, aby otworzyć rozwijane menu należy KLIKNĄĆ (czyli tak, jak miało być od początku).