Polski

Powiadomienia SMS - dyskusja

Dział poświęcony sugestiom i problemom związanymi z działaniem strony głównej i forum.
Wszelkie propozycje zmian i ulepszeń mile widziane.
SpamBot Dzień dobry,

parę osób miało możliwość przetestowania powiadomień SMS.
Pojawiły się pozytywne opinie.

Panie - czy są tutaj zainteresowane osoby, które chciałyby otrzymywać powiadomienia SMS związane z TC?
Chodzi o szczególne informacje, aby ilość wiadomości nie była przytłaczająca.

Przykładowe propozycje powiadomień:

• Dodanie czegoś nowego do działu Beta.
  • Powiadomienie o wrzuceniu nowego exeka na stronie głównej i/lub aktualizacji.
  • Istotne informacje o wydarzeniach np. Nowe Wydarzenie albo istotna aktualizacja w EXE REQ np. uruchomienie odliczania do zakończenia.

Jeżeli są osoby zainteresowane, proszę o wiadomość jakich powiadomień oczekiwalibyście :)
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pomysly-problemy/powiadomienia-sms-dyskusja-t7897.html
2023-03-27T21:16:11+01:00
Dzień dobry,

parę osób miało możliwość przetestowania powiadomień SMS.
Pojawiły się pozytywne opinie.

Panie - czy są tutaj zainteresowane osoby, które chciałyby otrzymywać powiadomienia SMS związane z TC?
Chodzi o szczególne informacje, aby ilość wiadomości nie była przytłaczająca.

Przykładowe propozycje powiadomień:

• Dodanie czegoś nowego do działu Beta.
  • Powiadomienie o wrzuceniu nowego exeka na stronie głównej i/lub aktualizacji.
  • Istotne informacje o wydarzeniach np. Nowe Wydarzenie albo istotna aktualizacja w EXE REQ np. uruchomienie odliczania do zakończenia.

Jeżeli są osoby zainteresowane, proszę o wiadomość jakich powiadomień oczekiwalibyście :)

2023-03-27T21:18:11+01:00

Re: Powiadomienia SMS - dyskusja

Ja!! :haha: Zaglądam często, praktycznie codziennie, ale czasem mnie kilka dni nie ma i wolałbym nie przegapić ciekawych zdarzeń ;) Telefon znasz ;)

2023-03-27T22:24:13+01:00

Pchaj sms o libacjach alkoholowych, zlotach/spotach/rzyganiu na odległość/rzyganiu na dywan/Paradowanie nago po hotelu nocą. Do wyboru do koloru numer masz.

2023-03-27T23:07:29+01:00

Też chce. Mało kto do mnie pisze ☹️

2023-03-27T23:18:11+01:00

Santa13 Elmek13 i Ptakus94 dobrze piszą.
Znasz numer :P Jestem Za ;) :-E

2023-03-27T23:47:41+01:00

Ja też poproszę ;)

Mogłoby się też przydać powiadomienie o negatywnych działaniach na stronie :)

ZAGROŻENIE NA STRONIE.png

2023-03-27T23:49:10+01:00

Sethurial wrote:Ja też poproszę ;)

Mogłoby się też przydać powiadomienie o negatywnych działaniach na stronie :)

ZAGROŻENIE NA STRONIE.png

Tak, to jest dobry pomysł - infrastruktura SMS działa niezależnie od serwerowni, ale nadal muszę wyrazić zgodę na puszczenie SMS :mrgreen:

2023-03-29T13:46:33+01:00

Ja też poproszę ;)

2023-03-29T16:31:55+01:00

Rozumiem, że teraz będzie abonament na sms. 10 sms = 10 zeta :mysli:

2023-03-30T00:28:38+01:00

Elmek13 wrote:Rozumiem, że teraz będzie abonament na sms. 10 sms = 10 zeta :mysli:

