Polski

gra wojenna na pc

Nie możesz przypomnieć swojego ulubionego tytułu, ale kojarzysz jego znaki szczególne?
Napisz temat, pomożemy Ci odnaleźć tę grę.
Last Samurai Dobra patrze wojaka szwejka nie przekonam jednak przekonales mnie ze w wojsku brakuje nam wyszkolonych specjalistow odnosnie tematu a te kolorowe pisemka jak to nazwales jest to tzw. prasa fachowa typu "Poligon", "Lotnictwo", "Nowa Technika Wojskowa" itp. pisma. Nie mam o czym z toba rozmawiać bo przecież byłeś w wojsku. Ciekawe w jakiej formacji i ile czasu? Zresztą mało to istotne pewnie pół roku albo 9 miesięcy służby zasadniczej i dowidzenia no ale już taką masz wiedzę potężną przecież że wszyscy fachowcy się mylą tylko jeden biegu jest nieomylny i doskonały. Cóż z tego że założenie było pisania o realiach 2 wojny jak przecież wszystko można wg. ciebie zmieszać i wrzucić do jednego wora. Btw. świetny film rosyjskiej propagandy to szczegół że prawie nic z niego nie rozumiem no ale przecież właśnie po to dałeś do niego link żebym nie rozumiał a sobie pooglądał :) Tylko że wiesz tutaj pokazują wciąż wyrzutnie rakiet a mi od samego początku chodziło o pociski ładowane do czołgu ale ciiii :P
Co do gier to wow normalnie szok doszła ci nowa kategoria: gameplaye z YT. Co post to coś nowego się pojawia. Czy to ewolucja umysłowa? Czy może czujesz się zobowiązany że w kolejnym odcinku musi być coś nowego? Przecież cie nie zmuszam do grania w to co ja uważam za fajne tylko mówię że warto obiektywnie każdy tytuł przetestować żeby się przekonać na własnej skórze. Wiele razy mi się zdarzało że coś co znajomi zachwalali dla mnie było chłamem lub na odwrót no ale twoje ograniczenie mnie powala po prostu. End of discussion !
Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/poszukiwane-gry/gra-wojenna-t870.html
2011-02-02T09:53:36+01:00

Re: gra wojenna na pc

Dobra patrze wojaka szwejka nie przekonam jednak przekonales mnie ze w wojsku brakuje nam wyszkolonych specjalistow odnosnie tematu a te kolorowe pisemka jak to nazwales jest to tzw. prasa fachowa typu "Poligon", "Lotnictwo", "Nowa Technika Wojskowa" itp. pisma. Nie mam o czym z toba rozmawiać bo przecież byłeś w wojsku. Ciekawe w jakiej formacji i ile czasu? Zresztą mało to istotne pewnie pół roku albo 9 miesięcy służby zasadniczej i dowidzenia no ale już taką masz wiedzę potężną przecież że wszyscy fachowcy się mylą tylko jeden biegu jest nieomylny i doskonały. Cóż z tego że założenie było pisania o realiach 2 wojny jak przecież wszystko można wg. ciebie zmieszać i wrzucić do jednego wora. Btw. świetny film rosyjskiej propagandy to szczegół że prawie nic z niego nie rozumiem no ale przecież właśnie po to dałeś do niego link żebym nie rozumiał a sobie pooglądał :) Tylko że wiesz tutaj pokazują wciąż wyrzutnie rakiet a mi od samego początku chodziło o pociski ładowane do czołgu ale ciiii :P
Co do gier to wow normalnie szok doszła ci nowa kategoria: gameplaye z YT. Co post to coś nowego się pojawia. Czy to ewolucja umysłowa? Czy może czujesz się zobowiązany że w kolejnym odcinku musi być coś nowego? Przecież cie nie zmuszam do grania w to co ja uważam za fajne tylko mówię że warto obiektywnie każdy tytuł przetestować żeby się przekonać na własnej skórze. Wiele razy mi się zdarzało że coś co znajomi zachwalali dla mnie było chłamem lub na odwrót no ale twoje ograniczenie mnie powala po prostu. End of discussion !

