Polski

Alloha!

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

Renton Cześć, jestem Konrad, raczej już nie najmłodszy skoro się tu znalazłem ;)
Moją pierwszą Amigą była A1200 którą dostałem na Osiemnastkę od rodziców :) a było to naprawdę dawno.
W późniejszym czasie, dość fajnie ją sobie dopaliłem, dokupiłem następne itd, aż w końcu po ślubie, musiałem się sprzętu pozbyć, z powodu braku miejsca w domu... Teraz bardzo tego żałuję, bo kupić taki sprzęt jak wtedy miałem, to spore nadszarpnięcie mojego budżetu, ale jest nadzieja ;)
Często wracam do grania w gry z Ami ... kiedyś na torrentach trafiłem na pakiet gier The Company ... Bardzo wygodna rzecz! Nie trzeba się bawić samemu z WinUAE czy innymi emulatorami - klikamy w ikonkę z grą i HEYA! :)
Co prawda mam jeszcze problemy z zapisywaniem stanu gier ... ale penie lada moment to opanuję.
Pozdrawiam wszystkich maniaków retro gier!

może być Panie Adminie? ;>
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/alloha-t1844.html
2012-02-21T22:59:56+01:00
Cześć, jestem Konrad, raczej już nie najmłodszy skoro się tu znalazłem ;)
Moją pierwszą Amigą była A1200 którą dostałem na Osiemnastkę od rodziców :) a było to naprawdę dawno.
W późniejszym czasie, dość fajnie ją sobie dopaliłem, dokupiłem następne itd, aż w końcu po ślubie, musiałem się sprzętu pozbyć, z powodu braku miejsca w domu... Teraz bardzo tego żałuję, bo kupić taki sprzęt jak wtedy miałem, to spore nadszarpnięcie mojego budżetu, ale jest nadzieja ;)
Często wracam do grania w gry z Ami ... kiedyś na torrentach trafiłem na pakiet gier The Company ... Bardzo wygodna rzecz! Nie trzeba się bawić samemu z WinUAE czy innymi emulatorami - klikamy w ikonkę z grą i HEYA! :)
Co prawda mam jeszcze problemy z zapisywaniem stanu gier ... ale penie lada moment to opanuję.
Pozdrawiam wszystkich maniaków retro gier!

może być Panie Adminie? ;>

2012-02-21T23:16:42+01:00

Re: Alloha!

Jak można nie potrafić zapisać stanu gry -,- Nawet ja jako kobieta szybko to opanowałam.. ;-D

Witaj Konradzie.. ;-D

2012-02-21T23:36:13+01:00

F12 i save :D

a tak swoją drogą witamy :) (mamy kasztanową zniżkę na basen i na rejs do Chin - na drzwiach od szafy):D

2012-02-22T00:17:04+01:00

Hello!

Ano, trudniejsza forma to zapis w grze.
W większości przypadków jak zapiszesz musisz wychodzić z exeka przez klawisz delete.
Następnie po ponownym uruchomieniu gry, jeśli chcesz, żeby w grze pojawiły się zapisane sloty należy wcisnąć * na numerycznej co przeładuje grę.
Dlatego zapis pod F12 jest najbardziej optymalny, ale trzeba uważać, bo czasami może nie działać poprawnie z niektórymi grami.

2012-02-22T08:27:34+01:00

Witojojojo.

2012-02-22T09:05:51+01:00

Witaj.

Renton wrote:... kiedyś na torrentach trafiłem na pakiet gier The Company

Pamiętasz może na której stronce ?

2012-02-22T09:56:56+01:00

Renton wrote:może być Panie Adminie? ;>

Oczywiście, że tak. Cieszę się że pomogło. Witaj wśród nas.

Return to Przywitaj się