Sabre Team
Re: Sabre Team
Nie grałem za długo w to, ale kojarzę. Zrobię wersję AGA i podeślę Anthroxowi celem wydania exe, na który trzeba poczekać.
Ja bym jednak prosil o robienie jak najwiekszej wersji CD32 gdyz byly one najbogatsze w muzyke filmiki itp bajery, czyli innymi slowy najporzadniejsze
Tylko ze w Sabre Team byl chyba problem odnosnie sterowania bo bylo chamsko pod pada zrobione :/

Ok, mogę osobno przygotować CD32. Większa tylko o 2 MB jest, ale jak się tak różni.
A sterowanie w niej zostało przeniesione pod klawisze funkcyjne w taki oto sposób...
F1 : green
F2 : yellow
F3 : red
F4 : blue
F5 : play
A sterowanie w niej zostało przeniesione pod klawisze funkcyjne w taki oto sposób...
F1 : green
F2 : yellow
F3 : red
F4 : blue
F5 : play
No to moze przeniesc oryginalne sterowanie z eFek na strzalki albo cos tak zeby to jakos bardziej ergonomiczne bylo. Nie wiem ktory klawisz tam co robil ale moznaby sprobowac no chyba ze sie wersja cd32 niczym od AGAtkowej nie rozni.
W najnowszej becie WinUAE klawisze pada od CD32 przeniesione są ładnie na klawiaturę numeryczną, wszystko pod ręką.
A jak mamy pada, to wszystko ładnie samo się konfiguruje (przynajmniej na moim Plejakowym podłączonym przez przejściówkę USB
) choć sami też możemy ustawić co gdzie ma być.
Także, moje rada - poczekajcie na oficjalne wydanie WinUAE, będziecie zachwyceni jak dobrze działa z grami CD32
A jak mamy pada, to wszystko ładnie samo się konfiguruje (przynajmniej na moim Plejakowym podłączonym przez przejściówkę USB

Także, moje rada - poczekajcie na oficjalne wydanie WinUAE, będziecie zachwyceni jak dobrze działa z grami CD32

Ale w Sabre Team AGA lepiej chyba jest grac używając normalnie myszki
No jasne ze lepiej za pomoca myszki tylko ja juz zapomnialem czy sie czyms rozni cd32 od AGI
Nigdy nie mialem okazji w to pograć . Słyszałem, że niezłe czytałem gdzieś jakąś recenzje. Ale nigdy w łapy nie wpadła