Polski

amigowy dziadek wita po latach...

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

e0r dobra rzuce haslo dla norweskich kolegow. przydaloby sie, krotkie cracktro z fajnym firmowym logosem. czy to by sie uruchamialo jeszcze pod windowsem? Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/amigowy-dziadek-wita-latach-t526.html
2010-09-09T19:07:09+01:00

Re: amigowy dziadek wita po latach...

dobra rzuce haslo dla norweskich kolegow. przydaloby sie, krotkie cracktro z fajnym firmowym logosem. czy to by sie uruchamialo jeszcze pod windowsem?

2010-09-09T19:42:34+01:00

O kurcze nie nie nie to nie może być prawda " e0r " na naszej stronie ? no po prostu Za......

WITAJ OLD MEN

A byłeś teraz na Riverush 2010 w Warszawie ??

2010-09-09T19:43:50+01:00

Nie wiedziałem Roni, że znasz e0ra...

@^ Tak, może to być po prostu dodatkowy exek z cractro wszyty w naszego.
Możemy go więc odpalić albo w systemie Windows albo spod cli
Jedyne co musisz pamiętać, aby i nick "e0r" znalazł się w tym cracktro i żeby cracktro jeśli będzie dla Windows odpalało się na XP i 7 ;)

2010-09-09T19:45:27+01:00

osobiście nie znam ale znam jego produkcje " A zresztą jaki fan Amigi kolegi nie zna ?? "

2010-09-09T21:11:14+01:00

RoniWorlds wrote:A byłeś teraz na Riverush 2010 w Warszawie ??

ostatni ra bylem na Satellite 2000, gdzie zreszta wystawilem z kolega crazy-demo.

2010-09-09T23:34:11+01:00

Witam Ciebie również e0r w naszej społeczności. A co do Satelite 2000 - to oczywiście
ja też tam byłem, bo w końcu Party było w Szczecinie, ale zbyt duża ilość piwa wypita
podczas przeziębienia i nieobniżonej gorączki skóńczyła się tym, że ścieło mnie z nóg i
przespałem większość compotów, pamiętam tylko to crazy compo. Jednak miło śie tam
było spotkać z ekipią zjadaczy krakersów z ówczesnego #crackpl. Sachy rysował sobie i
umieszczal na ścianie obok baru to co widzicie tutaj http://pl.tinypic.com/a/28rrd/4
teraz Sachy nie rysuje, tylko wrócił do korzeni i zakodzil cracktro dla Wanted Team :)
A i fajnie było się spotkać, my rozstawiliśmy się bez kompów, a więc w najlepszym - z
chyba możliwych miejsc - przy barze :) Autor LoneWolfa Imagine, miał wystawić wraz
z masshem Z CookieCrk jakieś Crazy Demo robione w Delphi, ale było niedokonczone,
a później byl już deadline. Ja wtedy jeszcze nie interesowałem się Amigą i za bardzo
nie miałem o Niej pojęcia, później jakoś nadrobilem na poczatek bawiąć się emulacją.

Swoją drogą szukając Ciebie e0r trafiliśmy na logi z #crackpl gdzie chyba padłeś ofiarą
bota Bydlaka i humoru Pit^R'a, bo On był najbardziej cięty na szukających cracków :)
Anyway, udało się Ciebie znaleźć i tutaj ściągnać wytrwałemu czlowiekowi o ksywkach
Antek / Anthrox / Pan Nietoperek (a od czego ostatnia ksywka, to sami zgadnijcie :)).

2010-09-09T23:47:13+01:00

jakie ksywki, olesio - zawsze jest Anthrox, tylko ze bez przerwy przekręcacie ]:->

2010-09-10T00:18:00+01:00

moim zdaniem najlepiej by bylo zrobic cracktro ktore uruchomi sie w windowsie przed startem CLI.

Return to Przywitaj się