Archiwum Zakładowe

Virocop

Spełnione prośby
arczibeatbox Poruszamy się robocikiem wyposażonym w przeróżne bronie (które możemy sobie dokupywać w sklepie po skończonym etapie) Gierka świetna. Jakbyś miał zamiar wrzucać to proszę z trainerem :P nigdy nie miałem okazji postrzelać z wszystkich broni
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/propozycje-archiwum/virocop-t672.html
2010-10-31T14:07:57+01:00
Poruszamy się robocikiem wyposażonym w przeróżne bronie (które możemy sobie dokupywać w sklepie po skończonym etapie) Gierka świetna. Jakbyś miał zamiar wrzucać to proszę z trainerem :P nigdy nie miałem okazji postrzelać z wszystkich broni

2010-10-31T15:36:06+01:00

Re: Virocop

Hdf zrobiony, grałem w to kiedyś chwilę, bo widziałem ów grę w kompilacji
ileś tam gier w jednym dla CD32, w filmiku na YouTube. I gra mnie troszkę
zainteresowała. Oczywiście należy cierpliwie poczekać na wydanie exeka :)

2010-10-31T21:41:11+01:00

A ja mam prosbe goraca aby powydawac exeki o ktore byly juz dawno temu requesty a nie taki Oddysey zostal zgloszony niedawno i niedawno tez zostal wydany :/ Jak tak bedziecie dzialac to takiego Xtreme Racing chociazby sie nigdy w wersji exe nie doczekamy :/ Apelowalbym o robienie exekow w kolejnosci od najstarszych requestow.

A co do wyzej wymienionego Virocopa to tytul jest mi znany aczkolwiek nigdy nie mialem okazji zagrac stad tez z mila checia sie z ta gra zapoznam bo z filmiku YT wyglada na spoko gre.

2010-10-31T21:44:51+01:00

Akurat był specjalny powód dla którego został wydany odyssey jak i top gear.
A co do Virocop'a to też mam smak w niego pyknąć ;)

2010-10-31T21:50:38+01:00

Mozna wiedziec jakie to byly powody? Bo sorry ale w cholere tytulow ciagnie sie jak smrod po gaciach przyslowiowy wiec ja tylko prosze o hierarchie.

2010-10-31T21:54:19+01:00

wiesz, mnie tez to martwi, ze duzo req lezy odłogiem. niestety niemozliwym jst wszystkim dogodzic. w tej chwili nie lecimy od najstarszego req do najnowszego, tylko wg uzytkownikow. tzn. patrzymy czyich req jeszcze nie spelnialismy i staramy sie dogodzic. mowisz extreme racing, ok, zrobie ikonke, to jest najpewniejszy sposob ze bedzie wydana szybciej :D

2010-10-31T22:16:03+01:00

Aha spoko jak patrzycie na uzytkownikow to znajac zycie moje rq zostana na szarym koncu :/ ---> see my rep sheet :P

2010-10-31T22:18:51+01:00

powiem ci scorp, ze prawdopodobnie nie uwierzysz w to (jak zawsze ;) ) ale mam zamiar popedzic ekipe do wydania kilku twoich req. no ale nie badzmy samolubni, jest jeszcze kilka osob, ktore tez zlozyly req i czekaja. napisz mi po cichu na PW z 3 tytuly jakie bys chcial ;) tylko ciiiii

2010-10-31T22:23:31+01:00

Haha po cichu na PW? No dobra moge ^^ ale ta konspira to taka tajna ze niech cie uj :P

2010-10-31T22:30:34+01:00

Naprawdę ? A czemu wypuściliśmy np. Walkera ? Z tego co pamiętam, to Ty naciskałeś, aby wreszcie był wydany.
Specjalnie nawet powtórzyłeś REQ za co offcoz dostałeś reprymendę.
Niestety muszę Was zmartwić - plan wydawniczy obecnie zależy ode mnie - np. zostanie teraz wydany Celtic Legend, ponieważ miły węgier zadotował nas 5 EUR na serwer czym podbił swój REQ (zostało to odnotowane w dotacjach).
REQ jest też podbijany chociażby za zasługi dla TC, albo przez udowodnienie przez kilka osób, że akurat ta gra powinna zostać wydana w następnej kolejności - nie da się ukryć jednak, że w maju 2011 będziemy musieli przedłużyć opłaty za hosting i jeśli w ogóle chcemy żeby strona istniała to trzeba się składać - obecnie jednak środki finansowe przedstawiają się różowo i myślę, że bez problemu przedłużymy umowę do 2012 maja...
Czemu o tym piszę? Już listopad, więc warto przypomnieć na co idą dotacje i dlaczego specjalne względy mają donatorzy.

2010-10-31T22:40:09+01:00

No spoko spoko Antek teraz wszystko rozumiem :) Mozna wiedziec jaka kwota jest potrzebna na utrzymanie strony? Tzn jaka jest roczna oplata za hosting? Byloby chyba wtedy latwiej i ludzie by byli lepiej poinformowani o tym. W sumie sam sie przyznaje ze nie zostalem donorem no ale coz sam mam cienka sytuacje finansowa :/ no i nie wiem jaka kwota by zadowolila nie chce sie osmieszac z 5zl itp :P

Co do Walkera fakt naciskalem i wyszedl, chcialem tylko wyjasnic te powody wydawania exekow no i zostaly wyjasnione i teraz juz rozumiem :)

2010-10-31T22:45:08+01:00

Tu masz info na ten temat ;)
rejestracja/dotacje-t300.html

2010-10-31T23:05:36+01:00

Ech, 5 zł też starczy, ale nie podam Ci numeru konta :-E
Ponieważ dotacja powinna płynąć z głębi serca, a nie tylko dlatego, żeby REQ przyspieszyć - np. jakbyś wrzucał kody i resztę co zasugerowałeś to na pewno zostałbyś wynagrodzony w postaci przyspieszenia REQ :-)

2010-11-01T09:10:41+01:00

No wrzuce jak tylko wyciagne skaner z piwnicy :P a co do dotacji to nie chodzi mi o to zeby byly przyspieszone exe tylko zainteresowalo mnie ile kosztuje taki hosting. W sumie tak myslalem wczoraj ze moze zagadac z szefem mojej osiedlowki i przeniesc strone thecompany na ich serwer gdyz u nich jest spora przestrzen darmowa do wykorzystania na strone www. Wtedy sterowalbys wszystkim tak jak to teraz sie dzieje ino hosting strony bylby za free. Nie wiem tylko jakby to wygladalo w praktyce ale zagadac zawsze mozna.

2011-05-28T13:11:07+01:00

Zrobiłem ikonkę :P
http://www.speedyshare.com/files/28683118/virocop.ico
może ciutek sie sunie w tej sprawie :)

2011-05-29T00:40:56+01:00

Do Virocopa akurat już jest ikonka - myślę, że prędzej niż później się pojawi (całkiem realne że wcześniej od Twojego req na L)

2011-05-31T23:07:17+01:00

arczi fajna ikonka ;) ale mysle ze jeszcze musisz nad nia popracowac, hehe

co by nie bylo ikonke zrobilem juz jakis czas temu bo gra na to zasluguje. jesli masz do niej jakies zastrzezenia to powiedz ;)

Image
(virocop 256x256)

Return to Propozycje