W zmieniającej się rzeczywistości trudno mi określić co będzie dalej.
Na tę chwilę moją wolą byłoby, aby usługa SMS pozostała bezpłatna jako bonus od pewnej rangi.
Już teraz nie będę na listę wciągał osoby, która ledwo co się zarejestrowała i ma kilka wysłanych wiadomości.
A jeżeli lista zrobi się zbyt duża, to na pewno wprowadzę ograniczenia i przywilej do powiadomień tylko od pewnej rangi w górę :-)

2023-03-30T07:27:28+01:00

Poproszę dopisać mnie do powiadomień.
Mój nr telefonu + zachętę motywacyjną podesłałem na priv.

2023-05-28T19:41:46+01:00

Sethurial wrote:Mogłoby się też przydać powiadomienie o negatywnych działaniach na stronie

w sumie to jakby były planowane prace nad forum to spoko opcja :ok1:

Anthrox wrote:A jeżeli lista zrobi się zbyt duża, to na pewno wprowadzę ograniczenia i przywilej do powiadomień tylko od pewnej rangi w górę

chyba nie jest aktywnych użytkowników aż tak dużo żeby trzeba wnosić opłaty?

2023-05-29T15:02:16+01:00

santa13 wrote:chyba nie jest aktywnych użytkowników aż tak dużo żeby trzeba wnosić opłaty?

Anthrox wrote:jeżeli lista zrobi się zbyt duża, to na pewno wprowadzę ograniczenia i przywilej do powiadomień tylko od pewnej rangi w górę

W którym miejscu napisałem, że chcę wprowadzić opłaty?

Włączenie usługi i korzystanie z niej jest bezpłatne dla forumowiczów, nie mam też planów, aby wprowadzać dodatkowe opłaty.

Rozważałem w przyszłości ograniczyć grono grup, które będą uprawnione do posiadania takiej opcji np.
`Beta` czy też `Dobroczyńcy` i wyżej.

W tej chwili usługa jest dostępna dla wszystkich, aby każdy zainteresowany mógł się z nią zapoznać.

2023-05-29T21:47:08+01:00

Czyli Admini odpadają. :haha: :haha: bo są niżej od innych. :mysli:

2023-05-30T08:16:02+01:00

Elmek13 wrote:Czyli Admini odpadają. :haha: :haha: bo są niżej od innych. :mysli:

:lol2: ciekawe postrzeganie ważności ludzi :-D

2023-05-30T09:43:17+01:00

santa13 wrote: ciekawe postrzeganie ważności ludzi

Ja tam się ważny nie czuję. :mysli: :haha: :haha:

2023-05-30T17:32:15+01:00

Popsuję zabawę i sprostuję, że hierarchia obecnie wygląda tak w "podstawowych" grupach:
Administrator -> Moderatorzy -> Beta/VIP (poziom wyrównany) -> Dobroczyńcy -> Zwykli użytkownicy -> Osoby bez konta

Są też inne rangi, których nie będę klasyfikował, bo rządzą się swoimi prawami.

2023-05-31T19:44:55+01:00

Anthrox wrote:Popsuję zabawę i sprostuję, że hierarchia obecnie wygląda tak w "podstawowych" grupach:
Administrator -> Moderatorzy -> Beta/VIP (poziom wyrównany) -> Dobroczyńcy -> Zwykli użytkownicy -> Osoby bez konta

No chyba sam sobie sms nie będziesz wysyłał. :haha: :haha: :haha: :mysli: :roll: :mrgreen:

2023-06-01T08:06:33+01:00

A zamiast SMS można by to ogarnąć na system powiadomień?

2023-06-01T21:59:30+01:00

Łysy0800 wrote:A zamiast SMS można by to ogarnąć na system powiadomień?

Alternatywne powiadomienia już są - informacje na stronie (sekcja komentarzy), fejsie, na facebooku, jest dział ogloszeń na forum - jest trochę tego - a i e-maile się pojawiają :)

Return to Pomysły i problemy