Polski

Chomikowe znalezisko :P

Nie możesz przypomnieć swojego ulubionego tytułu, ale kojarzysz jego znaki szczególne?
Napisz temat, pomożemy Ci odnaleźć tę grę.
Last Samurai Hej nie wiem czy tak można ale moim zdaniem przez taką działalność ludzie nie będą zaglądać na stronę thecompany tylko będą ściągać gry od tego gościa: http://chomikuj.pl/Format/*2b*2bFREE*2b ... i+%28PC%29

Znalazlem przez przypadek konto kolesia na chomiku, który udostępnia exeki thecompany w różnych wersjach co wy na to? Moim zdaniem trzeba by mu tą działalność ukrócić bo wtedy reklama stronki leży :/ Z drugiej strony ktoś kto zobaczy to exe może się zainteresować skąd ono naprawdę pochodzi w sumie ciężka sprawa.

Po chwili mam i drugie znalezisko podobne bardzo: http://chomikuj.pl/vangug/AMIGA+Gry
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/poszukiwane-gry/chomikowe-znalezisko-t933.html
2011-02-21T19:38:00+01:00
Hej nie wiem czy tak można ale moim zdaniem przez taką działalność ludzie nie będą zaglądać na stronę thecompany tylko będą ściągać gry od tego gościa: http://chomikuj.pl/Format/*2b*2bFREE*2b ... i+%28PC%29

Znalazlem przez przypadek konto kolesia na chomiku, który udostępnia exeki thecompany w różnych wersjach co wy na to? Moim zdaniem trzeba by mu tą działalność ukrócić bo wtedy reklama stronki leży :/ Z drugiej strony ktoś kto zobaczy to exe może się zainteresować skąd ono naprawdę pochodzi w sumie ciężka sprawa.

Po chwili mam i drugie znalezisko podobne bardzo: http://chomikuj.pl/vangug/AMIGA+Gry

2011-02-21T20:37:30+01:00

Re: Chomikowe znalezisko :P

Będą,będą. Te linki co zapodałeś,to w większości mocno nieaktualne exeki,mogące nie działać prawidłowo pod Win7 (lub też w ogóle nie będą działać),a po drugie to też jakaś forma reklamy,więc kto chce to zaglądnie na stronkę TC.Inna sprawa że ekipa TC nigdzie nie zastrzegła sobie żeby nie rozprowadzać exeków (są przecież darmowe).Ale miło by było gdyby Załoga TC o tym wiedziała ;)

2011-02-21T21:06:02+01:00

Wiesz, exeki zawsze były publiczne, więc nie możemy zakazać ich dystrybucji.
Moja propozycja - jak miałbyś siły i chęci mógłbyś dostać stanowisko naganiacza takich - motywować ich do zmiany exeków na takie aktualniejsze.
Nowe mają w splashu link do naszej strony - uważam więc, że to najlepsza reklama :-)

2011-02-21T21:06:36+01:00

działają bez żadnego problemu na PC Windows XP a niektóre również na Windows 7 (TheCompany)

Niewiedziałem że "modujemy" Windowsa 7 też :lol2:

2011-02-21T21:09:34+01:00

To ja tak jeszcze od siebie: Zrób coś takiego,zmień np.

Pinballs.19in1.(v2.5)(1987-1997)(+t)-TheCompany
na
Pinballs.19in1.(v2.5)(1987-1997)(+t)-www.thecompany.pl

;)

2011-02-21T21:13:22+01:00

Nie ma potrzeby - sprawdź google co doradzi jak wpiszesz thecompany - jakie słowo spróbuje Ci dopasować...

2011-02-22T12:07:38+01:00

Moim zdaniem to ci którzy wstawili te exeki na swoje chomiory wirtualne nigdy na stronce firmy nie byli tylko wzieli to wszystko z torrenta ktory kiedys wystawil Roni. Linkow do stronki brak w starych exekach wiec i nie trafia oni tutaj po update. Jest kilka wersji 2.0 w tych znaleziskach wiec niby w miare aktualne niektore. Mowisz Anthrox rola naganiacza hmm i co mam zostac internetowym oddzialem poscigowym? Zastraszac ich ze jak nie wstawia updejtowanej wersji to im wirusa wysle albo nasram na wycieraczke? Moim zdaniem na stronce trzeba umiescic jakas notke ze rozpowszechniac mozna jedynie za zgoda admina TC albo za jakims porozumieniem spisanym i tyle. Zastrzec ze maja byc robione aktualizacje i umieszczany odnosnik do strony (to nic ze jest w intrze exekow nowych).

2011-02-22T13:33:27+01:00

Nie przesadzaj, tutaj na niektórych nawet po dobroci nie można liczyć żeby za betatesty się wzięli, LOL, a ty chcesz wymuszać żeby updejty robili i dokadnie pisali skąd ściągnęli? W internecie? Gdzie wszystko każdy piraci ile się da a tym bardziej jak nie wolno? (nie wspominając już o tym co w samych EXEkach siedzi, hihi) Nigga, please... :roll:
Ludzie poprostu pochomikowali wszystko co mogli żeby mieć jak najwięcej plików u siebie, a to jak groźne, nielegalne czy out-of-date one są nikogo nie obchodzi.

To dobra reklama, ktoś zaradny ściągnie niedziałający EXEk to poleci spytać wujka Google dlaczemu tak to jest i po co i dlaczego one istnieją i najprawdopodobniej trafi tu. Proste.
Jak ktoś niezaradny i tak tylko odpalił żeby sprawdzić co to, i tak się nie zainteresuje.

Ja tam zawsze powtarzam "Psy szczekają, a TheCompany jedzie dalej" ;)

2011-02-22T19:38:30+01:00

@Shoon: true jak jasna chłorera :D

@Samurai: Anthroxowi chodziło raczej o reklamę stronki TC :-P

2011-02-22T23:42:33+01:00

Last Samurai wrote:Moim zdaniem to ci którzy wstawili te exeki na swoje chomiory wirtualne nigdy na stronce firmy nie byli tylko wzieli to wszystko z torrenta ktory kiedys wystawil Roni.

Nie kituj oni biorą to z mojego chomika (format i wielu, wielu innych).

Z tym, że ja wstawiam też rimejki :P

2011-02-23T00:10:49+01:00

Zgadza się, nie chodziło mi o to, żeby kogoś terroryzować.
Jedynie najbrutalniejszy sposób: te exeki z torrentów są zawirusowane - polecam ściągać z oficjalnej strony firmy, na których nawet md5 możesz sprawdzić :-)

Dopóki nie było strony TC gdzie niby EXE'ki można było znaleźć? TAK - jedynie na torrentach :-)

Return to Poszukiwacze