2011-02-02T12:09:25+01:00

Ojj Scorpeus nie mam już z Tobą o czym polemizować bo Twój tok rozumowania nic się nie zmienił :D profesjonalny tłumacz :D Co do wyrzutni ręcznej, drogą dedukcji można stwierdzić że skoro wyrzutnia ręczna jest w stanie rozpieprzyć taki czołg to co dopiero pocisk ładowany z czołgu. No ale co Ty tam rozumiesz. No gratuluję że czytasz ciekawe pisma, tutaj bez ironii teraz - naprawdę wartościowe, ale trzeba je czytać ze zrozumieniem a nie obrazki oglądać. Jak już wspomniałem byłem w brygadzie saperów, tak służbę zasadniczą, przynajmniej taką miałem przygodę, a nie tylko w pisemka na obrazki patrzałem i napalałem się na działa :D a Ty nawet takiej służby nie przeszedłeś, bo albo jesteś ... Nie ważne zresztą :D Na temat gier też nie ma co z Tobą rozmawiać bo jesteś z rodzaju ludzi "jak Ci się nie podoba ta gra to jesteś głupi" pokazałeś to zresztą w temacie z dune. Ja przynajmniej co post próbowałem coś wyjaśnić, dodać coś nowego, a Ty cały czas brnąłeś jak głową w mur, nie wnosząc nic nowego, na tym moim zdaniem polega swobodna dyskusja, no ale co Ty możesz o tym wiedzieć. Ja wychodzę z założenia, że przed głupcami trzeba się bronić, więc temat z Tobą uważam za zamknięty i polecam Ci wyjść czasem z domu, zobaczyć co się tam dzieję w życiu a nie tylko w te gry napierniczać. Ale za jedno Cię pochwalę, skończyłeś z chujami na wrotkach i z warczeniem - brawo, to już jakiś postęp. Jednak jednego nie potrafisz zmienić, luźnej dyskusji, od razu próbujesz komuś wpoić swój tok myślenia, próbując go przy tym obrazić. Wiesz, ja zacząłem całkiem miło pisać, ale z takimi jak Ty inaczej niż w wyszydzający sposób się nie da. Widać że komunikacja ludzka u Ciebie kuleję, dlatego zaszywasz się na kompie, bo w życiu prywatnym zbyt dużo kolegów pewnie nie masz, w necie też komunikowanie z innymi ludźmi Ci nie wychodzi. Na prawdę przykro mi skorpionie. Jedynie mogę Cię żałować, ale nie mam zamiaru :D Tak jeszcze BTW, dlaczego się nie przyznasz że to Ty? Już po Twoim powitalnym poście i tonie dyskusji można się było zorientować z kim mamy do czynienia, wstydzisz się starego wcielenia? Przyznam, jest się czego wstydzić, tylko jak już chciałeś się pod kogoś podszyć to mogłeś zachować ton i próbować udawać kogo innego, nawet tego nie potrafisz, no ale czego by się tu po Tobie spodziewać. Jeszcze jedno powiem, brakowało mi Ciebie, teraz znów forum osób będzie miało z kogo się pośmiać - Dzięki :D

2011-02-02T13:04:42+01:00

Faktycznie. Coś znajomego było w tych wypowiedziach. Dzięki sierżancie Biegu za uświadomienie.
Podobnie jakiś pala#@ pisał na jakimś forum o nowych zasadach FIZYKI. Czyli po prostu są tacy ludzie i tyle.
No ale wracając do tematu....
D-Day ?

2011-02-02T13:28:29+01:00

Panowie,bardzo was proszę,bez kłótni,bo inaczej przyznam po ostrzeżeniu !!

2011-02-02T13:56:31+01:00

Pomyliłeś mnie z kimś innym ale trudno bywa. Co do D-Day Sartam prosze bardzo link: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2737 engine Codename Panzers. Roki ja zadnej klotni nie stwarzam i nikogo nie obrazam jak kolega wyzej.

