Chyba już dyskutowaliśmy na ten temat.
Ostatnio był poślizg bo z e0rem uzgadnialiśmy sprawę cracktro. Logo ascii już jest. A nie chcę, żeby potem były żale, że wszystkie exeki muszą być na nowo ściągniete i że tyle ich jest.
Mamy jednak już logo w ascii wykonane przez spota, wiec cracktro dołoży się w przyszłości.
Postaram się więcej wydawać, ale pamiętaj scorpeus, że każdy z nas ma własne życie i nikt nie płaci nam za exeki - tylko prosimy jak już o wsparcie za hosting.
Wybacz mi też, ale nie zamierzam wydawać chłamu - zdarzyło się, że pół dnia spędziłem nad analizowaniem danego tytułu, który przygotował mi oleś, aby był minimalny rozmiar, szybkie uruchamianie i zeby to działało.
A Ty olesio pisałeś kiedyś w żartach, że się lenię i że mógłbym gdybym chciał wydawać 6 exeków codziennie przez cały rok a inni to podchwycili - a tak nie jest

Ja lubię jak to piszesz? "modzić" - jak chcecie dużo exekopodobnych gierek proponuję:
http://amiga.esero.net/Ten projekt idzie w ilość (chociaż jak patrzę na lata to śmiem wątpić)
Ja postanowiłem iść w jakość - więc prosić o szybsze wydawanie można, ale wypominanie jest przeze mnie średnio widziane - a może odbić piłeczkę i sam czegoś zażądam?
Moja lista:
- przygotować dobre cracktro scenowe zamiast splasha
- przygotować lepszego loadera na bazie WinUAE - tak o 500 kB mniej
z "cywili" zobaczcie co Pancio daje z siebie
- betatestuje exeki
- robi ikonki do nich
- robi screeny
I on jakoś nie narzeka, że nie ma tony exeków na stronie - umie docenić jakość.
Gdybym chciał wydawać exeki w stosunku do szybkosci jaka oczekujecie wygladalyby tak:
- brak Demonic Resolution (rozdzielczosc 640x480 na caly ekran)
- rozmiar - powiedzmy moj exek z 3 MB - na szybko 10 MB
- wyłączanie się exeka z powodu złego złamania gry
- długie uruchamianie - (wczytywanie z magnetofonu commodora sie chowa)
- itd. itp. - ogolnie rezygnacja ze wszystkich exekowych bajerów
Doceniam jednak olesio Twoje bazy zebys mi tu przypadkiem się nie obraził - gdyby nie Ty to byłoby krucho