Curse Of Enchantia
Re: Curse Of Enchantia
Zaraz przygotuję i podeślę Anthroxowi celem - jak piszą tutaj niektórzy - zexeczenia, na ktore należy poczekać 

Patrze moje "zexeczenie" weszlo niektorym w krew :d Dolaczam sie rowniez do prosby o ta wspaniala przygodowke
Ale Pancio mogles nie spojlerowac tym speed runem z YT :>

sluchaj panie, wiesz co ci kazdy powie w twoich prosbach o gre
ze:
po pierwsze, nie wstawiles linku HOL do prosby o gre
po drugie, ze nie ma zadnego screenu ani filmu YT
czekam tylko az olesio przeczyta twoje prosby

po pierwsze, nie wstawiles linku HOL do prosby o gre
po drugie, ze nie ma zadnego screenu ani filmu YT
czekam tylko az olesio przeczyta twoje prosby
Inni tez nie maja linkow zadnych wiec? WTF u want man? Poza tym jak gadalem z Ronim czy Anthroxem to oni kojarza gry z tytulu a nie z linku wiec komu mam wstawiac ten link? Chyba ze tobie co nie kojarzysz gry po tytule bo sorry ja praktycznie kazda gre z Amisi skojarze jak mi dasz tylko jej tytul wiec sie nie czepiaj. A ty za to zaspojlerowales i to ostro w dodatku bez ostrzezenia shame on you.
o, dostalem zjebke od mistera america. przepraszam panie, czy moge cos dla ciebie z tej okazji zrobic, bo widze zes bardzo wygadany 
-- 18 Sie 2010, 15:42 --
scorpeus mam prosbe, nie zwracaj mi wiecej uwagi bo do mnie i tak nie dociera. a prosby wrzucalo sie i wrzuca razem z linkami HOL i juz. to ze podales gry "popularne bo wszyscy znaja" to juz twoja opinia, ja mieszkam w zimbabwe w lepiance, mam gliniana obudowe do komputera i drewniana myszke, nie znam zadnego tytulu i poprosze o linki HOL i tego sie trzymajmy.
uszanowanko

-- 18 Sie 2010, 15:42 --
scorpeus mam prosbe, nie zwracaj mi wiecej uwagi bo do mnie i tak nie dociera. a prosby wrzucalo sie i wrzuca razem z linkami HOL i juz. to ze podales gry "popularne bo wszyscy znaja" to juz twoja opinia, ja mieszkam w zimbabwe w lepiance, mam gliniana obudowe do komputera i drewniana myszke, nie znam zadnego tytulu i poprosze o linki HOL i tego sie trzymajmy.
uszanowanko

Nie korzystam z takich serwisow tylko z glowy, wspomnien i plytek z amisiowymi grami, a jak nie wiesz jak dany tytul wyglada uzyj Google. Nawet 12latki wpierw uzywaja tego wlasnie narzedzia 21 wieku zeby cos znalezc ;o A skoro zes taki prymityw i uzywasz drewnianej myszki to moze zrobimy sciepe narodowa i kupimy ci cos normalnego?
-- 19 Sie 2010, 19:09 --
Btw na koniec. Nie rob tu burdelu tylko po to zeby udowodnic jaki to ty "fajny" jestes albo zeby sie podlizac moderatorom bo nie o to w tym wszystkim chodzi. Grow up african child.
-- 19 Sie 2010, 19:09 --
Btw na koniec. Nie rob tu burdelu tylko po to zeby udowodnic jaki to ty "fajny" jestes albo zeby sie podlizac moderatorom bo nie o to w tym wszystkim chodzi. Grow up african child.
oj panie, postaraj sie byc bardziej sympatyczny. moderatorom sie podlizalem juz dawno temu, nie odczuwam takiej potrzeby wiec. dobry pomysl z ta sciepa, zorganizuj.
LOL Panowie, większy nacisk na requesty gierek kładzcie niż na siebie nawzajem. 

scorpeus - to nie podlizywanie się, a WYMAGANIA przy składaniu REQ - jeśli masz mieć z tym jakiś problem, po prostu albo nie pisz w dziale REQ i spokojnie czekaj na tytuły. Wątek zamykam.