2011-02-02T15:00:52+01:00

Last Samurai wrote:Pomyliłeś mnie z kimś innym ale trudno bywa.
A sprawdzałeś ostatnio swój STAŁY numer IP który ci przyznał Twój dostawca internetu? :haha:

2011-02-02T15:07:50+01:00

Ja na razie też jeszcze nikogo nie obraziłem. Nie chyba nie pomyliłem bo IP nawet jest to samo ;] - dokładnie Shoonay - Ponadto Samuraju zdradziłeś się tym tekstem "patrzę" - to było dość oryginalne. Do usług Sartam :) Ok Roki już nie będę ;]

2011-02-02T16:19:38+01:00

biegu wrote:Jeszcze jedno powiem, brakowało mi Ciebie, teraz znów forum osób będzie miało z kogo się pośmiać - Dzięki :D

Pamiętaj biegu, że śmieje się zazwyczaj z całej dyskusji... więc z każdych CO BRALI CZYNNY udział - "podjudzacze" się do nich zaliczają.

biegu wrote:Ja na razie też jeszcze nikogo nie obraziłem. Nie chyba nie pomyliłem bo IP nawet jest to samo ;] - dokładnie Shoonay

Co do IP...
Widzi je tylko administracja - wy macie tylko takie coś:

Image

2011-02-02T16:24:27+01:00

Pragnę również podkreślić, że stałe IP czasami przyznawane jest chociażby w mało profesjonalnych sieciach WiFi - dokładnie chodzi mi o DSL TP rozdzielone na np. 30 userów... - dlatego TC ma własne metody weryfikacji danego użytkownika :)

2011-02-02T17:02:48+01:00

Jestem w sieci osiedlowej więc wszyscy z niej jak są gdzieś przeszpiegiwani jak tutaj maja jedno IP które określa daną sieć. Może jak mi powiesz skąd ten Scorpeus był to będzie prościej? Może też odemnie z sieci jest.

2011-02-02T18:44:06+01:00

Last Samurai wrote:[...] Co do D-Day Sartam prosze bardzo link: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2737 [...]

Masz rację, 2011-9=2002 rok

2011-02-03T18:28:52+01:00

O nic nie chodzi. Nie atakuj bez potrzeby. Tak to odebrałem
Biegu napisał, że widział/grał jakieś 9 lat temu. Stąd prosta matma z mojej strony.
Nic więcej.

2011-02-03T22:09:52+01:00

No tak spoko nie chcialem atakowac tylko ze nie wiem czemu odnosnie D-Daya to napisales skoro nie sugerowalem ze gral w ktoras z tych gier. Wymienilem te tytuly tylko w celach prezentacyjnych :P

2011-02-04T09:15:48+01:00

Nie macie jakiegoś dobrego linka do Codename: Panzers? Ściągnąłem z rapida i się okazało że idiota podzielił najpierw pliki na 19 partów potem te 19 podzielił na 5 i po rozpakowaniu tych 5 brakuje partów od 14-18 :/ a i nie wspomnę już że konto premium mi się skończyło :D więc puki co gram w Blitzkrieg.

2011-02-04T10:47:32+01:00

biegu wrote:Nie macie jakiegoś dobrego linka do Codename: Panzers?
Na exsite tego pełno widze.

biegu wrote:a i nie wspomnę już że konto premium mi się skończyło :D
Po co ci konto premium? Z wszystkiego da się ściągać bez tego, wystarczy linki do jakiegoś dwonload managera powklejać co by se sam je kolejkował, polecam jDownloader.

2011-02-04T11:16:20+01:00

Szukac nie umiesz wpisz sobie Codename Panzers torrent w google i znajdziesz szybko :P

2011-02-04T13:12:58+01:00

na torrentach znalazlem ale z tego co widzialem nie było wersji PL, albo brakowało seedów, EXSITE? nie znam, sprawdzę.

2011-02-05T11:10:04+01:00

Ja znalazlem wersje PL z seedami na: tnttorrent.info i torrenty.org
Jak juz mowilem szukac nie umiesz ^^ albo nie znasz dobrych stronek :P

2011-02-05T19:29:04+01:00

na torrenty org widzialem ale jakas lipa byla i mi nie chcialo sciagac. Masz racje nie znam wielu stron z torrentami szczerze mówiąc. Tej pierwszej wymienionej nie znałem. Wolę ściągać P2M.

Return to Poszukiwacze